Вход в играта

Здравейте.
След последната актуализация се забелязва нарастване в броя на играчите, които губят достъп до играта.
За да бъда пределно ясна, говоря за хората с повече от една ферма. Колкото и това да противоречи на правилата на играта, наясно сме, че почти всеки ги нарушава.
След последната актуализация беше променен начинът за вход в играта. Тъй като това все още е в тестов период, не е при всички играчи и не е постоянно. Но новата начална страница на играта изглежда (и за в бъдеще ще бъде приложена при всички) ето така:

Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че вече може да се впишете в играта и през формата по средата на екрана, която досега беше само за нова регистрация.
Това, което много от вас не са забелязали, е че вече има две прозорчета с отметка за запомняне на парола- старото прозорче горе в дясно и ново прозорче по средата на екрана. И когато някой се отпише от една ферма и реши да влезе в друга, ако началната му страница е с новата форма, трябва просто да махне отметките от двете места, а не само от старото иначе няма да постигне нищо.
Надявам се, че тази кратка инструкция в снимки ще ви бъде от помощ.
След последната актуализация се забелязва нарастване в броя на играчите, които губят достъп до играта.
За да бъда пределно ясна, говоря за хората с повече от една ферма. Колкото и това да противоречи на правилата на играта, наясно сме, че почти всеки ги нарушава.
След последната актуализация беше променен начинът за вход в играта. Тъй като това все още е в тестов период, не е при всички играчи и не е постоянно. Но новата начална страница на играта изглежда (и за в бъдеще ще бъде приложена при всички) ето така:

Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че вече може да се впишете в играта и през формата по средата на екрана, която досега беше само за нова регистрация.
Това, което много от вас не са забелязали, е че вече има две прозорчета с отметка за запомняне на парола- старото прозорче горе в дясно и ново прозорче по средата на екрана. И когато някой се отпише от една ферма и реши да влезе в друга, ако началната му страница е с новата форма, трябва просто да махне отметките от двете места, а не само от старото иначе няма да постигне нищо.
Надявам се, че тази кратка инструкция в снимки ще ви бъде от помощ.

2
Коментари
За да не те допусне, вероятно не си направил нещо както трябва. Или сървърът е грешен, или въвеждаш неправилно парола, или нещо друго.
Без да имам повече информация, няма как да помогна.
Например- какво изписва в средата на екрана, когато се опитваш да влезеш?
Много моля, обърнете внимание, че вече има отметка за запаметяване на парола на две места!
А обърна ли внимание на снимката по-горе?
Вместо да влезеш в своята, си създал/а нова ферма. Използвай бутона за изход от играта, махни отметката за запаметена парола, изтрий всички написани данни (НАВСЯКЪДЕ) и си въведи името и паролата, с които играеш обикновено.
И не забравяй да подадеш новосъздадената ферма за изтриване- мултиакаунтът е забранен.
Няма профилактика през нощта, освен при някакви екстремни ситуации. А не съм информирана да се е случвало нещо тази нощ.
Разбирам, че проблемът от частичен започва да става масов.
Подадох сигнал, но точно в момента няма кой да ми обърне внимание. Нооо, аз съм нахална и ще опитвам, докато получа информация или решение.
Виждам, че новата ти ферма е на международния сървър.
Моля, използвай бутончето за изход от играта.
След това обърни внимание, че отметка за запаметяване на парола вече има на две места. Махни отметката и от двете. Смени отдолу знамето с българското и избери сървър България 1.
След това въведи потребителското име и паролата на своята ферма.
Всъщност сега, след като ти разгледах профила, установих, че от доста време играеш на международния сървър. Така че, съветът за знамето и сървъра се променя на "Погледни на кой сървър си и избери този, на който е фермата ти."
Не мога да вляза в играта. Постоянно ми изписва, че няма връзка със сървъра.
Профилактика ли има?
Има глобален срив на всички игрови сървъри и никой никъде не може да влезе.
Работи се по въпроса.
Много моля, пиши на кирилица.
В постовете над вашите съм написала цялата информация, с която разполагам в момента.
Първо ще помоля да коригираш тона си. В момента крещиш на играчите и на мен. Играчите нямат вина за нищо. А аз съм доброволец и не съм на заплата в ГГС. Никой тук не е породил проблемите на играта и никой не е длъжен да търпи подобно отношение
Поне в 3 теми съм написала всичко, което имам като информация. Моля, четете. И моля- съобразявайте тона, с който пишете. Форумът е публично пространство. Нека се държим културно.
Все още не се знае дали ще стане днес.
Отново ще помоля- не използвай главни букви при писане в публичното пространство.
Но ако не ми дадеш подробности, как бих могла да отговоря? Може просто да нямаш интернет. Ако все пак решиш да споделиш какъв точно е проблемът, може и да успя да помогна.
не мога да вляза в играта
държи ме на зелен екран
влизам където си поискам
но точно в играта не мога
проблем ли има
а има и фуния