Начало Bulgarian Търсене на съвместна игра
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Искам някой да ме гледа

Дейвид ДечевДейвид Дечев Публикации: 2
редактирано 23.01.2015 в Търсене на съвместна игра
Искам да си намеря съвместна игра.Много съм активен.Много играя.Повечето съвместни игри в които съм играл (3) са били винаги доволни от мен.Много пари и злато внасям,а не след 25 ниво почвам да внасям злато Тенкю предварително :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Post edited by Дейвид Дечев on
Дейвид Дечев @ bg 1

Коментари

 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 16.01.2015
  И аз искам някой да ме гледа,да ми чисти и готви и пари ако може да ми дава за джобни че нямам,обаче няма ,никой не ме иска такъв палавник,но като порасна и стана голям ще завалят поканите за женитба,Та така няма страшно Дейвид,ще се ожениш и ти за някоя СИ,ще се поопознаете ще ти писне и ще се разведете набързо или по лошият вариант да те изгонят че в СИ като заврян зет винаги обувките ти стоят пред вратата,но ако пребиеш тъщата,може и ти да водиш парада.Така че засега ще ти дам съвет Споко ще се ожениш,развий си фермичката по добре,участвай в мисите редовно като натупаш няколко по силни веднага ще те поканят.
  КМЕТИЦА @ bg 1
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  редактирано 23.01.2015
  ахахаххаха Искам някой да ме гледа... ахахахахахха пич, ти ме размаза... :Д затова ти пратих съобщение в играта, прочети го... :d
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл