Това е тема, в която можете да ни информирате за всякакви бъгове възникнали по време на игра.
Повечето бъгове от общ характер се оправят със стандартните процедури:
1. Рефреш на играта - презареждане на прозореца в който е играта;
2. Почистване на кеша на браузъра;
3. Рестарт на компютъра.
Дори и проблема да се оправи, ще сме ви благодарни да ни информирате за него.
Моля за технически проблеми свързани с вход в играта да пишете в съответната тема!
Поздрави,
ЗДРАВИТЕ, В ОТБОРАТ НИ ОТ ВЕСЕЛАТА ФЕРМА ИМА ИГРАЧ КОИТО НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ВООБЩЕ МНОГО ТРЪДНО ВЛИЗА И ПОСТОЯННО И Е БЪГА НЕЗНАИ КАКВО ДА ПРАВИ.ОБАДИ МИ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА И МИ КАЗА КАК Е И СЕГА ПИША МЕСТО НЕЯ НЕ Е ОТ ЛАПТОПА И ПРОБЛЕМА А ОТ САМАТА ИГРА ПЕ4ЕЛИ ПАРИ ГУБИ ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЛЕИ КОО.ДЪРВО ЕДВА ЕДВА ИГРАЕ PAK ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МИСИИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЛЕЗЕ ВЪВ ФОРУМА ДА СИ КАЖЕ ПРОБЛЕМА И АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ДА И ПОМОГНА МНОГО НЕЩА И СЕ ГЪБЯТ МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ПИ6ЕТЕ ИЛИ НА МЕНЕ TEDITO123 ILI NA MARINA52
Здравей. Цитирала си перфектния пост, който дава отговор на това какво трябва да се направи, за да се възстанови достъпът до играта. Освен това в тази тема има достатъчно предложения за действия, които също могат да помогнат.
Здравейте. Получих вече няколко оплаквания за същия проблем. Моля, опитайте с почистване на кеш и след това рефреш на играта. И споделете резултата, за да знам дали да докладвам бъг или е просто от кеша.
Да, оправи се. Направих пълно почистване на браузера. За целия период от време. Предпочитания, формуляри, всичко ... И сега е ОК. Благодаря. Даже се появиха някакви "Бързи оферти" които не виждах преди това.
Здравейте. Колегата от гръцкия форум също имаШЕ проблем с достъпа до Гурме фермата. Препоръчва почистване на кеша с програма (CCleaner) и рестарт на компютъра. При него вече всичко е ОК. Моля, опитайте и това.
При мен се получи с преинсталиране на flash плеъра, но мисля че може да се мине и само с нулиране на настройките в Local Storage Settings на същия.
Моля ви- четете! Като повторим няколко пъти едно и също нещо, то няма да се оправи. Само темата ще стане още по-обширна и всичко полезно, написано в нея, ще се затрие някъде из еднаквите оплаквания...
Ta значи преинсталирах браузъра, чистих кеша, рестартирах и игра и компютър и нищо. Освен че не мога да си вляза в гурмето и мисии не могат да се играят. Пуснах си една и в момента в който свърши -до там следваща мисия не мога да си пусна, показва мисията която е приключена. Не съм компютърен специалист, но при един да се скапе плеъра ок, при друг да се скапе браузъра ок, ама то не е единичен случай и не е редно според мен да ни правите на маймунки и да ни казвате как проблема е в нашия телевизор след като явно това си е чист БЪГ.
Не знам защо очаквате чудеса от мен. И не знам защо си мислите, че заслужавам подобен тон и ирония. Аз съм само модератор, за бога!!! Администрирам само и единствено форума и помагам, доколкото знам и мога. Толкова от мен... Не съм поддръжка и не работя за ГГС- доброволец съм. Разберете го най-накрая и спрете да очаквате да махна с вълшебна пръчица и всичко да е ОК. Малко ми е обидно да обирам всичките ви негативи, особено като се отчете факта, че всеки един бъг го има и при мен- играч съм от доста по-дълго време, отколкото съм модератор... Докладвам всяко една оплакване, написано тук, видяно в чат или споделено ми със съобщение. Е, имам новина за вас- поддръжката на играта има работно време- от 9 до 18 (за разлика от мен- очаквате да съм тук денонощно явно...). Така че, колкото и да пишете, колкото и да ми се карате, по-рано от утре сутрин нищо няма да се случи. Има си бутон за връзка с поддръжка- ако имате да им казвате нещо, правете го от там. От тази вечер нататък ще правя само това, което се очаква от мен- ще поддържам форума и веднъж седмично ще изпращам списък с вашите оплаквания. Обидно е подобно отношение и точно заради него разполагате само с мен, а не с чудесния екип, който имахме доскоро. Хубава вечер пожелавам на всички!
Да споделя има развитие след може би 4-то почистване и пре интсалиране на флаш плеар и някаква програма за сигурност към него нещата тръгнаха. Успех на тези който се мъчат още
ЗДРАВЕИТЕ ОТ КАКТО СИ ЗАМИНА ОСТРОВНАТА ФЕРМА АЗ СИ ВЗЕХ КРАВАРНИЦИ НО НЕ МИ ГИ ДАВА И НЕЗНАМ ЗАЩО ПОРАДИ КАКВА ПРИЦИНА НЕЗНАМ САЩО ИМАМ ГИ НАЛИЧНОСТ НО НЕ МИ ГИ ДАВА ЗАЩО КАКВО ТРЯВА ДА СЕ НАПРАВИ В ТАКАВ СЛЪЧАИ
Здравейте! За последен път ще напиша решението за отстраняване на проблема. 1. Почистване на кеша задължително с програма. Аз лично използвам CCleaner. Можете да я изтеглите от ТУК, безплатна е. 2. Преди да пуснете програмата, задължително затворете всички отворени браузъри. 3. След приключване на почистването, задължително рестартирайте компютъра си.
Тези стъпки са тествани и със сигурност помагат- и за скоростта на играта, и за възстановяване на липсващата Гурме ферма и колата с бързи оферти.
И отново ще помоля- четете, преди да пишете. Ще се изненадате, но доста често решението на проблемите ви вече е споделено- било от мен, било от някой друг.
ЗДРАВЕИТЕ ОТ КАКТО СИ ЗАМИНА ОСТРОВНАТА ФЕРМА АЗ СИ ВЗЕХ КРАВАРНИЦИ НО НЕ МИ ГИ ДАВА И НЕЗНАМ ЗАЩО ПОРАДИ КАКВА ПРИЦИНА НЕЗНАМ САЩО ИМАМ ГИ НАЛИЧНОСТ НО НЕ МИ ГИ ДАВА ЗАЩО КАКВО ТРЯВА ДА СЕ НАПРАВИ В ТАКАВ СЛЪЧАИ
Здравей. ще помоля за малко по-конкретни обяснения за проблема. Предполагам говориш за облик на краварник, но тъй като няма как да съм сигурна, ще помоля за уточнения.
Здравейте , какво става ??!!! Толкоз нови неща въведохте , толкова иновации ползвате , а в крайна сметка съсипахте играта . То са бъгове ,бъгове ,че нямат край ......От вчера аз и др. играчи от нашата СИ не можем да си влезем в гурметата , а имахме мисии за кооп. първенство /напр .събери яйца , тор , храна и др./ за които е нужна и гурме фермата .Е как да стане това ?! Как ще ни компенсирате загубите и не ми излизайте с номера за рефреш , изчистване на кеш , че това не помага !!!! С цел подобряване качеството на играта , ще изгоните играчи като мен и др. такива , които играят от 3 години ....жалко .... Обръщам се към модератори , админи и др. такива , като очаквам адекватен и навременен отговор.
Кога ще се отстрани проблема с гурме фермата. нищо не мога да си прибера от там и да пускам за производство за да мога да си изпълня мисиите които съм започнала. Може ли някои да ни каже кога ще се отстрани проблема поне да знаем и да не блокираме постоянно играта и да се налага да я рестартираме всеки път.
Здравейте , какво става ??!!! Толкоз нови неща въведохте , толкова иновации ползвате , а в крайна сметка съсипахте играта . То са бъгове ,бъгове ,че нямат край ......От вчера аз и др. играчи от нашата СИ не можем да си влезем в гурметата , а имахме мисии за кооп. първенство /напр .събери яйца , тор , храна и др./ за които е нужна и гурме фермата .Е как да стане това ?! Как ще ни компенсирате загубите и не ми излизайте с номера за рефреш , изчистване на кеш , че това не помага !!!! С цел подобряване качеството на играта , ще изгоните играчи като мен и др. такива , които играят от 3 години ....жалко .... Обръщам се към модератори , админи и др. такива , като очаквам адекватен и навременен отговор.
Кога ще се отстрани проблема с гурме фермата. нищо не мога да си прибера от там и да пускам за производство за да мога да си изпълня мисиите които съм започнала. Може ли някои да ни каже кога ще се отстрани проблема поне да знаем и да не блокираме постоянно играта и да се налага да я рестартираме всеки път.
За тези работи е добре да пишете на съпорта и да пуснете ticket. Обаче като гледам как вървят нещата не знам дали ще ви отговорят нещо. Вчера пуснах такъв и още чакам отговор. Надявам се да са заети да си оправят бакийте които сътвориха за да ми отговарят. А дано ама надали, както се казва.
Здравейте! От два дена имам проблем с гурме фермата си - не мога да вляза в нея. Не зная към кого да се обърна за съвет. Ще съм благодарна ако ми помогнете.
Коментари
Цитирала си перфектния пост, който дава отговор на това какво трябва да се направи, за да се възстанови достъпът до играта.
Освен това в тази тема има достатъчно предложения за действия, които също могат да помогнат.
от вчера стана някакав ад
Като повторим няколко пъти едно и също нещо, то няма да се оправи. Само темата ще стане още по-обширна и всичко полезно, написано в нея, ще се затрие някъде из еднаквите оплаквания...
Не съм компютърен специалист, но при един да се скапе плеъра ок, при друг да се скапе браузъра ок, ама то не е единичен случай и не е редно според мен да ни правите на маймунки и да ни казвате как проблема е в нашия телевизор след като явно това си е чист БЪГ.
Не съм поддръжка и не работя за ГГС- доброволец съм. Разберете го най-накрая и спрете да очаквате да махна с вълшебна пръчица и всичко да е ОК. Малко ми е обидно да обирам всичките ви негативи, особено като се отчете факта, че всеки един бъг го има и при мен- играч съм от доста по-дълго време, отколкото съм модератор...
Докладвам всяко една оплакване, написано тук, видяно в чат или споделено ми със съобщение.
Е, имам новина за вас- поддръжката на играта има работно време- от 9 до 18 (за разлика от мен- очаквате да съм тук денонощно явно...). Така че, колкото и да пишете, колкото и да ми се карате, по-рано от утре сутрин нищо няма да се случи.
Има си бутон за връзка с поддръжка- ако имате да им казвате нещо, правете го от там.
От тази вечер нататък ще правя само това, което се очаква от мен- ще поддържам форума и веднъж седмично ще изпращам списък с вашите оплаквания.
Обидно е подобно отношение и точно заради него разполагате само с мен, а не с чудесния екип, който имахме доскоро.
Хубава вечер пожелавам на всички!
Всичко опитах ,но не става
ОТ КАКТО СИ ЗАМИНА ОСТРОВНАТА ФЕРМА АЗ СИ ВЗЕХ КРАВАРНИЦИ НО НЕ МИ ГИ ДАВА И НЕЗНАМ ЗАЩО ПОРАДИ КАКВА ПРИЦИНА НЕЗНАМ САЩО
ИМАМ ГИ НАЛИЧНОСТ НО НЕ МИ ГИ ДАВА ЗАЩО
КАКВО ТРЯВА ДА СЕ НАПРАВИ В ТАКАВ СЛЪЧАИ
За последен път ще напиша решението за отстраняване на проблема.
1. Почистване на кеша задължително с програма. Аз лично използвам CCleaner. Можете да я изтеглите от ТУК, безплатна е.
2. Преди да пуснете програмата, задължително затворете всички отворени браузъри.
3. След приключване на почистването, задължително рестартирайте компютъра си.
Тези стъпки са тествани и със сигурност помагат- и за скоростта на играта, и за възстановяване на липсващата Гурме ферма и колата с бързи оферти.
И отново ще помоля- четете, преди да пишете. Ще се изненадате, но доста често решението на проблемите ви вече е споделено- било от мен, било от някой друг.
Обръщам се към модератори , админи и др. такива , като очаквам адекватен и навременен отговор.
от вчера пиша ,навсякъде където трябва-няма оправяне