Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта

Събитието на "усърдните работници"

През какъв интервал от време стартира това събитие?
Не може ли най-накрая да се разнообразят наградите? Не са променяни от дълго време : за място - На 1 място - хвърчило и облик ,  на 3- 5 само  кутии за фермерски пазар  ами сменете ги де,има и други кутийки- красиви цъфтящи кутии, кутии за зърнени продукти, кутии с полски цветя,от 6-50 лизенз за злато. Питам, какъв е стимула да стигнеш 3 място , след като получаваш само 1  награда и тя всеки път е една и съща, поне 2 награди да са ? 
за точки- наградите също не са толкова  полезни. Тези катализатори се използват чак от 12 ниво на Лабораторията , а всички знаем, че надграждането и иска много милиони долари ,тъй че не всички, особено по-ниските нива няма как да използват тези катализатори и само се трупат  в инвентара.
Моля обърнете внимание и направете нещо по въпроса, за да бъде играта наистина интересна, а не досадна и еднообразна, защото това демотивира играчите.

Коментари

 • jenito (BG1)jenito (BG1) BG1 Публикации: 20
  Кога ще стартира събитието  на ' усърдните работници 'и през какъв интервал долу-горе стартира?

 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  редактирано 21.03.2017
  Благодаря за предложенията. Ще ги предам на екипа.
  Моля, използвай търсачката на форума- има достатъчно теми по почти всеки проблем, който би могъл да те интересува. Не е нужно за всеки въпрос да създаваме нова тема, какво остава за по две.

 • polq7878 (BG1)polq7878 (BG1) BG1 Публикации: 100
  Здравейте искам да попитам ако не си в СИ можеш ли да играеш това събитие
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  polq7878 (BG1) каза:
  Здравейте искам да попитам ако не си в СИ можеш ли да играеш това събитие
  Здравей.
  Така нареченият "силоз" е персонално събитие и няма значение дали един играч е в кооператив, за да го играе. Поне в момента не се сещам за друго събитие, освен Кооперативния шампионат и някои временни ивенти, които да изискват да си в СИ.

 • polq7878 (BG1)polq7878 (BG1) BG1 Публикации: 100
  БЛАГОДАРЯ

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл