Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Рядко чета форума и не пиша често.Ти казваш,че си играч както всички нас.Което значи ли че и ти като нас си недоволна от гаврата с всички нас?
Може би и ти осъзнаваш,че от години не е имало такова раздвижване и ентусиазъм в играчите,когато започнаха да изкарват пари от рибата и да си строят,кой,каквото реши.
Какво значи предложение да се продава рибата,но видите ли на някакви си дребни парички,за да ви е гадно на всички.
Ама да сте ни много благодарни,че правим всичко за Вас.Толкова ни е трудно,но накрая ще успеем да ви пуснем продажбите.НО ЗА НИЩОЖНИ СУМИ,ЗА ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРЕДНЕТЕ.
Само да си ловите риба с лодки без оборудване,които за 29 часа си идват с по 41 рибки.
........................................................................................
За да може да ни се помоли екипа от модератори да се върнем в тази игра.
Защото Фрея има много други игри!
И то доста интересни.С развитие.
Така че,не мисля,че трябва да си така всеотдайна.Почивай си.
С пожелание за лека и приятна почивка от мен!Александра
Постът е редактиран, понеже влиза в противоречие с правилата на форума.
Може би не осъзнаваш, че от модератора нищо не зависи. Модераторът е буфер между настроенията на играчите (от които обира абсолютно всички негативи, като твоето отношениелично към мен в момента) и изискванията на мениджърите на играта.
Повярвай ми, никога няма да се стигне до там, че да се моля на някого да остане или да се върне в играта. Да не говорим, че продажбата за по-малки суми на рибата е в пъти по-добре от невъзможността за продажба. Да не споменаваме, че всички ние, модераторите, ОТНОВО се опитваме да извоюваме баланс между исканията на играчите и действията на разработчиците. И накрая какво - всички камъни отново по нашите глави.
Е, сърдечно благодаря, че ми развали деня от сутринта. Хубав ден и на теб. Мисля да се възползвам от пожеланието ти и да си взема почивка от всичко това тук.
Хубав ден на всички пожелавам!
Максимумът на траулер 6 ниво е 387 риби и то само, ако не го оборудваш с друго, освен с големи физери.
Може ли да попитам от къде се появи тази бройка събрани риби? От къде научихте за нея?
Според мен е възможно поне 2 пъти на ден да се събира риба. С подходящото оборудване, кораб може да се връща на 5-6 часа. Просто четете внимателно кое оборудване каква полза ви носи.
Ето конфигурация за лов на раци, която гарантира повече от 400 бр. за деня:
Явно за пръв път ти се случва дълбоководният регион да се "задръсти" с определени видове риба.
Просто я излови, за да се обновят местата.
Рано или късно всеки се сблъсква с това. Рачешкото нашествие мина вчера през моята ферма.
Наистина мидите и стридите са по малко като брой. При всички е така, моля те, не го приемай лично. Аз избрах да мисля за тях като за лавандулата- много часове и малко бройки. Във всяка ферма има по един такъв продукт.
Не е нужно ГГС да отговарят на това. Мога и аз да го направя.
Цените на Матилда и Лестър са си такива от самото им въвеждане в играта. Не са променени и не очаквам да се променят. Трябва да гледаме на тях като на капиталовложение - все пак, обобщено погледнато, носят доста ползи на всеки играч.
Следващите ми думи са от позицията ми на дългогодишен играч:
Истината, според мен, е че ГГС допуснаха грешка при въвеждането на дълбоководния риболов. Грешка в цените. Втората грешка, която допускат в момента е, че не връщат обратно свободната продажба, била тя и с намалени цени. Надявам се да поправят това. Тя, надеждата, последна умирала.
И аз бях малко в почивка и естествено пропуснах едно от малкото добри събития (цветята)
Ако се повишат наградите от рибния пазар, ще има полза от него. Реално в момента с не добре развити траулери успявам да обера 3 езерца за около 2 часа, така че да се рестартират, в търсене на глупавите стриди. Лошото е, че корабите не могат да се ползват ефективно от гледна точка на време/цена на оборудване и количество улов. Удълженото време за риболов прави това невъзможно.
Няколко пъти писах на cuddly да предаде на екипа на ГГС да направят rollback за нашия сървър, поради късно обявената актуализация (реално няколко часа след нея), но явно няма да стане, дори и да им е предал искането
Сега няма никакъв шанс да си вдигна траулерите до 6-то ниво, а и промените обезсмислят усилието. Дано актуализират договорите така, че да има смисъл от развитие там. Иначе за момента най-ефективно работи траулер 4-ка, при така стеклите се обстоятелства.
@Freyja Няма нужда от благодарности! Беше необходимо да се предаде инфото и cuddly наистина отговаряше много бързо, макар и на лични^^:)