Здравейте! От последното обновяване не може да се играе . При всяко ползване на трактора, играта те изхвърля. Преминаването от ферма във ферма - отново аут. Чистих кеш, отново същото. Не може да се играе нормално. Моля, ако е възможно да се оправят проблемите. Хубав ден!
Здравей. Ако проблемът, който имаш, не е свързан със слаба интернет връзка, е добре да се свържеш с поддръжка. Можеш да направиш това от ТУК. Писането във форума не помага- тук няма никой от екипа.
Здравей. При доста хора започна да се появява това. По другите сървъри е още по-страшно- Олег например търси риба в ранчото за коне. Утре очакваме разследване и евентуално отстраняване на проблема.
Здравейте и при нас е същото едвам зарежда събитията стои отначало само розовата кола и след известно време и другите неща се появяват чистих кеш , рефрешвах не помага през мозила .
Здравейте. Това, което в момента мога да кажа е, че много играчи, играещи през Мозила (32Bit), изпитват сериозни затруднения с достъпа до играта. За съжаление, ГГС няма как да помогне в този случай.
Има проблем със слотовете за строеж. При опит за строеж излиза съобщение: "Този слот за строеж не е наличен в момента" и не може да се строи нищо.
Здравей. Това се получава понякога, когато строиш нещо във временната ферма, но не се показва долу на екранчето за строеж. Можеш да опиташ с рефреш на страницата или в краен случай с почистване на кеша, но обикновено рефреш е достатъчен.
здравейте имам проблем с играта не мога да купя семена от търговеца не влиза в ранчото с конете колелото на късмета, кораба и тe не се отварят това бъг ли е
здравейте няколко човека и на мене ми писаха че не им зарежда и при мене излязох и не става стига до броене на червеите , кеша ми е почистен и какво да правим
Опитайте да продадете основна продукция от склада, а не периферни растения. Един от нашите играчи го откри и си отблокирахме нивите. Дали при всички ще помогне не зная. Успех!!!!!
Здравейте! От вчера ливадата ми в цветната ферма е блокирана след употребата на новите семена. Продукцията стои и не може да се обере. Моля да се оправи този бъг. Има и други членове на кооператива ни със същия проблем. Хубав ден!
Имам две засети ниви,но не иска да се ожънат.Пише ми да продам бамбукови бастуни,но като натисна на продай не иска.И така си и стоят,рестартирах компютъра,но пак нищо не се промени.
Здравейте! Пиша отново за втори път днес - как да си обера нивите от вчера са блокирани с новите посеви. Ако някой може да помогне, моля да пише. Предварително благодаря.
Опитайте да продадете основна продукция от склада, а не периферни растения. Един от нашите играчи го откри и си отблокирахме нивите. Дали при всички ще помогне не зная. Успех!!!!!
Едната ми нива в основното поле е блокирана от бамбукови пръчки, които не мога да продам. Какво трябва да направя, за да я освободя.
Здравей. Ето ТУК съм написала всичко, което се знае до момента за този бъг.
Прочетох всичко написано, продавах ориз и тн, освобождавах място. Явно ще си стои блокирана до вторник. Жалко, че не може и да се разруши! Благодаря и весели празници!
След засяване на нивата с периферните ви боклуци ми забиха три ниви - какво правим?
Защо ли изобщо си прави труда да обяснява Freyja?Под нейния пост,същия въпрос.Как аджеба "забиват" ниви?Влезте от управление на фермата.Изпродайте малко от това,което сте засяли или малко от периферните семена,тоест "периферните боклуци".Вярно е,че има бъг някакъв,но при второ-трето сеене схванахме от къде идва проблема,не е голяма драма.Чак пък да се разрушават ниви не е необходимо.Какво правим?? Ядем и пием,празник е!Честито Възкресение на всички!
Коментари
Ако проблемът, който имаш, не е свързан със слаба интернет връзка, е добре да се свържеш с поддръжка. Можеш да направиш това от ТУК.
Писането във форума не помага- тук няма никой от екипа.
При доста хора започна да се появява това. По другите сървъри е още по-страшно- Олег например търси риба в ранчото за коне.
Утре очакваме разследване и евентуално отстраняване на проблема.
А опитахте ли през друг браузър?
Това, което в момента мога да кажа е, че много играчи, играещи през Мозила (32Bit), изпитват сериозни затруднения с достъпа до играта.
За съжаление, ГГС няма как да помогне в този случай.
Това се получава понякога, когато строиш нещо във временната ферма, но не се показва долу на екранчето за строеж. Можеш да опиташ с рефреш на страницата или в краен случай с почистване на кеша, но обикновено рефреш е достатъчен.
Този слот за строеж не е наличен в момента.
Support-Info:
Command: PBEditorUpgradeObjectResponse
ErrorCode: 9
Timestamp: 1490553994
Zone: 19
PID:546188"
С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
Тази грешка обикновено се появява, когато имаш вече започнат строеж, но той не се визуализира долу в прозорчето.
Почистване на кеша помага.
Извинявам се за закъснелия отговор.
Здравей и на теб.
Имах същия проблем, но с друг браузър. Почистването на кеша върши страхотна работа- проверено.
Очевидно има някакъв глобален проблем със сървърите. Не е само при нас.
Работи се по въпроса.
Ето ТУК съм написала всичко, което се знае до момента за този бъг.