Дискусия - Световен шампионат

Тази дискусия беше създадена от коментари, разделени от: Малко въпроси и техните отговори.
Здравейте.
Ето ТУК можете да прочетете подробности за новото събитие.
Здравейте.
Ето ТУК можете да прочетете подробности за новото събитие.

0
Коментари
Световният шампионат е чисто ново събитие, което ще стартира в петък. Ще е доста дългичко (около 30 дни) и ще обхваща всички ивенти, които ще са активни през този период в играта.
За съжаление на този етап не мога да ви дам повече подробности. Официалното съобщение ще дойде днес или утре.
Да, има календар на събитията, но той ще е валиден само за времето на Световния шампионат.
Както предполагам вече сте забелязали, Коопът е с променен график и честота, но след края на новото дългосрочно събитие ще се върне старият график.
за това
Ако конят ти претърпи достатъчно загуби, за да намалеят точките, е напълно възможно на финала да се окаже една лига по-надолу. Това не е бъг, а нещо напълно нормално и съвсем не е ново.
Относно Поддръжката на английски - без никакви притеснения използвайте Гугъл преводач. Ако не разберат нещо, винаги могат да поискат допълнителна информация.
А и аз съм тук. Тикет не мога да пусна от ничие име, но мога да съдействам за оформянето му.
Фермери,Фермерки
От вси страни сплотете се
Напред! Другари смело
Да градим нашто велико дело!
Да работим да творим
Сървъра да просветим!
На мен лично идеята ми допада.
Интересно ще е да видим в коя лига ще се наредим
А относно използването на Гугъл преводач ще се изкажа като играч - да са мислили, когато махаха поддръжката на български език и не само. Подаваш топката в тяхното поле и те да гадаят вече какъв е проблема.
Иска ми се да споделя едно свое наблюдение:
Аз играя със злато /без да се изхвърлям чак, но.../ .
И, все пак, как точно се очаква да се боря за награда в това "световно първенство" ?!? Първият е ниво 699, а втория 509. Аз на моето 107 ниво колко точно злато трябва да изхарча /и то за глупости, които ако не е първенството изобщо няма да ми трябват/, за да направя техните точки? То аз в топ
200 не мога да вляза... Може би трябваше да го разделят на групи по нива,а?
Ще предам мнението ти на разработчиците.
А аз и в топ 1000 не мога да попадна дори. А съм 300+ ниво.
Но пък балончето-подарък все е нещо:)
Все пак е предадено за мнението ви!
1. щях да се съглася за Кубертеновият принцип ако аз избирах дали да играя или не на световното (нямам такава възможност);
2. колкото до леката атлетика - не съм видяла на олимпиада, световно, европейско или каквото и да е първенство, да се състезават деца на 10 год. примерно с 18,20,25,30 годишни, нали?
А тук нивата се равняват на такива възрастови групи. И все пак благодаря, че сте предали мненията.
Играя от година и половина...Както вървят нещата ще съм в топ 50 на Световното 2025!
И след като минаха няколко дни от прословутото Световно осъзнах, че не съм била права в предния пост - НЕ МОЖЕ със злато. Точки се трупат от производства - т. е. нивото е определящия фактор /брой и ниво на съоръжения, кораби и т.н. /.
Ако сме групирани по нива пак ще има драми, разбира се. Някои ходят на работа, други "цъкат" по цял ден... Но поне имаш шанс. Това сега липсва.
А сега и похвала - при мен поне нямаше никакви бъгове,забавяния и др. такива. Много леко върви.
И тъй някой знае ли кога очакваме "седмичната класация" и първите монети? Търговецна монети така и не се появи /сигурно, за да не припаднем при вида на тарифите
Да си дозадам въпросите - за всяка задача на събитието НЛО ми даваше точки за световното .. А защо за задачите от острова не дава?
Изпълнявам си куестовете, не дава точки. Дава ми точки като си събирам реколкотата. Това НЕ е куест
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!