Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта

случаен принцип

здравейте.спечелих 25 кутии и ги отворих а в тях нито злато нито лиценз само вода храна и нищо съществено.много моля някой компетентен да ми разясни случайния принцип на разпределение на наградите.благодаря ви предварително.


Коментари

 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Принципно злато и лиценз за добив на злато от тези кутии специално и не само от тях се падат рядко.Аз лично съм ги получавал за награда от кутиите по веднъж или два пъти въобще.За мен лично така и трябва да бъде поради ред причини.

  himik @ bg 1
 • akinak (BG1)akinak (BG1) BG1 Публикации: 198
  himik (BG1) каза:
  Принципно злато и лиценз за добив на злато от тези кутии специално и не само от тях се падат рядко.Аз лично съм ги получавал за награда от кутиите по веднъж или два пъти въобще.За мен лично така и трябва да бъде поради ред причини.
  разбирам.благодаря.един вид щом със злато съм ги спечелил значи то не ми е необходимо.виж за това не бях се сетил


 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Акинак в тази и не само в тази игра събитията и наградите които се печелят си имат степени.В тази и не само тази игра има играчи които не искат да влагат реални пари.Това че ти даваш не значи че за теб трябва да важат други принципи.Специално за игрите на гуд гейм сървисиз  кутии,ковчежета са на най-долното ниво.По-доходни са колелата на късмета.Не знам дали съм те разбрал правилно но от моя опит независимо от всичко това е редно да е така.Справедливо за всички и не че не искам да ми се пада по-често специалната валута(злато) така е редно.
  himik @ bg 1
 • jenito (BG1)jenito (BG1) BG1 Публикации: 20
  как да разгледам тестови сървър
 • mdriako99 (BG1)mdriako99 (BG1) BG1 Публикации: 15
  Здравей те създатели на тази игра..имам въпроси към вас..1.Защо след като имам делини и другите неща за мога да си увели4а добива трябва да се моля на друг игра4 а не аз самата да си поставя..2.При този КООП ми  взимате добиви независимо дали са от фермите или от нивите без даги от4итате.3.Какво ще направите с тези рутай4ни камъни който ги имаме..Моля отговорете ми  на ли4ната ми поща   за да разбера 4е сте мипро4ели съобщението и взимате под внимание това което ни интересува.
  mdriako99 @ bg 1
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравей.
  За съжаление тук няма създатели на играта и няма кой да ти отговори на личната поща. Само аз съм тук, а аз не работя за ГГС. :)
  1. Детелините са за да направиш добро на някого, а не на себе си. По подразбиране, друг трябва да направи добро на теб.
  Втори и трети въпрос за съжаление не ги разбрах много добре. Ако разбирам правилно, не ти отчита продукция, събрана в мисия. Ако си сигурна, че е така, трябва да пуснеш тикет до поддръжка.
  И накрая- явно искаш да знаеш какво се случва с руническите камъни от викингския остров. Остават си на склад и ще можеш да ги използваш при следващото стартиране на събитието.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл