Начало Bulgarian Представяне на играчите
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Доволни ли сме от работата на модератора?

2»

Коментари

 • kokos4e (BG1)kokos4e (BG1) Публикации: 432
  Абе я не ни занимавай с глупости! Първо трябва да знаеш значението на думата която употребяваш. Кото не ти харесва мода иди да пишеш в друг форум. Където мода отговаря на твоите изисквания  ;)


 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Ще помоля да спрете да спамите темата.
  @lolo1 (BG1), ако си търсиш поводи да се заяждаш- заповядай на лични съобщения. Всеки следващ твой пост, където и да е той, ако не е по темата и ако не е със съответния правилен тон, ще бъде наказван. А знаеш до какво водят наказанията...
  @kokos4e (BG1) , много моля да спреш.

 • dogi137 (BG1)dogi137 (BG1) BG1 Публикации: 1,120
  редактирано 21.12.2016
  diablo67 (BG1) каза:
  не съм доволен,доги весели празници на теб и всички играчи.разбирам че  я защитавате но не е ли редно някои които помоли за помощ да му напишеш пиши до подръжката,темата е бъгове-не е ли бъг да не ти пратят вагон2,не е ли бъг да не са ти пратели за добре дошъл в играта.не сам влизал във форома отдавна но фрея  какво е да блокира ферми ли или щом е решила да помага да го прави но с всички.за втори път се обръщам за помощ и така грубо ми отговарят.На мен лично  че след като не може да помогне тя не трябва.Приятна игра и успех на всички-вече фрея можеш ако искаш да ми блокираш играта
  Да, защитавам я! И какво от това? Знам колко е демотивиращо да четеш, какъв некадърник и смотаняк си! Като сте толкова ербап, ами кандидатирайте се, станете модератори и си напълнете фермите с вагони, оправете всичко по форума и ако можете да налеете и малко мозък в главите на ГГС, евала! Едно не мога да разбера - вие осъзнавате ли, че модератора е тук просто за да следи за реда във форума?! На добра воля се опитва да ви помогне, ама не! Хората са го казали: Направи добро, изяж л....о!
  А кой ще и възстанови щетите, които и нанасяте с неграмотното си писане? Да сте чували за пунктоация? 

  lolo1 искаш ли да обесим модератора, белким се почувстваш по-добре?

  Весели празници на всички!

  Имам съвет към модератора - хвърляй кърпата и го зарежи това място наречено форум!
  [SIGPIC][/SIGPIC]
  dOgi
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Като диктатор ще кажа- потребителят е баннат, както и другият му профил.
  Като модератор ще кажа- благодаря на тези, които разбират и оценяват труда ми.
  Като играч ще кажа- съгласих се да се нагърбя с отговорността за форума, защото вярвам, че всички заслужаваме да сме информирани за новостите и проблемите в играта.
  Но ако всички ще обвиняват мен за грешките на ГГС, ако всички ще си изкарват яда от играта на мен, ако всички си мислят, че разполагам с неограничени възможности и съм ДЛЪЖНА да търпя настроения, капризи и обиди, имам новина за вас- няма да стане! Няма да се дам на никой- нито на такива, които се мислят за криворазбани защитници на странни ценности, нито на ГГС ще се дам, които явно си мислят, че съм 24/7 на разположение, нито на всички онези, които си мислят, че имам вълшебна пръчица, но нарочно не я използвам.

  Тук съм, за да ви информирам за промени, проблеми и актуализации. Ако мога да дам съвет, стига да ми го поиска някой, ще го дам. И толкова. Друго повече няма да дам...

  Приятна игра пожелавам на всички. На мен ми развалихте удоволствието. :(


 • The ПАНДОРА (BG1)The ПАНДОРА (BG1) Публикации: 107

  Здравейте!
  И нека обърнем внимание на заглавието, не само на "модератор", както в пост, а и потрeбителите имат задължения към този форум!
  Модераторите също са потребители на този форум и доброволно и безплатно са приели задължението да поддържат форума подреден и прегледен, и да налагат правилата приети от ГГС. 
  Обаче, потребителите(юзърите) с регистрацията си декларират спазване на правилата и спазване на добрия тон, дреболийка, но на нея се крепи "мира" във форума. Вярвайте ми, никой не се забавлява с това всеки ден да влиза във форума и да намира кочина, вместо да ползва форума за информация, контакт с приятели съмишленици и т.н.

  Знам, че е по-лесно да се гледа в канчето на другия и да се сочи с пръст  модераторска намеса, но се замислете защо е била нужна тази намеса.

   

  Весели празници!

   

  „Не съди другият , преди да влезеш в обувките му и не извървиш неговият път“

 • Stefany6 (BG1)Stefany6 (BG1) BG1 Публикации: 172
  Аз не съм от лудите глави.Но това не ми пречи да се изкажа положително за Фрея.Ето ти мнение на човек от друг отбор.Писала съм и,питала съм я разни неща.Отговаряла ми е,обяснявала ми е.Дори е предавала на супорта мои проблеми и въпроси,защото съм скарана с английския.А аз съм наясно,че това не е нейно задължение,да ми е личен преводач.Толкова много бъгове даде в последно време играта.То не бяха декори,подредби и т.н и т.н.За всичките ни неуредици сигнализира тя.Модераторката на форума,вместо да поправя само неграмотните постове се нагърби да посредничи между целия бг сървър и поддръжка.И още има недоволни от нея?
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 234
  Всеки си има мнение аз също.Аз също не съм съотборник на Фрея но съм на нейна страна.Когато започнах да играя тази и друга игра на ГГС във форум имаше по2-3 модератора.Тогава се ревна че били много.В последствие имаше период в който камюнити мениджъра изпълняваше длъжността а той е част от екипа на ГГС.Тогава пак се ревеше за същото което и сега.Имаше период в който се самоинформирахме за абдейти да не би да беше по-добре.Цареше пълна анархия.Кой каквото иска това пише.Сега камюнити мениджър българин няма.Фрея си върши работата много добре.Безгрешен човек няма но все пак успява да съчетава работа с играта и форума.Това го знае всеки работещ особено на смени които са.В другия форум този на империя съм се начел и нагледал на безобразия на бившия модератор.Много по-лоши от тези за които критикувате Фрея.Диабло67 ако смяташ че ще се справиш по-добре кандидатствай за поста модератор на форума.Всеки има право на мнение както ти така и ние които защитаваме противното.
  himik @ bg 1
 • Winnie the Pooh (BG1)Winnie the Pooh (BG1) Публикации: 156
  редактирано 22.12.2016
  Diablo67 или nombarlan67 или lyubo_nombarlan (объркан съм и не знам как да се обърна към теб, много акаунти, много нещо) правиш ли разлика между модератор на форум и поддръжка (support) на игра? Две коренно различни позиции. Модератора може да прави каквото си поиска във Форума, докато поддръжката може да го прави в Играта. Идеята на форума е да се помага на играчите с всякаква информация относно играта, подсказки, намерени бъгове и т.н. Ако си направиш усилието да попрочетеш малко повече теми из форума, винаги когато някой се е обърнал към Фрея с въпрос, е последвал отговор. На теб ако не са ти харесали отговорите е друг въпрос - но обикновено какъвто е въпроса, такъв е и отговора (най-вече наблягаю на тона).
  Защото какво очакваш като дойдеш и кажеш "нямам втория вагон от събитието, искам си го веднага"? (Въпроса е примерен, не е конктетно от бг форума. Ако някой случайно се разпознае).
  И честно казано аз ако съм на Фрея на мястото бих се разкарал, защото това е място за разпускане след работния ден, а не допълнително натоварване. И такива като теб (има ги във всички форуми, разликата е че обикновено критиката е градивна, а не лично заяждане) бих ги разкарал на секундата.....но не съм ;)
  Хайде със здраве и весели празници :)
  Оо забравих и аз съм от същото СИ, да не си правиш труда да търсиш :D
  Winnie the Pooh @ bg 1
 • desiiislava (BG1)desiiislava (BG1) Публикации: 2
  diablo67 (BG1) каза:
  не съм доволен,доги весели празници на теб и всички играчи.разбирам че  я защитавате но не е ли редно някои които помоли за помощ да му напишеш пиши до подръжката,темата е бъгове-не е ли бъг да не ти пратят вагон2,не е ли бъг да не са ти пратели за добре дошъл в играта.не сам влизал във форома отдавна но фрея  какво е да блокира ферми ли или щом е решила да помага да го прави но с всички.за втори път се обръщам за помощ и така грубо ми отговарят.На мен лично  че след като не може да помогне тя не трябва.Приятна игра и успех на всички-вече фрея можеш ако искаш да ми блокираш играта

  Аз подкрепям нашата модераторка! От всичките ми наблюдения виждам как помага на хората и докладва за бъговете за които е разбрала. Сигурна съм, а и от твоето писмо се вижда, че и на теб се е опитала да помогне. Това, че ти не разбираш си е твой проблем. Правилно те е насочила към подръжка за неполученото злато за добре дошъл. И аз повече от година не си го получавах, докато не получих съвет да се обърна към тях. За да го получиш трябва да си влезеш в имейла с който си се регистрирал  в играта и от там да го получиш.  И понеже аз не го помнех си направих друг, помолих мой близък, който разбира английски да ми напише писмото до поддръжка и те ми го изпратиха на новия имейл. Надявам се с това да помогна. А модераторката ни е супер и не искам да я сменяме за нищо на света, от всички до сега не съм видяла по-подходяща. Приятна игра и весели празници!
 • Veki User (BG1)Veki User (BG1) BG1 Публикации: 96
  Подкрепям сегашната ни модераторка! Аз не разбирам английски и ако не е тя не виждам от къде бих могла да черпя информация. Колко от знаещите английски или друг език биха се нагърбили да помагат на другите, дори и на съотборниците си? Също така, ако не е тя за всеки бъг трябва всеки поотделно да пише на поддръжка, нали така?
  Като влизам във форума срещам два типа играчи, добронамерени и заядливи. Нека бъдем от първите и съм сигурна, че тя ще отговори със същото. Забавлявайте се и весело изкарване на празниците! :)
 • Michailova_mimi (BG1)Michailova_mimi (BG1) Публикации: 38
  Тъй като тази тема по една или друга причина е започнала с мой коментар по друга тема, реших все пак да драсна и тук някой ред.
  Freyja - не си мисли, че не оценявам старанието ти да ни информираш с настъпилите промени в играта - в това отношение си перфектна - навременни съобщения за ъпдейти, обяснения по тях и т.н. И ти благодаря за това старание и отношение.
  Когато обаче нещата опрат до някой бъг, засечка или друг проблем - тогава нещата не са съвсем така. Но пък и това не е твое задължение. Факт е обаче, че в такива ситуации други играчи (няма да споменавам имена, но много им благодаря) се изказват доста по-компетентно от теб и дават решение на проблема различно от "Пишете на поддръжка". Факт е, че и обикновено когато се появи подобен проблем, емоциите в мен надделяват и се изказвам доста остро тук, за което ти се извинявам.
  Желая ти всичко най-хубаво!
  Michailova_mimi @ bg 1
 • todorininin (BG1)todorininin (BG1) BG1 Публикации: 26
  Да питам за съвет, какъв чай да пия сутрин и какъв вечер, че имам три вида чайчета!!!
  Иначе ще пиша за доставки на поддръжка <3<3<3
  todorininin @ bg 1
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Ако отговориш правилно на въпроса "Колко вида чай има в България?", обещавам да споделя кой е най-добрият чай според мен. ;)

 • todorininin (BG1)todorininin (BG1) BG1 Публикации: 26
  Билков, плодов, за влюбени и за по всяко време. Но зависи от примесите може бройката да се увеличи, може и да не. Иначе би могло да се приеме че чайчетата са два вида - любим и не много любим! Чакам си чайчето  :)
  todorininin @ bg 1
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Съжалявам, но това не е верният отговор на въпроса ми. Като цяло, да - може да се приеме за вярно, но не това очаквам да прочета. ;)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл