Тези монети могат ли да се ползват на по-късен етап..... По-точно ,да не ги харча сега, а да ги събирам. Ще се печелят ли още такива... Информацията за този шампионат е малко оскъдна....не мислите ли?
Шампионатните монети ще бъдат получавани чрез диалоговия прозорец на наградите за класиране в събитията и ще бъдат видими в инвентара, както и в интерфейса на търговеца.
Ще имате възможност да похарчите своите монети до една седмица след приключване на събитието.
Шампионатните монети ще бъдат получавани чрез диалоговия прозорец на наградите за класиране в събитията и ще бъдат видими в инвентара, както и в интерфейса на търговеца.
Ще имате възможност да похарчите своите монети до една седмица след приключване на събитието
Извинявам се.... явно съм пропуснала информацията. Благодаря за отговора.
Tочно така. Всяка седмица получаваме монети въз основа на общия резултат (с натрупване). Това е добрата новина. Лошата е, че няма да има лодка със 100 нива, тъй като дълбоководният риболов е достатъчно печеливш и без подобна лодка.
Имайте предвид, че това с точките няма да е аритметична прогресия. По-скоро е нещо такова:
100 точки -> 10 монети
200 точки -> 17 монети
300 точки -> 25 монети
400 точки -> 34 монети
Всяка седмица общите точки ще бъдат разглеждани общо. Това, което всеки е получил предишната седмица, няма значение. "Намаляваща възвръщаемост", но се увеличават със сигурност.
Здравей. Първоначално това беше еднократно тестово събитие. Дали ще го пуснат пак, зависеше от интереса, който ние, играчите, проявяваме към него. Но по последна информация, ще запазим спечелените монети, така че да, ще има следващ път. Каква ще е честотата на събитието обаче, не зная.
И световния шампионат го оцапаха. Американския сървър последните три седмици беше на шесто място, нашия винаги вървеше четвърти, първата троика винаги е била една и съща (Русия, Япония, Германия) и накрая хоп... рокадаааа на четвъртия и шестия. :-) Що ли не се учудвам. :-)
Здравей те! Имам проблем с монети те от шампионата си закупих краварник нива черешова градина и други но не ги откривам никъде а си ми прибра парите.Някой може ли да ми каже къде мога да ги открия.Благодаря!
Здравей, най вероятно си купила само изгледи за изброените сгради. Можеш да ги намериш като кликнеш върху съответната сграда все едно ще я надграждаш и в менюто се появява боя
Или ако са сгради в инвентар и менюто тематични сгради
Какъв по-точно е проблема?Не забравяй че за това е тестов админите още при пускането-първото-предупредиха че ще има минимално или почти никакво поправяне на бъгове.Все пак сподели ако е проблем с компа а не с играта ще помогнем с каквото можем.
Появила се е икона за нов Световен шампионат. Това добре, обаче в календара има много несъответствия. До края на текущия конен сезон остават 19 дни, а по календара започна нов на 1-ви ноември. Тръгва си Тропическия остров и ..... изненада, отново започва Тропически остров. За природата още няма да е свършила, ще започва НЛО. Това са тези, които аз видях. Може да има и още.
Добро утро. Графикът ще бъде променен. Моля, имайте предвид, че дори и календарът на Световния шампионат е само ориентировъчен и датите за старт на събития е възможно да претърпяват промени.
Коментари
Ще имате възможност да похарчите своите монети до една седмица след приключване на събитието.
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
източник: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/139945/mod-news-bulletin/p3
Лошата е, че няма да има лодка със 100 нива, тъй като дълбоководният риболов е достатъчно печеливш и без подобна лодка.
И ако ми останат монети ще мога ли да ги използвам следващия път?
Първоначално това беше еднократно тестово събитие. Дали ще го пуснат пак, зависеше от интереса, който ние, играчите, проявяваме към него.
Но по последна информация, ще запазим спечелените монети, така че да, ще има следващ път. Каква ще е честотата на събитието обаче, не зная.
Не знам дали тук да питам, но къде е събитието Хавай? Вече и фойерверки ни пускат, събитие обаче няма. Да го очакваме ли изобщо днес?
И още нещо - календара на световния не е съвсем верен, според него края на островната ферма е на 05.08.2017г., а тя вече си замина.
Затова няма и международна класация. За да не се видят стотиците на 27 сървъра
Можеш да ги намериш като кликнеш върху съответната сграда все едно ще я надграждаш и в менюто се появява боя
Или ако са сгради в инвентар и менюто тематични сгради
п.п. Открих я. Не съм си отворила всички менюта.
Графикът ще бъде променен.
Моля, имайте предвид, че дори и календарът на Световния шампионат е само ориентировъчен и датите за старт на събития е възможно да претърпяват промени.