Всеки път като се реша да пиша в този раздел, се чудя защо ли изобщо си губя времето? 1-2 да бяха проблемите, да ги позлатим тези немци. Човек колкото и да смята, да прави планове, трябва задължително да включи в тях и компонента "програмисти". Тази седмица една нощ ги чаках до 2 часа да пуснат достъп до играта, тази вечер когато трябваше да презаредя фунията - няма логване. Пак ли до 2 ще трябва да чакам, или ще сколасат по-бързо?
много си права но проблема е само в скапаната ни държава аз съм си писал с българин в русия който играе тази игра и той ми сподели че всичко е на местно ниво
И аз имам същия проблем. Играта не иска да зареди до край а преди да обновя страницата, не искаше да обира реколта и да сее. За първи път ми се случва това. Знаем ли дали ще се оправи скоро?
Епа оти им плащате на швабите За протокола играта не къса и при мен, че дори до ник нейма не стигам. Дали ще се оправи играта? Ами тя ние оправила вече .....сещайте се
Айде наздраве-пийте по едно за здравето на хубостниците от ГГС,които така пренатрупаха играта с безброй малоумия,че няма начин да не изпушат сървърите.Да са живи и здрави-дано дочакаме да пуснат и чалготеката на плаващ понтон в морето.
Чудно се получава, влизаш, "хиксваш" 2 специални промоции, обираш - забива. Пак се логваш, "хиксваш" промоциите, садиш...Но поне пак успях да подкарам фунията, дано се оправят за час господата.
Влезнах. Но не мога да обирам, не мога да зареждам нито отпред, ни в гурме, нито цветна, нито острова, еййй голям зор ще е тази вечер. Тия
машини да вземат да си ги сменят
Иди в профила си. Някъде вдясно има бутон Модериране. От там можеш да си видиш имейла, с който ти е регистрирана фермата. Ако не се отвори от там, иди си в профила и вдясно над профилната снимка има бутон Промяна на снимката. Отваря се прозорче. Там натисни Редактиране на миниатюра и вдясно под ника ти в играта и форума ще си видиш имейла. За паролата не мога да помогна.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Здравейте,не мога да си вляза във фермата.Пише ми,че е блокирана.Писах на поддръжка,оттам получих отговор,че са ми пратили писмо на пощата,но там няма нищо.Какво да правя?
Здравейте! Днес реших да проверя дали Тест-сървърът работи. И сега не мога да вляза нито в Тест-сървъра, нито пък да се върна в старата си ферма. Какво да направя и как да изляза от тази ситуация?
Здравей. Трябва да затвориш браузъра, да почистиш кеша с програмка и пак да опиташ да влезеш. Ако не стане така, трябва да почистиш и флаш кеша. Моля, пиши тук, когато успееш да влезеш, за да може и други да се поучат от опита ти. Успех!
Здравейте,искам да кажа,че има проблем при свързването със сървъра на играта...при опит за влизане ....излиза надпис....свързването със сървъра е не успешно.....и това става от тази сутрин. Надявам се,че може да се оправи.
Коментари
аз съм си писал с българин в русия който играе тази игра и той ми сподели че всичко е на местно ниво
За протокола играта не къса и при мен, че дори до ник нейма не стигам.
Дали ще се оправи играта? Ами тя ние оправила вече .....сещайте се
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
За паролата не мога да помогна.
Би ли обяснила малко по-подробно кога изписва тази грешка?
и натиснах уведомление изписа невъзможна функция Като влязах в играта и почна да забива нито искаше да сее нита да обира нищо
Трябва да затвориш браузъра, да почистиш кеша с програмка и пак да опиташ да влезеш. Ако не стане така, трябва да почистиш и флаш кеша.
Моля, пиши тук, когато успееш да влезеш, за да може и други да се поучат от опита ти.
Успех!
Затворих браузъра. След два дни реших да проверя какво е положението. За мое най-голямо учудване успях да вляза без проблем във фермата си.
Надявам се,че може да се оправи.
Пожелавам приятен ден.
Поздрави - Мирослав
Май с доста хора се с случило това, включително и с мен. Но с рефреш на страницата успях да вляза.