Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Неполучени награди от шампионата за коне

kmarinkova (BG1)kmarinkova (BG1) Публикации: 6
Здравейте,
След приключилия шампионат не си получих наградите. Бях стигнала платинената лига и нито един от подаръците изброени там ги няма, при стартиране на играта изобщо не ми се появи прозорец, който да ми показва какво съм спечелила.
Post edited by kmarinkova (BG1) on

Коментари

• stanislav 1 (BG1)stanislav 1 (BG1) Публикации: 1
    редактирано 24.08.2015
    Здравейте,
    аз също не си получих наградите от шампионата,
    наливам злато и пари, за да стигна до някъде, заради наградите, а в крайна сметка - нищо!
  • JES_9999JES_9999 Публикации: 8
    редактирано 24.08.2015
    И при мен нищо :(
  • Michailova_mimi (BG1)Michailova_mimi (BG1) Публикации: 38
    редактирано 24.08.2015
    И в нашата СИ трима играчи се оплакаха от същото - награди няма. И за да изпреваря обикновеното рефреш, изчисти кеша, рестарт - направено е, но наградите не се появиха.
  • fantagrio (BG1)fantagrio (BG1) Публикации: 3
    редактирано 25.08.2015
    аз също не си получих наградите. някои знае ли защо е така?
  • CleoCleo Публикации: 629
    редактирано 25.08.2015
    Здравейте,

Запознати сме с проблема и нашият екип вече работи за намирането на решение. Щом разполагаме с повече детайли, ще ви информираме.

Поздрави,
  • Farmer Bruno (BG1)Farmer Bruno (BG1) BG1 Публикации: 3
    редактирано 25.08.2015
    Омар вече за постоянно ли ще стои или е поредния бъг?
  • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
    редактирано 26.08.2015
    Лелеееееееееееееее,и тук в тая тема недоволни, Наградата е че въобще след актуализацията имате още ферма че някой хубав ден след поредната актуализация,може и да не си намерите фермата.Хубавото е че поддръжката прави едно файлче ,преди да прави актуализация та ако нещо се оплеска много ,може да стартира играта към даден момент,вече се случва преди известно време ,така че знаете.И съветчето си го знаете Тарикатите не Пискат.ами пишат до ЕС (поддръжката) с молба на английски или по добре на немски.,,Молим ви се най учтиво да ми дадете наградата за най търпелив играч,,

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл