Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения

Дискусия по актуализацията от 27.09

Здравейте.
В момента изпитвам технически затруднения да бъда с вас, тъй като компютърът ми реши да се счупи.
И понеже друг публикува вчера Официалното съобщение, форумът остана без дискусия по темата.
Правя дискусията, но не мога да сложа директна връзка към официалното съобщение, тъй като влязох през телефона и просто не зная как да сложа линк.
Моля да ми простите за това. :)

Та така, тук е мястото за въпроси, отговори и впечатления по повод новия ни персонаж и завръщането на директната продажба на риба.

Коментари

• FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Малко информация относно котешкото дърво:
    размер 6х4
    цени : 25 хил. долара за Основна ферма; 95 хил. за Гурме и 250 хил. за Цветна ферма.
    механизъм:
    1. Построяваме дървото.
    2. Събираме амулети, за да изпълним въвеждащите задачи и да спечелим доверието на котката.
    !!! За всяка котка във всяка ферма амулетите се събират отделно.
    Основна ферма - от мелница, силоз и компостер
    Гурме - от воденица, силоз, компостер и пекарна
    Цветна ферма - от силоз, дестилерия и магазин
    3. След като въвеждащите задачи са изпълнени и сме спечелили доверието на котето, то става част от фермата и механиката му е подобна на тази на кучетата: храненето повишава щастието на фермата (мисля, че ще дава и селско щастие, но не съм 100% сигурна), а изпълняването на единствения (засега) номер ще дава точки опит.

Ето още две важни промени за кооперативното село и капитан Ярнакъл : количеството гвоздеи, които капитанът иска, ще бъде намалено. А фабриката за дървен материал и текстил вече ще изисква стоманобетон от ниво 50 вместо от 40.

• Veki User (BG1)Veki User (BG1) BG1 Публикации: 96
    редактирано 27.09.2017
    Freyja каза:
    Ето още две важни промени за кооперативното село и капитан Ярнакъл : количеството гвоздеи, които капитанът иска, ще бъде намалено. А фабриката за дървен материал и текстил вече ще изисква стоманобетон от ниво 50 вместо от 40.
    Здравей, Фрея, за надграждането на фабриката ли става въпрос? Защото производството на стоманобетона е във фабриката за минерали и метали.
    Да, разбрах вече, за надграждането и :)

Здравей.
    Предполагам, че става въпрос за надграждането. Тъй като обаче не съм сигурна, ще попитам.

• preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    А днес ли ще се състои актуализацията ?
    редактирано 27.09.2017
    По първия въпрос -  за надграждане става въпрос.
    А по втория - часовият диапазон, който ни беше подаден, беше 17:00-19:00. Чакам за повече информация.
    Post edited by Freyja on

Актуализацията се отлага за утре. Няколко бъгчета са се скрили добре и упорито отказват да се предадат.

• ДаниЛаз (BG1)ДаниЛаз (BG1) Публикации: 39
    Ха-ха както винаги....от обяд го дебна това коте...добре,че си имам едно у дома.
    Подозирам, че котето ще се окаже доста палаво. ;) Скрило се е някъде и заради това отложиха старта.
    Аз днес си поиграх с една красавица.

Дразнещо е,ако аз подавам грешна и прибързана информация на хората си ще уморя болните
    редактирано 27.09.2017
    Фрея последния ми коментар не е насочен към теб,а към скъпите ни създатели на играта който ти подават информацията
  • Vely (BG1)Vely (BG1) Публикации: 181
    Нямам търпение да дойде котката, вече и освободих място и в трите ферми. Има ли новини кога да я очакваме?

С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
    Здравейте.
    Засега няма нова информация.
    @ДаниЛаз (BG1) разбирам те добре, но като играч предпочитам да забавят старта на нещо, отколкото после да го прекъсват за ремонт.
    Дано е днес, тъй като и аз чакам котето с нетърпение. Да не говорим за купищата раци, които чакат да бъдат продадени. ;) Нека се въоръжим с още мъничко търпение. Повярвайте, и на разработчиците никак не им е лесно.

И отново здравейте.
    Часови диапазон за актуализацията: 14:00-16:00. Да стискаме палци! :)

• taquilaXX (BG1)taquilaXX (BG1) BG1 Публикации: 11
    Незнам тук ли е мястото за коментари след актуализацията от 28.09. --> 16ч.

Като гледам са се скъсали екипа на ГГС с новите цени на рибите. 
    Най скъпата риба меч я предлагат за разпродажба на 5000 долара за бр. Вместо 47 000 по старо. 
    Върнали са и разпродажбата на новата рибарска стръв. Най скъпата сега е 4500 за бр. Вместо 87 000.
    Ама много добре са ги изчислили тия цени, да не би да ''изгубим удоволствие и желание  за игра'' :D 

P.S,. За останалите котки, кутуроци и разни новости не ми се пише. Отщя ми се от всичко.
    Споделяйте мнението си, ако сте доволни след новата актуализация.

• Vely (BG1)Vely (BG1) Публикации: 181
    Моята котка изгони кучето от колибата му. Предполагам е решила че през следващите 6 месеца, докато се съберат 4 500 000 сърца трябва някъде да живее

А колкото до рибата направо супер, дори е без коментар.
    Между 7 и 10% от първоначалните продажни цени

Това е с цел да ни гарантират забавление докато следващите 10 години събираме новите по - високи суми за надграждане и разширение

С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
  • Марга Ауреа (BG1)Марга Ауреа (BG1) BG1 Публикации: 21
    А нещо за Конския турнир в Африка?
    Марга Ауреа @ bg 1
  • BIGNIKI (BG1)BIGNIKI (BG1) BG1 Публикации: 70

ПРИКАЗКА ЗА ЛЕКА НОЩ ОТ БИГНИКИ

ЖИВЯЛ ЕДИН ДЯДО МНОГО БЕДНО И ЕДВАМ СВЪРЗВАЛ ДВАТА КРАЯ НЯМАЛ НИ СТОТИНКА НИТО ДА НАХРАНИ КУЧЕТО И КОТКАТА КАМО ЛИ ДА СИ ПЛАЩА ВНОСКИТЕ ПО КООПА А СЪДЕБНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЧУКАЛИ ПО ЦЯЛ ДЕН НА ВРАТАТА , ТОГАВА ДЯДОТО РЕШЕЛ ДА ОТИДЕ ЗА РИБА ЗА ДА НАХРАНИ ПОНЕ ЖИВОТНИТЕ ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД. ХВЪРЛИЛ МРЕЖАТА И ЗАЧАКАЛ ЗАВЕТНИТЕ 12-13 ЧАСА  ЗА ДА Я ИЗВАДИ  И КОГАТО ТОВА СТАНАЛО В МРЕЖАТА ИМАЛО 4 ОМАРА И ЕДНА ЗЛАТНА РИБКА.КОГАТО ГИ ИЗВАДИЛ НА БРЕГА ЗЛАТНАТА РИБКА ПРОГОВОРИЛА НЕ МЕ ЯЖ РИБАРЮ ЩЕ ТИ ИЗПЪЛНЯ 3 ЖЕЛАНИЯ. ДОБРЕ ТОГАВА

1 ИСКАМ ДА ИМАМ МНОГО ДОЛАРИ      -ГОТОВО КАЗАЛА РИБКАТА ОТИДИ НА ПАЗАРА И ПРОДАИ ЧЕТИРИТЕ ОМАРА И ЩЕ ЗАБОГАТЕЕШ

ОТИШЪЛ ДЯДОТО НА ПАЗАРА НО НИКОИ НЕ ИСКАЛ ДА МУ ГИ КУПИ ЗАЩОТО ТАМ СЕ ТЪРГУВАЛО НАИ-ВЕЧЕ С  МИДИ СКАРИДИ И ВСЯКАКВИ МЕКОТЕЛИ.ТОГАВА ДЯДОТО ПОПИТАЛ ЗЛАТНАТА РИБА КАКВО ДА ПРАВИ А ТЯ МУ КАЗАЛА ДА ОТИДЕ НА ЧЕРНИЯ ПАЗАР И ТАМ СЕ КУПВА ВСИЧКО ИМАШ 4 ОМАРА ЗА ТЯХ ЩЕ ПОЛУЧИШ 4 Х 2500 = 10000 ДОЛАРА ДОБРЕ КАЗАЛ ДЯДОТО И СЕ ЗАПЪТИЛ ДА СИ ИЗТЪРГУВА РИБАТА НО ПО ПЪТЯ РАЗБРАЛ ЧЕ ОТ НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СТРЪВ . ХА КАЗАЛ СИ ДЯДОТО  КАТО Я ПРЕРАБОТЯ ОМАРИТЕ И ЩЕ ЗАБОГАТЕЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ . ОТ 4 ОМАРА ИЗЛЕЗНАЛА 1 КУТИЯ СТРЪВ  И КОГАТО ПРИСТИГНАЛ ЩО ДА ВИДИ ТЯ СТРУВАЛА САМО 4500 ДОЛАРА ТАКА ДЯДОТО ИЗГУБИЛ ОЩЕ 5500 . ТОГАВА БЕСЕН ТОИ СЕ ЗАПЪТИЛ КЪМ ЗЛАТНАТА РИБКА ДА Я ДАДЕ НА ПРИСТИГНАЛАТА В ДОМА МУ КОТКА ДА Я ИЗЯДЕ НО КАКВО ДА ВИДИ ТЯ СЕ БЕШЕ ПРЕВЪРНАЛА  В ГОЛЯМ РУС ЛЕВЕНТ СЪС СВЕТЛИ ОЧИ И ШАПКА НА КОЯТО ПИШЕЛО РАЗРАБОТЧИК  БИГФАРМ. ТАКА ДЯДОТО СЕ ВЪРНАЛ ВЪВ ФЕРМАТА ОЩЕ ПО БЕДЕН ОТ ВСЯКОГА . ФЕРМАТА МУ ПОЧВА ДА СЕ РАЗПАДА И ДА БУРЕНЯСВА А ТОИ САМ И НЯМА НИТО ДЕЦА И ВНУЦИ НА КОИ ДА Я ОСТАВИ  ЗА ДА ПРОЦЪФТИ ЯВНО НИЕ КОИТО ИГРАЕМ СЕГА НЯМА ДА МЕ ОТ ТЕЗЕ ЩАСТЛИВЦИ, НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ТОВА Е САМО ЕДНА ПРИКАЗКА И ЩЕ ИЗБЪРСЯТ ГОРЧИВАТА СЪЛЗА ПОТЕКЛА ПО ТЕХНИТЕ БУЗИ НО ТОВА Е И САМАТА ИСТИНА КОЯТО ВИ Я ПРЕДСТАВЯМ С 1 ЛИНК.

https://prnt.sc/gqubj3

ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН А СЕГА ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКА НОЩ  И ДО НОВИ СРЕЩИ

BIGNIKI @ bg 1
  • Марга Ауреа (BG1)Марга Ауреа (BG1) BG1 Публикации: 21
    Котето иска 4 500 000 артикула.Досега съм изкарала 8 000.Май ще ми трябват 9 живота да получа котешкото доверие....
    Марга Ауреа @ bg 1
  • Rumi88 (BG1)Rumi88 (BG1) BG1 Публикации: 332
    зависи на коя ферма е на гурме иска по малко но повече долари 
    Rumi88 @ bg 1
    редактирано 29.09.2017
    Тия талисмани година ще ги събираме.За един ден съм събрала 17000 в основната ферма.Простата ми сметка е 4500000 делено на 17000 са си 264 дни.Вярно на работа съм,не мога да бъда максимално активна ама аз съм на работа всеки ден както по-голямата част от играчите.Чаках това коте с голямо нетърпение дано внесе нещо интересно в монотонната игра.Отново съм крайно разочарована.Екипа разработчици или е крайно изчерпан или некадърен за нови смислени промени.За всичко останало по актуализацията.......ще спестя коментара.Да не говоря,че след нея в гурмето от 90 щастие паднах на 58 без да съм стройла котешки историй или да съм махала декорации.
  • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743

Какво не им харесвате на договорите? Че не помня старите цени, не ги помня, но с 500-600 рибки да взема 7-8 милиона, това си е повече от добра оферта.
    Нямам никакви скрупули да отхвърлям договори, докато не дойдат такива, каквито ми харесват. И нямам оплаквания от заплащането.

Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.

• kokos4e (BG1)kokos4e (BG1) Публикации: 432
    Е хехе! Добре че някои ги помнят ;)

• Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
    Честно казано, на всички ни беше ясно, че няма начин да ни оставят толкова лесно да трупаме милиони. На мен лично не ми става по-леко или по-хубаво като сравнявам старите и новите цени. Приемам ситуацията такава, каквато е, и продължавам напред, без да се обръщам назад. Няма смисъл просто.
    За два дни направих 40 милиона от рибата. Не се лакомя за повече, защото знам, че няма да получим повече.

Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.

• bradvata (BG1)bradvata (BG1) Публикации: 2
    желая да ми бъде обяснено,защо след като построих  котешка катерушка във  гурме фермата  вече втори ден не получавам амулети,когато се строеше и аз обирах продукцията амулетите хвърчеха а след като е готова  амулети няма,докога със тези бъгове,наистина убихте нашето желание за игра
    bradvata @ bg 1
    Добро утро!
    Както вече споменах в друга тема - този проблем  известен на разработчиците, но през уикенда няма как да бъде оправен. Днес най-вероятно ще има хотфикс, посветен на котешките неразбории.

• Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 309
    Моля някой да ми каже как се премества или унищожава котешка катерушка.Разширявам фермата,искам да я преместя,обаче не виждам опция нито за преместване,нито за елиминиране.Стои като паметник по средата и не мръдва.
    Съжалявам,че изобщо я построих,не виждам никаква полза от нея.И още нещо,докога първото нещо което трябва да направя като влизам във фермата е да активирам кучето,иначе се набутвам в цената на производството,защото не отчита кучешките усмивки.
    Vereja @ bg 1
  • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
    Не можеш да я преместиш или унищожиш защото се счита за незавършен обект.Когато събереш котешките талисмани тогава ще е като кучето само че само засега е с едно ниво.Ще можеш да я местиш.И аз съм в същото положение като теб.
    himik @ bg 1
  • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
    Не е вярно
    можете да си я преместите, като от курсора изберете "Придвижи"

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл