Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения

Актуализация - Пазари

18

Коментари

• CleoCleo Публикации: 629
    редактирано 18.08.2015
    Bacila12 написа: »
    Отново има проблем със събитието. Показва че вече е спечелено.

Този проблем вече е докладван и екипът работи за отстраняването му възможно най-скоро. В някои случаи рефреш на играта помага за разрешаването на проблема.

Поздрави,
  • Bacila12 (BG1)Bacila12 (BG1) BG1 Публикации: 285
    редактирано 18.08.2015
    Cleo написа: »
    Здравей,

Не съм сигурна какво имаш предвид, но както е описано и в официалното съобщение, трябва да изпратите договорените стоки с камион, за да се приключи договора. Ако не това е проблема, също мога да те посъветвам да се свържеш с поддръжка.

Поздрави,

Не това е проблема ето снимка.....

8306652G.png

нито мога да изпратя камиона нито мога да добавя продукти и договора не се маха той е изтекъл
  • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 312
    редактирано 18.08.2015
    Bacila12 написа: »
    Не това е проблема ето снимка.....

8306652G.png

нито мога да изпратя камиона нито мога да добавя продукти и договора не се маха той е изтекъл[/
    От снимката се вижда,че не ти е изпълнен ябълковия пай,имаш още 10 броя за поставяне,затова не можеш да изпратиш камиона.И на мене се е случвало и съм го отказвала като съм губила купища пари,докато разбера,че от плъзгача дава заблуждаващо изпълнение,а всъщност остава още.Докато нямаш чавки на всички стоки не си готов.Връщаш обратно плъзгача-докато стане.Успех.
    редактирано 18.08.2015
    Аз не мога въобще да отворя договора за да добавя тези 10 ябълков пай точно това е проблема
  • hope3hope3 Публикации: 19
    редактирано 18.08.2015
    Ами нищо не ти остава освен да го откажеш и да пиеш една студена водичка.Тегли му една пловдивска и това е.Продавай си както досега,на мене ми мина мерака за пазари-излишни нерви.
  • daniela895 (BG1)daniela895 (BG1) Публикации: 12
    редактирано 18.08.2015
    Може да се махне само със злато изтекъл договор.Презареди и ще ти излезе съобщение,че не ти достигат продукти
    редактирано 18.08.2015
    Да ама злато нямам
  • Winnie Pooh (BG1)Winnie Pooh (BG1) Публикации: 4
    редактирано 18.08.2015
    Кога ще бъде оправен проблема със събитието? Писна ми да рестартирам играта.... все ми изчезва задачата от ивента...:(
    редактирано 18.08.2015
    Да ви кажа честно-писна ми,като имате толкова проблеми не ни ги прехвърляйте на нас.Не пускайте ново събитие,докато не сте сигурни,че сте оправили кашите отпреди няколко дни.Да, ама не-караме по инерция,пък на когото не му харесва-да духа супата.Ама както си я духаме и ще духнем всичките.
  • just4music (BG1)just4music (BG1) BG1 Публикации: 2
    редактирано 19.08.2015
    Някой получавал ли е за награда нещо друго освен долари от пазарските договори?
  • daniela895 (BG1)daniela895 (BG1) Публикации: 12
    редактирано 19.08.2015
    just4music написа: »

Даа,подкови,точки карма и точки опит.
  • Winnie the Pooh (BG1)Winnie the Pooh (BG1) Публикации: 156
    редактирано 20.08.2015
    just4music написа: »
    Аз няколко пъти получавам точки "Карма", както и подкови
  • Michailova_mimi (BG1)Michailova_mimi (BG1) Публикации: 38
    редактирано 21.08.2015
    Здравейте! Писах вече един път, но пак да пиша. Има ли вариант в който играта да отчита продадените стоки на биопазара (ябълки, яйца, прасета) в задачите от фермата. Вчера съм продала поне 10000 ябълки, а задачата "продай ябълки" стои на 0 от 7000
    редактирано 23.08.2015
    По какво се различават договорите с фиксирано време за изпълнение,в случая 60 мин.от останалите и как да ги различавам преди да започна изпълнението?
    редактирано 24.08.2015
    Като щракнеш на самия договор пише - Стандартен или Ограничен договор. По това можеш да ги различиш.
    редактирано 24.08.2015
    Не ми пише нищо-нито стандартен,нито ограничен,затова не мога да ги различа.Има само една празна жълта лента.
    редактирано 24.08.2015
    Значи явно е пореден бъг - знам ли.
    Другото по което може да се ориентираш - ако нивото на договора е голямо (над 20), а в същото време иска малки количества продукти - значи е Ограничен.
    редактирано 25.08.2015
    Сърдечни благодарности,засега ще се опитам да се ориентирам по този начин с надежда да се оправи при следващата актуализация.
  • malinov (BG1)malinov (BG1) BG1 Публикации: 43
    редактирано 26.08.2015
    Хота приключи, награди от състезанията - йок.
  • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
    редактирано 26.08.2015
    malinov написа: »
    Хота приключи, награди от състезанията - йок.

Айде сега пак недоволни,не стига че камион ви дадоха да ви возят тежките касетки с ябълки,пък и награди искате,нали от време на време продавач консултантите ви раздават подаръци че сте ги сръчкали с мишката по главиците,камиончето не е дизелово върви само и не замърсява околната среда с вредни емисии,можеше да го направят със злато да се движи та тогава ще ви питам Кон боб яде ли.Както вече казах в друга тема за щяло и нещяло пишете на поддръжката на 89 % получавате награда,дали е заслужена друг въпрос.Ако се жалвате във форума най много да ви се смея на глас.
  • malinov (BG1)malinov (BG1) BG1 Публикации: 43
    редактирано 27.08.2015
    Тъй де, писах им. Отговорът беше, че писаното не било изпратено на подходящото място. Пак писах, този път с просба да ми кажат кое е това място. Е, сега чакам.....
    редактирано 27.08.2015
    malinov написа: »
    Тъй де, писах им. Отговорът беше, че писаното не било изпратено на подходящото място. Пак писах, този път с просба да ми кажат кое е това място. Е, сега чакам.....

Ами чакай,до тогава може да подпишеш ново договорче за Био Камионетката.
  • Darena2 (BG1)Darena2 (BG1) Публикации: 111
    редактирано 28.08.2015
    Алоо-тия помияри дето висят нон-стоп по оградите няма ли да ги изхвърлите вече?Писна ми да им гледам тъпите сурати и да не натисна случайно някое от тези недоразумения.
    редактирано 29.08.2015
    Няма ,най много да направят едно Булдозерче със злато да си ги бутнете сами.
  • Michailova_mimi (BG1)Michailova_mimi (BG1) Публикации: 38
    редактирано 30.08.2015
    Май доста хора ще решат че си струва да похарчат 2000 злато (примерно) и да разкарат този ъпдейт от фермите си :)
    Нали пазарът щеше да иска от всичко, горе-долу равномерно и в нормални количества. Кое му е нормалното на 5 оферти с общо количество за 2500 череши? Или пък 3 оферти за общо 500 мед? А цитрусите пак се застояха, восъка също...
  • ivi3 (BG1)ivi3 (BG1) BG1 Публикации: 240
    редактирано 30.08.2015
    Те трябва да ни дадат злато за глупостите, които продължават да творят. Аз съм изпълнила 2 договора и другите стоят. Въобще не ме вълнуват, но имам питане. Как се продават 7 000 ябълки? Склад 3 700, максимума е 4 200, пробвах на части, но не се получава. Ще съм много благодарна някой да ме осветли, любопитно ми е.
  • dogi137dogi137 Публикации: 568
    редактирано 30.08.2015
    ivi3 написа: »
    Ще съм много благодарна някой да ме осветли, любопитно ми е.

Осветлявам те! Връткаш ябълките със ЗЛАТО и си готова! Няма нужда да ми благодариш!;)
  • ivi3 (BG1)ivi3 (BG1) BG1 Публикации: 240
    редактирано 30.08.2015
    По-евтино ще ми е да бръкна в контакта или да стоя на тъмно ( имам и избор даже). Курса много неизгоден и маржа много голям. Това отблъсква клиентите. Искам и аз булдозер, и розов краварник с помпони вместо бонбони( обещавам да не се правя на мажоретка). Искам да сменят наградите на КП, на Къцко и точките на дядото с кашоните. Проспах края на последното вълнуващо събитие и не разбрах някой дали направи 2млн. точки (пак трябва да ме светват)? Зная, че много искам, но и много давам - вече 2 години и половина. Умните вече не играят, но аз съм упорита като северносияйното ми магаре и все още играя.
    Доги, благодаря ти! :):p
  • dogi137dogi137 Публикации: 568
    редактирано 30.08.2015
    Няма как да се каже по ясно и конкретно от колкото си го казала ти Ирен! Все се надявам, че някой ще се светне и ще спре да твори глупави актуализации като Пазара! Едно време чаках с нетърпение, а и не само аз актуализацията. Сега? Знам, че ще е нещо свързано с точенето на злато и нищо креативно, дори не ги дочитам! Станаха толкова ненужно многословни актуализациите, че ти е необходим отпуск за да разбереш какво искат да ти кажат! Пиша го това и знам, че ще ми го изтрият като спам! Много се дразнят когато им кажем очевадните неща! Хората бягат и то със светлинна скорост, но на никой не му пука! Форумът преди време беше място на което можеш и да се позабавляваш и да се повеселиш и хубавичко да се скараш с някой! Сега? Кралят е мъртъв, да живее краля! Да ама не виждам новия крал! Имаше модератори, които ни наказваха и пак пишехме! Сега управлението е либерално - с побеляване на постовете, уж! Уж, ама друг път! Сега е диктатура, директно ти трият поста!
    Айде до скоро! Да видим колко ще ми преседи поста! Басирам се, че няма да е дълго!;)
  • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
    редактирано 30.08.2015
    и аз мислех че пазара е глупав и ненужен но се постарах да го разуча и сега съм доволен получавам си 20 процента бонуси на договор и съм си добре а вие май ви е по лесно да спамите отколкото да си напрегнете мозъците малко лек ден ви желая :cool:

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл