Кооперативно дърво - въпроси и отговори

Здравейте!
Как по-лесно да поливате Кооперативното дърво.
Кликате върху дървото и ви се показва кръгово меню. Кликате на синия бутон Информация и ви се отваря прозорец, там кликате на иконата Съвместна игра-човека с лейката и ви се отваря нов прозорец на снимката по-долу. В него е показано моментното състояние на дървото на всеки член на съвместната игра. Кликате на играча който искате и директно влизате във фермата му.
Ето и снимката:
Attachment not found.
Как по-лесно да поливате Кооперативното дърво.
Кликате върху дървото и ви се показва кръгово меню. Кликате на синия бутон Информация и ви се отваря прозорец, там кликате на иконата Съвместна игра-човека с лейката и ви се отваря нов прозорец на снимката по-долу. В него е показано моментното състояние на дървото на всеки член на съвместната игра. Кликате на играча който искате и директно влизате във фермата му.
Ето и снимката:
Attachment not found.

Post edited by Magika (BG1) on
0
Коментари
Ако имате други наблюдения - поправете ме
П.П. Математиката ми куца, 15 човека/2 е 7,5 - някой да определи по-точно формулата
Магика - 22 от 23 максимално/2 - 11,5. Взимаме цялата част, добавяме единица и получаваме
11+1=12 поливания;
Фермерчетата - 27 от 27 максимално/2 - 13,5. Получаваме 13+1=14 поливания
Ако сметнем по друг начин - (Макс. членове на СИ + 1)/2 мисля, че ще е по-правилно - няма да работим с половинки
Ако са ти го поляли в твоя случай поне 14 човека, можеш да го обереш.
Нормално е после да виждаш 4/14, защото днес са ти го поляли общо 18
От моите наблюдения, всеки може да полива дърветата (своето и чуждите) по веднъж на 8 часа и да обира подаръците от своето един път на ден (предполагам 24 часа) или по-скоро след минаване на определен час от деня, който остава неизвестен.
Май си остава за постоянно за играчите в съвместна игра.
Поста е редактиран от Magika: Мола, пиши на кирилица!
Отново да споделя за нашата СИ и опита ни с дървото.Днес няколко играчи си го обраха по 2 пъти.Аз не съм още,но ми трябват още 3-4 поливания и аз ще го обера 2ри път.Значи е възможно повече от веднъж.Но ние все пак сме повечко хора!!!
И тази логика доказва, че е невъзможно да се обере три пъти за денонощието дори в най-малките отбори.
Поста е преместен и редактиран от Magika: Мола, пиши на кирилица!Използвай търсачката и пиши в точната тема!
Да стана ми ясна формулата на дървото.Обаче не бяхме сигурни вчера дали ще е възможно да се обере 2 пъти на ден.Споделих информацията за тези които не са на ясно.В последната част исках да кажа,че сме доста активни и затова си го обираме по 2 пъти.В СИ в която играчите не са редовни няма как да стане това!!!
0/8, 3/8 е броят на играчите които са ти полели дървото от възможни 8.
Дървото ти е с отметка защото те вече са го поляли. Когато някой не го е полял, но не може тогава при него е сива лейката, защото трябва да си обереш дървото.
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
FuxD @ bg 1