Имам запитване, защо като го намериш и ти даде подарък или задача и изпълниш задачата не се маха? И защо няма инфо какво точно иска? Праща ме да строя сграда, строя я и не се маха,
Имам запитване, защо като го намериш и ти даде подарък или задача и изпълниш задачата не се маха? И защо няма инфо какво точно иска? Праща ме да строя сграда, строя я и не се маха,
Добро утро. Леприконът прави само номера или раздава награди. Не дава задачи и със сигурност не изисква строене на сгради. Когато ти направи номер, трябва или да обереш продукцията от засегнатата сграда, или ако искаш награда, трябва да го намериш къде се е скрил. Когато го намериш, има три варианта- или да направи нов номер (тогава пак ще трябва да го откриеш), или ще ти направи добринка на някоя сграда, или ще ти даде награда- пакет от елементите, които трябва да събираме или малка сума злато.
Здравейте, и аз имам въпрос. Ако събереш продукцията или реколтата с вече направен номер от липрикона, той изчезва ли или пак трябва да го откриваме? А също така някои от играчите в СИ казват, че от снощи не са имали леприкон, дали е някакъв бъг? Благодаря!
Здравейте, и аз имам въпрос. Ако събереш продукцията или реколтата с вече направен номер от липрикона, той изчезва ли или пак трябва да го откриваме? А също така някои от играчите в СИ казват, че от снощи не са имали леприкон, дали е някакъв бъг? Благодаря!
Здравей. Когато събереш продукция с направен номер, леприконът изчезва, без да даде награда или да направи нов номер. Който няма леприкон, нека използва колата на събитието- там долу вдясно има стрелка, която светва зелено, когато той се появи. А ако стрелката свети зелено, но не го откриват, просто да преминат от една ферма в друга и се появява. Крие се добре. Има обявен 5-часов интервал между появите на леприкона. Но тези 5 часа, според мен, са ориентировъчни. При мен например, никога не си спазва разписанието.
Здравейте искам да знам защо на мен не ми дава злато този леприкон другите взимат по няколко пъти вече,а на мен само веднъж 400 даде и това е що за скрънза е.не е честно.някаква бъгава работа ли е пак??????????? Другите получиха някакви семена по имейл,а на мен нищооооо?
Здравейте искам да знам защо на мен не ми дава злато този леприкон другите взимат по няколко пъти вече,а на мен само веднъж 400 даде и това е що за скрънза е.не е честно.някаква бъгава работа ли е пак??????????? Другите получиха някакви семена по имейл,а на мен нищооооо?
Не е бъгава работа, на мен до сега веднъж не ми е дал злато, такъв ни е късмета. Не се ядосвай, де Мисли позитивно и давай напред Успех!
Здравейте. И на мен не ми дава злато леприкона. Само подаръчета ми прави. Както всичко друго в тази игра, така и подаръчните имейли, и наградите от леприкона са на случаен принцип.
Това събитие трябва да приключи в 15:30 днес, а не на деветия ден и половина. Хубаво е когато правите нещо да го обмисляте докрай. И крайно време е да започнете да играете всички състезания които създавате за да видите как става номера
Това събитие трябва да приключи в 15:30 днес, а не на деветия ден и половина. Хубаво е когато правите нещо да го обмисляте докрай. И крайно време е да започнете да играете всички състезания които създавате за да видите как става номера
Да започнем с отговорите отзад напред: Всички от екипа на играта я играят. И я играят като редови играчи- в свободното си време и с личните си пари. Последните 2 или 3 събития бяха стартирани с толеранс, позвояващ на играчите да се отпуснат малко и въпреки всичко да получат ако не всички награди, то поне максимален брой от тях. Защо този случай да е по-различен? Денят на Свети Патрик е съвсем ново събитие. Заради него отложиха дори и Кооперативното състезание. Половин ден в повече си е половин ден в повече. Нека се възползваме от него.
Нека бъдем благодарни за нещата, които получаваме като бонус, а не да мърморим дори и за тях.
Завърших на 10 място с 100 210 точки и би трябвало да ми даде тематичен облик за стопанство, но не ми го даде ,защото не мога да го променя (стопанството). Защо? Даде ми само знамето и замъка на леприкона.
Добро утро. Обликът е за къща, а не за стопанство. Подозирам, че аз съм ви подвела с превода на официалното съобщение. Трябва да проверя дали наистина е така, но най-вероятно грешката е моя. Извинявам се много за това.
Здравей Фрея! Нямам облик за къща . Той трябва да е при кофата с боята но го няма . Бях в топ 10 . Поне така пише , че който е в топ 10 ,получава и облик за стопанство/къща, няма значение, но при мен го няма..
Коментари
Когато ти направи номер, трябва или да обереш продукцията от засегнатата сграда, или ако искаш награда, трябва да го намериш къде се е скрил. Когато го намериш, има три варианта- или да направи нов номер (тогава пак ще трябва да го откриеш), или ще ти направи добринка на някоя сграда, или ще ти даде награда- пакет от елементите, които трябва да събираме или малка сума злато.
А също така някои от играчите в СИ казват, че от снощи не са имали леприкон, дали е някакъв бъг?
Благодаря!
Когато събереш продукция с направен номер, леприконът изчезва, без да даде награда или да направи нов номер.
Който няма леприкон, нека използва колата на събитието- там долу вдясно има стрелка, която светва зелено, когато той се появи. А ако стрелката свети зелено, но не го откриват, просто да преминат от една ферма в друга и се появява. Крие се добре.
Има обявен 5-часов интервал между появите на леприкона. Но тези 5 часа, според мен, са ориентировъчни. При мен например, никога не си спазва разписанието.
другите взимат по няколко пъти вече,а на мен само веднъж 400 даде и това е
що за скрънза е.не е честно.някаква бъгава работа ли е пак???????????
Другите получиха някакви семена по имейл,а на мен нищооооо?
пожелавам ти късмет и на теб Диана78
И на мен не ми дава злато леприкона.
Както всичко друго в тази игра, така и подаръчните имейли, и наградите от леприкона са на случаен принцип.
Хубаво е когато правите нещо да го обмисляте докрай. И крайно време е да започнете да играете всички състезания които създавате за да видите как става номера
Да започнем с отговорите отзад напред:
Всички от екипа на играта я играят. И я играят като редови играчи- в свободното си време и с личните си пари.
Последните 2 или 3 събития бяха стартирани с толеранс, позвояващ на играчите да се отпуснат малко и въпреки всичко да получат ако не всички награди, то поне максимален брой от тях. Защо този случай да е по-различен?
Денят на Свети Патрик е съвсем ново събитие. Заради него отложиха дори и Кооперативното състезание. Половин ден в повече си е половин ден в повече. Нека се възползваме от него.
Нека бъдем благодарни за нещата, които получаваме като бонус, а не да мърморим дори и за тях.
Обликът е за къща, а не за стопанство.
Подозирам, че аз съм ви подвела с превода на официалното съобщение. Трябва да проверя дали наистина е така, но най-вероятно грешката е моя.
Извинявам се много за това.
Награди:
50 награди за активност в събирането на елементи от събитието (ще се отчитат само тези, даващи нормални точки щастие).
1 декорация, посветена на Св. Патрик (79 точки максимално нормално щастие и 39 точки селско щастие).
1 тематичен облик за стопанство за играчите в Топ 10, събрали най-много индивидуални елементи.
Трябва да се обърнеш към Поддръжка в такъв случай.
Но ще те помоля преди това да почистиш кеша и пак да провериш. Понякога се появяват.