Къде изчезна опцията за купуване на злато с SMS?

Редно е когато се премахва нещо от играта, да бъдем информирани своевременно. Не всеки има дебитна или кредитна карта, колкото и невероятно да звучи това. С всяка актуализация, играта става все по-зависима от златото, все по-обвързана с него. Мисля, че така лишавате играчите от избор.

Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.

1
Коментари
предадох на съответните хора за този "бъг". Казвам го в "", защото незнам дали е бъг или не. Когато имам повече яснота по въпроса, ще го споделя с Вас.
Ще Ви помоля за малко търпение.
И така, този път получих доста бърз отговор, който за съжаление, май няма да Ви хареса.
Договорът с партньора, който е представял услугата за закупуване на злато чрез СМС е прекратен. Поради тази причина, за сега тази опция няма да я има налична в играта. От GGS съветват да се използват другите начини за плащане.
Поздрави,
Virginy
Искат от нас да купуваме нещо, но не ни предлагат начини за заплащането му.
Вержи, "От GGS съветват да се използват другите начини за плащане.". ДругиТЕ? Кои са другите начини? Ми то остава един-единствен- с карта. Дали ще е дебитна, дали ще е кредитна- карта си е. Това предполага банкова сметка. А не всеки има или желае да има. Мога да ви кажа и какво ще се случи сега, защото вече получих оферта за това. Пари се изпращат по пощата или се внасят директно в моята сметка, а аз получавам парола за чужда ферма, за да вляза и да купя злато. Ами, хайде- честито ни насилствено нарушаване на правилата на играта!
Живи и здрави да са от ГГС. Както каза ivi3- по-лесно ще е да спрем да купуваме. И да си намерим друго място, където да си харчим левчетата.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
за съжаление, не мога да кажа дали и ако да, то кога, ще бъде възобновена тази опция. когато имам повече информация, ще я споделя с Вас.
Поздрави,
Virginy
.
Само аз ли забелязах, че като изчезна опцията с СМС, се появи много по-добър вариант за закупуване на злато? Може и да бъркам, но опцията ДАО-Пей се появи в същия момент и е много по изгодна от СМС-ите.
А само за СМС-ите..... можеше да се правят справки къде кога колко и за какво си платил и ако случайно ти вземеха парите и не ти доставеха златото ти даваха ваучер които можеше да се използва в срок от 6 месеца за съшата опция,,,
Отделно от това можеха да се изтеглят и електронни фактури за направените плашания за до една година назад във времето... Не, че в началото не крадяха и от СМСю.-ите но за 4.80 ги принудих всичките фирми по веригата да водят редовно счетоводство и да мога да получавам фактура за сделките макар и с ниски стойности...
А след като махнаха опцията със СМС-ите ми спестяват по 5-10 лева месечно да купувам злато за да помагам на отбора отделно от това 10-12 човека от отбора спряха да влизат в играта след като им съобщих отговора на подръжката, че вече няма да я има опцията със СМС-ите...
А дали ще печели или ще губи фирмата собственик на играта си е нейна лична политика която не ме засяга лично... но на засегнатите препоръчам да си пуснат жалби в комисията за защита на потребителите която процедура е безплатна...А тези който искат да бъдат обещетени за понесените материални и най вече морални щети ще трябва да си намерят подходящия адвокат които да осъди фирмата...
Приятна и вече безплатна игра на всичи Ви...
Забранен
Вие нямате разрешение за достъп до /mymopay/index.action на този сървър.
Повярвайте ми, има доста по-изгодни и безопасни начини да се закупи злато.
Наистина ваучерите на PaySafeCard са (поне за мен) най-удобният начин. Единственото, което не им харесвам, е стойността- 10, 20, 50 лв. Но пък ако човек купи ваучер от 10 лв и изразходи 6 от тях в играта, другите 4 не се губят, а си седят във виртуална сметка. И при следващо купуване на ваучер от 10 лв, в сметката вече ще има 14 лв.
И аз имам същия проблем.Имам две дебитни катри и не мога да закупя злато с нито една от тях.Само с кредитна карта ли може?
С дебитна карта не може директно да се купува, поне аз не съм виждал тази опция.
Вариант е да си направите account в PayPal и от там да пазарувате