Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
И аз нямам ивент,да не говорим и още колко много бъгове видях
Работното им време отдавна приключи. Утре, когато техническия отдел предоставят информация на КМ, те от своя страна ще я предадат на нас-играчите.
Тракторите са преместени до летището.
Дано да го прочетете, че Г-жа КМ пак ще ме затрие! Поне ви създаваме работа, да триете, то друго и без това не правите!
Ивент няма, върнахте ни в първи клас със сървърите, но за сметка на това отпуснахте по 250 (двеста и петдесет!!!) жълтици. И архитект. Само на последния се зарадвах, честно казано.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
А да не говорим, че покрай този пазар забелязах, че ми изчезват и продукти, които изобщо не съм продавала..., а тези които продам се намаляват двойно от склада
Хубаво е, когато имате проблеми свързани с дадена актуализация, да четете поне темата за нея. Оговори на въпросите ви има на 4 и 5 страница от темата, но ще ги напиша и на тази страница.
Злато - появява се след рефреш на играта, в противен случай пишете до поддръжка.
Събитие "За природата":
Имайте търпение и изчакайте допълнителна информация по-късно днес.
Малко ми трябва. Ма мноого малко. :mad:
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
???
А то стана - тука има, тука нема. Същото като събитието - при мен още го няма и не вярвам изобщо да се появи тази седмица. Ако пък пак решат да връщат сървърите...не искам да си го представя даже.
Изчетох цялата тема и не искам отново да ми обясняват, че трябва да пиша на поддръжката. Само при нас към 30 човека не си получиха златото - поддръжката не могат да си оправят ...ще го нарека грешките, че звучи по-меко, от вчера, а представяте ли си какво ще стане ако всеки поотделно започне да им пише за въпросното злато. Аз лично не смятам да се занимавам с писане на заявки до тях, но отговора на Магика просто ми показа едно - или от екипа не са наясно колко голяма каша забъркаха , или се опитват да си измият ръцете, като кажат "ето, ние ви конпенсирахме, не ни се сърдете", но всъщност си спестиха компенсацията.
А иначе - пожелавам на всички приятна игра:)
След като ги дадох ми даде 1 син хумус.
Не, човек! Отговарям така, защото твоето обръщение е хора:)
Светът не е свършил, но когато един продукт не ти харесва, имаш право да изкажеш мнение. Конкретно вчера се пооцапаха и е нормално да споделяме къде има проблем.
И пиша пак за да се извиня на разработчиците - хоп, изведжъж и палатката кацна и златото се появи. Ей, така от нищото, без да им се оплаквам лично.
Ама в тон на цитата горе - да си помрънкам още малко...аз го започвам сега и оставащото време е 129 часа. Тези, които го започнаха вчера - и на тях толкова им остава. На това ниво на трудност, че и на другото даже, за мен не е проблем. Но има по-малки ферми за които ще е.
И след като вчера цял ден нямахме достъп до играта "за да възстановят баланса и да не дават предимство на едни играчи пред други", защо днес самите те го правят напълно съзнателно, а не заради "някакъв случайно промъкнал се бъг". Опитвам се да цитирам максимално точно официалното им съобщение, но по памет.
Та затова си мрънкам лично аз...като искат да е честно, да е честно. Или да кажат - да сгрешихме, съжаляваме. Може и без златото да минат даже.