Награди от конния сезон - няма

Имам следния въпрос. Преди няколко дни приключи поредния сезон при конните състезания. Аз завърших в платинената лига. Трябваше да получа сертификат за добив на злато и още някакви награди. Но, уви не получих нщо!? Някой знае ли причината?
Post edited by IdulgerovUser (BG1) on
0
Коментари
Моля да погледнеш последните два поста в темата за провеждане на хотфикс - http://bg.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?7179-X%D0%BE%D1%82%D1%84%D0%B8%D0%BA%D1%81-%D0%90%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82&p=124446#post124446
Поздрави,
В такъв случай, бих те посъветвала да се свържеш с екипа по поддръжка, за да разгледат случая ти.
Поздрави,
Да, Аз я знам Късметлия си,изтеглил си късата клечка,Да вземеш да пуснеш тото или да си купиш билетче от лотарията,със сигурност ще ти повърви повече и ще спечелиш,но после да не забравиш да почерпиш,че ще те сполети най голямата беда,ще вземат да ти блокират фермата.Моят съвет към всички играчи е да пишат директно на поддръжката за каквото се сетят че не им е дало злато при изпращане на СМС,че им се бъгнало нещо каквото да било ,при 98 % от случаите Поддръжката изпращат награда за компенсация.Ще дам пример играл съм събитие което не спечелих написах им страхотно писъмце преведено с чичо Гугал,точно три пъти,и хоп награда,а пък злато колко пъти ми даваха без да съм изпращал СМС не зная вече,така че не се чудете ами пишете до поддръжката.Не ви карам да ми вярвате все пак съм настанен в Приходиспансерче,може и да ви лъжа.Но ако плачете че не сте си взели наградата ще ви утеша подобаващо в стил Кметицата.