Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Разбрах, прочетох Магика какво е писала.
За почистването на кеша съм дала директна връзка към помощна тема, ако не ви удовлетворява можете да потърсите информация в Google. Почистването не е трудно.
Надявам се при всички да се оправи проблема само със стандартните процедури.
Приятна игра!
То май и ти не четеш! Момичето е писало, че не може със стандартните процедури!;)
Чета, но е писала докато и аз съм писала, просто се забавих.
Наясно сме с факта, че събитието е налично само за някои играчи и не се появява при други. Екипът на играта вече разследва ситуацията. Щом разполагам с повече детайли, ще ви информирам. Извиняваме се за неудобството и за дългия ден!
Ps Всички процедури за поява на събитието стриктно са изпълнени - ред по ред
Моля да прочетеш вече публикуваната от мен информация.
Поздрави,
Клио, като официална връзка между нас, играчите, и колегите ти от поддръжка, ще те помоля да им предадеш следното:
АЗ, КАТО КОСВЕН И НЕОФИЦИАЛЕН ТЕХЕН РАБОТОДАТЕЛ, СЪМ БЕЗКРАЙНО НЕДОВОЛНА ОТ РАБОТАТА ИМ. НЕ САМО ПО СЕГАШНАТА АКТУАЛИЗАЦИЯ, А И ПО ВСИЧКИ БАТАЦИ, КОИТО СЪЗДАДОХА И КОИТО СЕДЯТ НЕОПРАВЕНИ.
В най- скоро време ще съм поредния играч, разочаровано намерил с какво друго да запълва малкото си свободно време. Жалко за хората, които ще оставя тук, ама това е вече прекалено! Знам, че съм капка в морето и няма да уплаша никого с думите си, но не съм сама- това поне е сигурно.
И не се извинявам за шрифта, защото наистина ми се крещи вече.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
С поздрави Ирена(стара и като играч, и като възраст, но все още помнеща колко хубава беше играта отначало, а сега всичко се разми и вече не зная какво правя и защо го правя)
С Ваше позволение допълвам - с всяка нова актуализация играта става все по-бъгава, все по-бавна, все по-товареща компа. Трябва ли, питам аз и отговор не държа да получа, всеки път да сменям машината, щото, нали...Забавление, забавление, ама започва да дразни!
Даже по-горе предложих да си останат и двете декорации и както избираме ниво, така да избираме и съответната декорация, стига да е възможно, естествено.
П.П. За неполученото злато, което е компенсацията си рефрешнете играта, ако и така не става пишете до поддръжка.
Аз сигрно не съм от всичките,щото при мен го няма никакво.Или се е скрило в палатката,или се е потопило на дъното на водопада,простено да му е,при такива жеги.....Ще караме без него,разбра се вече.До следващия бъг,който едва ли ще се забави много.
Съжалявам, но ти явно си от тия другите при които не се появява след хотфикса.