Дискусия по актуализацията от 27.09

Здравейте.
В момента изпитвам технически затруднения да бъда с вас, тъй като компютърът ми реши да се счупи.
И понеже друг публикува вчера Официалното съобщение, форумът остана без дискусия по темата.
Правя дискусията, но не мога да сложа директна връзка към официалното съобщение, тъй като влязох през телефона и просто не зная как да сложа линк.
Моля да ми простите за това.
Та така, тук е мястото за въпроси, отговори и впечатления по повод новия ни персонаж и завръщането на директната продажба на риба.
В момента изпитвам технически затруднения да бъда с вас, тъй като компютърът ми реши да се счупи.
И понеже друг публикува вчера Официалното съобщение, форумът остана без дискусия по темата.
Правя дискусията, но не мога да сложа директна връзка към официалното съобщение, тъй като влязох през телефона и просто не зная как да сложа линк.
Моля да ми простите за това.

Та така, тук е мястото за въпроси, отговори и впечатления по повод новия ни персонаж и завръщането на директната продажба на риба.

1
Коментари
размер 6х4
цени : 25 хил. долара за Основна ферма; 95 хил. за Гурме и 250 хил. за Цветна ферма.
механизъм:
1. Построяваме дървото.
2. Събираме амулети, за да изпълним въвеждащите задачи и да спечелим доверието на котката.
!!! За всяка котка във всяка ферма амулетите се събират отделно.
Основна ферма - от мелница, силоз и компостер
Гурме - от воденица, силоз, компостер и пекарна
Цветна ферма - от силоз, дестилерия и магазин
3. След като въвеждащите задачи са изпълнени и сме спечелили доверието на котето, то става част от фермата и механиката му е подобна на тази на кучетата: храненето повишава щастието на фермата (мисля, че ще дава и селско щастие, но не съм 100% сигурна), а изпълняването на единствения (засега) номер ще дава точки опит.
Да, разбрах вече, за надграждането и
Предполагам, че става въпрос за надграждането. Тъй като обаче не съм сигурна, ще попитам.
А по втория - часовият диапазон, който ни беше подаден, беше 17:00-19:00. Чакам за повече информация.
Аз днес си поиграх с една красавица.
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
Засега няма нова информация.
@ДаниЛаз (BG1) разбирам те добре, но като играч предпочитам да забавят старта на нещо, отколкото после да го прекъсват за ремонт.
Дано е днес, тъй като и аз чакам котето с нетърпение. Да не говорим за купищата раци, които чакат да бъдат продадени.
Часови диапазон за актуализацията: 14:00-16:00. Да стискаме палци!
Като гледам са се скъсали екипа на ГГС с новите цени на рибите.
Най скъпата риба меч я предлагат за разпродажба на 5000 долара за бр. Вместо 47 000 по старо.
Върнали са и разпродажбата на новата рибарска стръв. Най скъпата сега е 4500 за бр. Вместо 87 000.
Ама много добре са ги изчислили тия цени, да не би да ''изгубим удоволствие и желание за игра''
P.S,. За останалите котки, кутуроци и разни новости не ми се пише. Отщя ми се от всичко.
Споделяйте мнението си, ако сте доволни след новата актуализация.
А колкото до рибата направо супер, дори е без коментар.
Между 7 и 10% от първоначалните продажни цени
Това е с цел да ни гарантират забавление докато следващите 10 години събираме новите по - високи суми за надграждане и разширение
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
ПРИКАЗКА ЗА ЛЕКА НОЩ ОТ БИГНИКИ
ЖИВЯЛ ЕДИН ДЯДО МНОГО БЕДНО И ЕДВАМ СВЪРЗВАЛ ДВАТА КРАЯ НЯМАЛ НИ СТОТИНКА НИТО ДА НАХРАНИ КУЧЕТО И КОТКАТА КАМО ЛИ ДА СИ ПЛАЩА ВНОСКИТЕ ПО КООПА А СЪДЕБНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЧУКАЛИ ПО ЦЯЛ ДЕН НА ВРАТАТА , ТОГАВА ДЯДОТО РЕШЕЛ ДА ОТИДЕ ЗА РИБА ЗА ДА НАХРАНИ ПОНЕ ЖИВОТНИТЕ ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД. ХВЪРЛИЛ МРЕЖАТА И ЗАЧАКАЛ ЗАВЕТНИТЕ 12-13 ЧАСА ЗА ДА Я ИЗВАДИ И КОГАТО ТОВА СТАНАЛО В МРЕЖАТА ИМАЛО 4 ОМАРА И ЕДНА ЗЛАТНА РИБКА.КОГАТО ГИ ИЗВАДИЛ НА БРЕГА ЗЛАТНАТА РИБКА ПРОГОВОРИЛА НЕ МЕ ЯЖ РИБАРЮ ЩЕ ТИ ИЗПЪЛНЯ 3 ЖЕЛАНИЯ. ДОБРЕ ТОГАВА
1 ИСКАМ ДА ИМАМ МНОГО ДОЛАРИ -ГОТОВО КАЗАЛА РИБКАТА ОТИДИ НА ПАЗАРА И ПРОДАИ ЧЕТИРИТЕ ОМАРА И ЩЕ ЗАБОГАТЕЕШ
ОТИШЪЛ ДЯДОТО НА ПАЗАРА НО НИКОИ НЕ ИСКАЛ ДА МУ ГИ КУПИ ЗАЩОТО ТАМ СЕ ТЪРГУВАЛО НАИ-ВЕЧЕ С МИДИ СКАРИДИ И ВСЯКАКВИ МЕКОТЕЛИ.ТОГАВА ДЯДОТО ПОПИТАЛ ЗЛАТНАТА РИБА КАКВО ДА ПРАВИ А ТЯ МУ КАЗАЛА ДА ОТИДЕ НА ЧЕРНИЯ ПАЗАР И ТАМ СЕ КУПВА ВСИЧКО ИМАШ 4 ОМАРА ЗА ТЯХ ЩЕ ПОЛУЧИШ 4 Х 2500 = 10000 ДОЛАРА ДОБРЕ КАЗАЛ ДЯДОТО И СЕ ЗАПЪТИЛ ДА СИ ИЗТЪРГУВА РИБАТА НО ПО ПЪТЯ РАЗБРАЛ ЧЕ ОТ НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СТРЪВ . ХА КАЗАЛ СИ ДЯДОТО КАТО Я ПРЕРАБОТЯ ОМАРИТЕ И ЩЕ ЗАБОГАТЕЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ . ОТ 4 ОМАРА ИЗЛЕЗНАЛА 1 КУТИЯ СТРЪВ И КОГАТО ПРИСТИГНАЛ ЩО ДА ВИДИ ТЯ СТРУВАЛА САМО 4500 ДОЛАРА ТАКА ДЯДОТО ИЗГУБИЛ ОЩЕ 5500 . ТОГАВА БЕСЕН ТОИ СЕ ЗАПЪТИЛ КЪМ ЗЛАТНАТА РИБКА ДА Я ДАДЕ НА ПРИСТИГНАЛАТА В ДОМА МУ КОТКА ДА Я ИЗЯДЕ НО КАКВО ДА ВИДИ ТЯ СЕ БЕШЕ ПРЕВЪРНАЛА В ГОЛЯМ РУС ЛЕВЕНТ СЪС СВЕТЛИ ОЧИ И ШАПКА НА КОЯТО ПИШЕЛО РАЗРАБОТЧИК БИГФАРМ. ТАКА ДЯДОТО СЕ ВЪРНАЛ ВЪВ ФЕРМАТА ОЩЕ ПО БЕДЕН ОТ ВСЯКОГА . ФЕРМАТА МУ ПОЧВА ДА СЕ РАЗПАДА И ДА БУРЕНЯСВА А ТОИ САМ И НЯМА НИТО ДЕЦА И ВНУЦИ НА КОИ ДА Я ОСТАВИ ЗА ДА ПРОЦЪФТИ ЯВНО НИЕ КОИТО ИГРАЕМ СЕГА НЯМА ДА МЕ ОТ ТЕЗЕ ЩАСТЛИВЦИ, НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ТОВА Е САМО ЕДНА ПРИКАЗКА И ЩЕ ИЗБЪРСЯТ ГОРЧИВАТА СЪЛЗА ПОТЕКЛА ПО ТЕХНИТЕ БУЗИ НО ТОВА Е И САМАТА ИСТИНА КОЯТО ВИ Я ПРЕДСТАВЯМ С 1 ЛИНК.
https://prnt.sc/gqubj3
ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН А СЕГА ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКА НОЩ И ДО НОВИ СРЕЩИ
Какво не им харесвате на договорите? Че не помня старите цени, не ги помня, но с 500-600 рибки да взема 7-8 милиона, това си е повече от добра оферта.
Нямам никакви скрупули да отхвърлям договори, докато не дойдат такива, каквито ми харесват. И нямам оплаквания от заплащането.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
За два дни направих 40 милиона от рибата. Не се лакомя за повече, защото знам, че няма да получим повече.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Както вече споменах в друга тема - този проблем известен на разработчиците, но през уикенда няма как да бъде оправен. Днес най-вероятно ще има хотфикс, посветен на котешките неразбории.
Съжалявам,че изобщо я построих,не виждам никаква полза от нея.И още нещо,докога първото нещо което трябва да направя като влизам във фермата е да активирам кучето,иначе се набутвам в цената на производството,защото не отчита кучешките усмивки.
можете да си я преместите, като от курсора изберете "Придвижи"