Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Изчезна ми играта

nadin17nadin17 Публикации: 1
Здравейте фермери! Какво мога да направя за да си спася играта? Играех си ук.прибрах се в бг и продължих да си играя. Върнах се снощи в ук и отново си играх бях на 30 ниво. Тази сутрин както обикновено пускам играта,но бях много неприятно изненадана. Играта стартира отначало и ме върна в 1-ви клас:(. Аз си искам моята игра. Толкова усилия положих за да стигна до това 30-то ниво и да започвам пак отначало-това е ужасно.


Редактиран от Magika: Моля пиши на кирилица!
Post edited by nadin17 on
nadin17 @ bg 1

Коментари

 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 234
  редактирано 14.08.2015
  Провери в кой сървар си.
  himik @ bg 1
 • Magika (BG1)Magika (BG1) Публикации: 1,909
  редактирано 14.08.2015
  nadin17 написа: »
  Здравейте фермери! Какво мога да направя за да си спася играта? Играех си ук.прибрах се в бг и продължих да си играя. Върнах се снощи в ук и отново си играх бях на 30 ниво. Тази сутрин както обикновено пускам играта,но бях много неприятно изненадана. Играта стартира отначало и ме върна в 1-ви клас:(. Аз си искам моята игра. Толкова усилия положих за да стигна до това 30-то ниво и да започвам пак отначало-това е ужасно.  Редактиран от Magika: Моля пиши на кирилица!


  Здравей!

  Ако все още имаш проблем прочети първият пост от следната ТЕМА.
  >:)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл