Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения

Дискусия - Денят на Свети Патрик + някои промени

2»

Коментари

• BlueFar (BG1)BlueFar (BG1) Публикации: 96
    neli493 (BG1) каза:
    Това означава,че пак трябва да търсиш леприкон,като го намериш номерът му ще бъде премахнат от сградата, на която е сложен.
    Много благодаря :)

>:) 
  • Сис9 (BG1)Сис9 (BG1) BG1 Публикации: 8
    Имам запитване, защо като го намериш и ти даде подарък или задача и изпълниш задачата не се маха? И защо няма инфо какво точно иска? Праща ме да строя сграда, строя я и не се маха,
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Сис9 (BG1) каза:
    Имам запитване, защо като го намериш и ти даде подарък или задача и изпълниш задачата не се маха? И защо няма инфо какво точно иска? Праща ме да строя сграда, строя я и не се маха,
    Добро утро. Леприконът прави само номера или раздава награди. Не дава задачи и със сигурност не изисква строене на сгради.
    Когато ти направи номер, трябва или да обереш продукцията от засегнатата сграда, или ако искаш награда, трябва да го намериш къде се е скрил. Когато го намериш, има три варианта- или да направи нов номер (тогава пак ще трябва да го откриеш), или ще ти направи добринка на някоя сграда, или ще ти даде награда- пакет от елементите, които трябва да събираме или малка сума злато.

• Диана78 (BG1)Диана78 (BG1) BG1 Публикации: 18
    редактирано 14.03.2017
    Здравейте, и аз имам въпрос. Ако събереш продукцията или реколтата с вече направен номер от липрикона, той изчезва ли или пак трябва да го откриваме?
    А също така някои от играчите в СИ казват, че от снощи не са имали леприкон, дали е някакъв бъг?
    Благодаря!
    Диана78 @ bg 1
    Здравейте, и аз имам въпрос. Ако събереш продукцията или реколтата с вече направен номер от липрикона, той изчезва ли или пак трябва да го откриваме?
    А също така някои от играчите в СИ казват, че от снощи не са имали леприкон, дали е някакъв бъг?
    Благодаря!
    Здравей.
    Когато събереш продукция с направен номер, леприконът изчезва, без да даде награда или да направи нов номер.
    Който няма леприкон, нека използва колата на събитието- там долу вдясно има стрелка, която светва зелено, когато той се появи. А ако стрелката свети зелено, но не го откриват, просто да преминат от една ферма в друга и се появява. Крие се добре. :)
    Има обявен 5-часов интервал между появите на леприкона. Но тези 5 часа, според мен, са ориентировъчни. При мен например, никога не си спазва разписанието. :)

Благодаря за отговора! :)
    Диана78 @ bg 1
  • юкi (BG1)юкi (BG1) BG1 Публикации: 67
    Здравейте искам да знам защо на мен не ми дава злато този леприкон
    другите взимат по няколко пъти вече,а на мен само веднъж 400 даде и това е
    що за скрънза е.не е честно.някаква бъгава работа ли е пак???????????
    Другите получиха някакви семена по имейл,а на мен нищооооо?

Не е бъгава работа, на мен до сега веднъж не ми е дал злато, такъв ни е късмета. Не се ядосвай, де :) Мисли позитивно и давай напред :) Успех!:smiley::)
    Диана78 @ bg 1
  • юкi (BG1)юкi (BG1) BG1 Публикации: 67
    ами има още някой ден,ха дано ни дойде късмета,ако е до късмет
    пожелавам ти късмет и на теб Диана78 :)

юкi (BG1) каза:
    Здравейте искам да знам защо на мен не ми дава злато този леприкон
    другите взимат по няколко пъти вече,а на мен само веднъж 400 даде и това е
    що за скрънза е.не е честно.някаква бъгава работа ли е пак???????????
    Другите получиха някакви семена по имейл,а на мен нищооооо?

Не е бъгава работа, на мен до сега веднъж не ми е дал злато, такъв ни е късмета. Не се ядосвай, де :) Мисли позитивно и давай напред :) Успех!:smiley::)
    Здравейте.
    И на мен не ми дава злато леприкона. ;) Само подаръчета ми прави.
    Както всичко друго в тази игра, така и подаръчните имейли, и наградите от леприкона са на случаен принцип.

• kokos4e (BG1)kokos4e (BG1) Публикации: 432
    Това събитие трябва да приключи в 15:30 днес, а не на деветия ден и половина.
    Хубаво е когато правите нещо да го обмисляте докрай. И крайно време е да започнете да играете всички състезания  които създавате за да видите как става номера :D

kokos4e (BG1) каза:
    Това събитие трябва да приключи в 15:30 днес, а не на деветия ден и половина.
    Хубаво е когато правите нещо да го обмисляте докрай. И крайно време е да започнете да играете всички състезания  които създавате за да видите как става номера :D

Да започнем с отговорите отзад напред:
    Всички от екипа на играта я играят. И я играят като редови играчи- в свободното си време и с личните си пари.
    Последните 2 или 3 събития бяха стартирани с толеранс, позвояващ на играчите да се отпуснат малко и въпреки всичко да получат ако не всички награди, то поне максимален брой от тях. Защо този случай да е по-различен?
    Денят на Свети Патрик е съвсем ново събитие. Заради него отложиха дори и Кооперативното състезание. Половин ден в повече си е половин ден в повече. Нека се възползваме от него.

Нека бъдем благодарни за нещата, които получаваме като бонус, а не да мърморим дори и за тях.

• jenito (BG1)jenito (BG1) BG1 Публикации: 20
    Завърших на 10 място с 100 210 точки и би трябвало да ми даде тематичен облик за стопанство, но не ми го даде ,защото не мога да го променя (стопанството). Защо? Даде ми само знамето и замъка на леприкона.
    Добро утро.
    Обликът е за къща, а не за стопанство.
    Подозирам, че аз съм ви подвела с превода на официалното съобщение. Трябва да проверя дали наистина е така, но най-вероятно грешката е моя. :(
    Извинявам се много за това.

Здравей Фрея! Нямам облик за къща . Той трябва да е при кофата с боята но го няма . Бях в топ 10 . Поне така пише , че който е в топ 10 ,получава и облик за стопанство/къща, няма значение, но при мен го няма..
    Това пише в съобщението за Деня на  Свети Патрик:

Награди:

• 50 награди за активност в събирането на елементи от събитието (ще се отчитат само тези, даващи нормални точки щастие).

• 1 декорация, посветена на Св. Патрик (79 точки максимално нормално щастие и 39 точки селско щастие).

• 1 тематичен облик за стопанство за играчите в Топ 10, събрали най-много индивидуални елементи.

• 1 знаме за денят на св. Патрик за играчите от Топ 250, събрали най-много индивидуални елементи.                    
    • Аз завърших на 10 място в групата с 100 210 точки . Би трябвало да го получа., а получих само     
    •  1 декорация, посветена на Св. Патрик и 1 знаме за денят на св. Патрик

Здравей.
    Трябва да се обърнеш към Поддръжка в такъв случай.
    Но ще те помоля преди това да почистиш кеша и пак да провериш. Понякога се появяват.

• kokos4e (BG1)kokos4e (BG1) Публикации: 432
    И аз така си помислих сутринта навсякъде го търсих, даже веднага писах на поддръжка. Сега обаче го открих при къщите :)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл