Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Изобщо, този пазар е пълна недомислица. Аз съм За премахването му изцяло. Напълно способна съм сама да си продам продукцията, но когато аз реша, а не като ми се заредят някви да висят по оградата като просяци.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Всъщност предлагат бонус - като продадеш нещо на съсед и той се усмихва
Но това не го прави интересен, поне за мен. Вярно, че видях бонуси към сумите от рода на 17 или 20%, но изпразва склада много бързо.
А за договорите - все още им търся смисъла...
Съседите - колкото по-скоро им дадеш това, което искат, толкова по-висок ти е бонуса (май максимумът е 20%). Лошото е че нямат бутон "откажи" - моткат се по сумати и време, когато не съм склонна да им дам продукта, въпреки бонуса.
Пазарът - понякога иска восък, пшеница, яйца, мляко, на цени малко по-високи от продажната във фермата. Това са ми продукти, които застояват и нямам нищо против да се отърва от тях на малко по-добри условия (разбирай 5% може би).
Като цяло пазарът можеше да е отделна страничка в управление без смотани анимации, натоварващи играта, и местене на трактори, които като ги потърся и влизам в пазара.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Видях в няколко мнения, че не можете да видите какви количества продукти ви искат съседите на пазара, защото директно се продават.
Когато само ги посочите с курсора се показва по голямо прозорче и така се вижда, а когато кликнете се продават.
Внимавайте да не кликате преди да сте уверени, че го искате!
Надявам се да съм била полезна.
Колкото до наболелите през последните дни проблеми за момента не мога да дам отговор.
П.П. Да допълня за пазара. Не съм проверявала много оферти, но и аз установих, че повечето неща се продават на същата цена както и в Управление на фермата, но пък има бонус за бърза продажба. Цитат от официалното съобщение за пазара:
А между другото от два дни ми изчезнаха обозначенията на балончетата,сега не ми е ясно какво получавам от тия,дето ми щъкат из фермата,при тия неспокойни времена всичко могат да ми заложат,хе хе.:p
п.с все още нямам палатка.
Обаче стигнах до заключението,че тези кай оградата са най-упоритите ми обажатели,предрешени като търговци,затова са толкова настойчиви.И не са наясно изобщо с търговските дела,иначе нямаше да предлагат такива оферти.
Дали да не взема да ти ги изпратя-обаче незная ти дали търговци чакаш или просто искаш да бъдеш ухажвана.
Трети ден ги чакаме , а никой не благоволи да ни даде някаква информация по въпроса.
Благодаря предварително