Здравейте! От няколко дни никой от нашия кооп неможе да внася артикули за проектите.Изписва ни INVALID ACTION.Освен това не можем да стартираме проект.Този проблем само при нас ли е или има и други потърпевши?
Здравейте! От няколко дни никой от нашия кооп неможе да внася артикули за проектите.Изписва ни INVALID ACTION.Освен това не можем да стартираме проект.Този проблем само при нас ли е или има и други потърпевши?
Здравей. Ще помоля за снимка на грешката, за да мога да подам сигнал.
От няколко дни цветната ферма е разцентрована. В панела отдясно, където показва колко време остава до изпълнение на съответната задача, щом цъкна върху цветната ферма съответната сграда не излиза в центъра на екрана, а е изместена нагоре извън зрителното поле. Изключение прави парника най-вероятно защото се намира най-отдолу и няма как да се измести картината нагоре. В останалите ферми го няма този проблем.
мерси гледах го това но там е проблема че нищо немие активно за закупуване нещо се е бъгнало несам си направил първия куест още пробвах през няколко компютъра все едно и също
Добро утро. Предполагам, че говориш за хумуса, с който торим нивите за по-голяма реколта. Това е визуален бъг- просто изчезва информацията от кръговото меню, след като си използвал хумус върху нивите. Докладван е. Чакам допълнителна информация.
Здравейте....имам проблем със рибарчето Олег от вчера.Втората страница въобще ми липсва
И аз така, и по лошото е че обичайния начин за справяне с подобни проблеми (зачистване на кеш, история и т.н.) не помагат. Липсват бутоните за 2 и 3 страница.
На Руми поне и пише до коя награда са.А на мен пише ,че сме на първа още.Какво стана с тоя бъг,два дни играем на руска рулетка.Нямам си идея до къде сме стигнали,много кофти така. Писа се,че точките ще бъдат намалени.Това така ли е или не? Ако е така, колко точки ще трябват,да преценим поне имаме ли шанс или не....хубава работа.
Добро утро. Даааа, точките са намалени с 40%. Надявам се с актуализацията да оправят и новите бъгчета, но нямам никакво потвърждение на това. Така че, засега са само надежди.
Здравейте. Тъй като малко късно се включвам, искам да попитам дали все още нямате развитие в процентите. По спомените ми от миналата година, елементите, които повишават щастието на декорацията, както и тези, които намалят размера ѝ, са най-редки и се събират най-трудно. При мен в момента варират между 1и 5 %
Коментари
Ще помоля за снимка на грешката, за да мога да подам сигнал.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Изчезна ми всякаква тор в гурме !!!
Предполагам, че говориш за хумуса, с който торим нивите за по-голяма реколта.
Това е визуален бъг- просто изчезва информацията от кръговото меню, след като си използвал хумус върху нивите.
Докладван е. Чакам допълнителна информация.
Ето ТУК ще намерите повече информация.
Този бъг вече е известен и се работи по отстраняването му.
Писа се,че точките ще бъдат намалени.Това така ли е или не? Ако е така, колко точки ще трябват,да преценим поне имаме ли шанс или не....хубава работа.
Даааа, точките са намалени с 40%.
Надявам се с актуализацията да оправят и новите бъгчета, но нямам никакво потвърждение на това. Така че, засега са само надежди.
Тъй като малко късно се включвам, искам да попитам дали все още нямате развитие в процентите.
По спомените ми от миналата година, елементите, които повишават щастието на декорацията, както и тези, които намалят размера ѝ, са най-редки и се събират най-трудно. При мен в момента варират между 1и 5 %