Отново има проблем със събитието. Показва че вече е спечелено.
Този проблем вече е докладван и екипът работи за отстраняването му възможно най-скоро. В някои случаи рефреш на играта помага за разрешаването на проблема.
Не съм сигурна какво имаш предвид, но както е описано и в официалното съобщение, трябва да изпратите договорените стоки с камион, за да се приключи договора. Ако не това е проблема, също мога да те посъветвам да се свържеш с поддръжка.
Поздрави,
Не това е проблема ето снимка.....
нито мога да изпратя камиона нито мога да добавя продукти и договора не се маха той е изтекъл
нито мога да изпратя камиона нито мога да добавя продукти и договора не се маха той е изтекъл[/
От снимката се вижда,че не ти е изпълнен ябълковия пай,имаш още 10 броя за поставяне,затова не можеш да изпратиш камиона.И на мене се е случвало и съм го отказвала като съм губила купища пари,докато разбера,че от плъзгача дава заблуждаващо изпълнение,а всъщност остава още.Докато нямаш чавки на всички стоки не си готов.Връщаш обратно плъзгача-докато стане.Успех.
Ами нищо не ти остава освен да го откажеш и да пиеш една студена водичка.Тегли му една пловдивска и това е.Продавай си както досега,на мене ми мина мерака за пазари-излишни нерви.
Да ви кажа честно-писна ми,като имате толкова проблеми не ни ги прехвърляйте на нас.Не пускайте ново събитие,докато не сте сигурни,че сте оправили кашите отпреди няколко дни.Да, ама не-караме по инерция,пък на когото не му харесва-да духа супата.Ама както си я духаме и ще духнем всичките.
Здравейте! Писах вече един път, но пак да пиша. Има ли вариант в който играта да отчита продадените стоки на биопазара (ябълки, яйца, прасета) в задачите от фермата. Вчера съм продала поне 10000 ябълки, а задачата "продай ябълки" стои на 0 от 7000
Значи явно е пореден бъг - знам ли.
Другото по което може да се ориентираш - ако нивото на договора е голямо (над 20), а в същото време иска малки количества продукти - значи е Ограничен.
Айде сега пак недоволни,не стига че камион ви дадоха да ви возят тежките касетки с ябълки,пък и награди искате,нали от време на време продавач консултантите ви раздават подаръци че сте ги сръчкали с мишката по главиците,камиончето не е дизелово върви само и не замърсява околната среда с вредни емисии,можеше да го направят със злато да се движи та тогава ще ви питам Кон боб яде ли.Както вече казах в друга тема за щяло и нещяло пишете на поддръжката на 89 % получавате награда,дали е заслужена друг въпрос.Ако се жалвате във форума най много да ви се смея на глас.
Тъй де, писах им. Отговорът беше, че писаното не било изпратено на подходящото място. Пак писах, този път с просба да ми кажат кое е това място. Е, сега чакам.....
Тъй де, писах им. Отговорът беше, че писаното не било изпратено на подходящото място. Пак писах, този път с просба да ми кажат кое е това място. Е, сега чакам.....
Ами чакай,до тогава може да подпишеш ново договорче за Био Камионетката.
Алоо-тия помияри дето висят нон-стоп по оградите няма ли да ги изхвърлите вече?Писна ми да им гледам тъпите сурати и да не натисна случайно някое от тези недоразумения.
Май доста хора ще решат че си струва да похарчат 2000 злато (примерно) и да разкарат този ъпдейт от фермите си
Нали пазарът щеше да иска от всичко, горе-долу равномерно и в нормални количества. Кое му е нормалното на 5 оферти с общо количество за 2500 череши? Или пък 3 оферти за общо 500 мед? А цитрусите пак се застояха, восъка също...
Те трябва да ни дадат злато за глупостите, които продължават да творят. Аз съм изпълнила 2 договора и другите стоят. Въобще не ме вълнуват, но имам питане. Как се продават 7 000 ябълки? Склад 3 700, максимума е 4 200, пробвах на части, но не се получава. Ще съм много благодарна някой да ме осветли, любопитно ми е.
По-евтино ще ми е да бръкна в контакта или да стоя на тъмно ( имам и избор даже). Курса много неизгоден и маржа много голям. Това отблъсква клиентите. Искам и аз булдозер, и розов краварник с помпони вместо бонбони( обещавам да не се правя на мажоретка). Искам да сменят наградите на КП, на Къцко и точките на дядото с кашоните. Проспах края на последното вълнуващо събитие и не разбрах някой дали направи 2млн. точки (пак трябва да ме светват)? Зная, че много искам, но и много давам - вече 2 години и половина. Умните вече не играят, но аз съм упорита като северносияйното ми магаре и все още играя.
Доги, благодаря ти!
Няма как да се каже по ясно и конкретно от колкото си го казала ти Ирен! Все се надявам, че някой ще се светне и ще спре да твори глупави актуализации като Пазара! Едно време чаках с нетърпение, а и не само аз актуализацията. Сега? Знам, че ще е нещо свързано с точенето на злато и нищо креативно, дори не ги дочитам! Станаха толкова ненужно многословни актуализациите, че ти е необходим отпуск за да разбереш какво искат да ти кажат! Пиша го това и знам, че ще ми го изтрият като спам! Много се дразнят когато им кажем очевадните неща! Хората бягат и то със светлинна скорост, но на никой не му пука! Форумът преди време беше място на което можеш и да се позабавляваш и да се повеселиш и хубавичко да се скараш с някой! Сега? Кралят е мъртъв, да живее краля! Да ама не виждам новия крал! Имаше модератори, които ни наказваха и пак пишехме! Сега управлението е либерално - с побеляване на постовете, уж! Уж, ама друг път! Сега е диктатура, директно ти трият поста!
Айде до скоро! Да видим колко ще ми преседи поста! Басирам се, че няма да е дълго!;)
и аз мислех че пазара е глупав и ненужен но се постарах да го разуча и сега съм доволен получавам си 20 процента бонуси на договор и съм си добре а вие май ви е по лесно да спамите отколкото да си напрегнете мозъците малко лек ден ви желая :cool:
Коментари
Този проблем вече е докладван и екипът работи за отстраняването му възможно най-скоро. В някои случаи рефреш на играта помага за разрешаването на проблема.
Поздрави,
Не това е проблема ето снимка.....
нито мога да изпратя камиона нито мога да добавя продукти и договора не се маха той е изтекъл
Даа,подкови,точки карма и точки опит.
Другото по което може да се ориентираш - ако нивото на договора е голямо (над 20), а в същото време иска малки количества продукти - значи е Ограничен.
Айде сега пак недоволни,не стига че камион ви дадоха да ви возят тежките касетки с ябълки,пък и награди искате,нали от време на време продавач консултантите ви раздават подаръци че сте ги сръчкали с мишката по главиците,камиончето не е дизелово върви само и не замърсява околната среда с вредни емисии,можеше да го направят със злато да се движи та тогава ще ви питам Кон боб яде ли.Както вече казах в друга тема за щяло и нещяло пишете на поддръжката на 89 % получавате награда,дали е заслужена друг въпрос.Ако се жалвате във форума най много да ви се смея на глас.
Ами чакай,до тогава може да подпишеш ново договорче за Био Камионетката.
Нали пазарът щеше да иска от всичко, горе-долу равномерно и в нормални количества. Кое му е нормалното на 5 оферти с общо количество за 2500 череши? Или пък 3 оферти за общо 500 мед? А цитрусите пак се застояха, восъка също...
Осветлявам те! Връткаш ябълките със ЗЛАТО и си готова! Няма нужда да ми благодариш!;)
Доги, благодаря ти!
Айде до скоро! Да видим колко ще ми преседи поста! Басирам се, че няма да е дълго!;)