Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта

Къде изчезна опцията за купуване на злато с SMS?

Редно е когато се премахва нещо от играта, да бъдем информирани своевременно. Не всеки има дебитна или кредитна карта, колкото и невероятно да звучи това. С всяка актуализация, играта става все по-зависима от златото, все по-обвързана с него. Мисля, че така лишавате играчите от избор.

Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.

«1

Коментари

• mdriako99 (BG1)mdriako99 (BG1) BG1 Публикации: 15
    аз същото питам..защо не предупредихте..вие губите..
    mdriako99 @ bg 1
  • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
    редактирано 04.03.2016
    Здравейте,

предадох на съответните хора за този "бъг". Казвам го в "", защото незнам дали е бъг или не. Когато имам повече яснота по въпроса, ще го споделя с Вас.
    Ще Ви помоля за малко търпение. :smile: 

И така, този път получих доста бърз отговор, който за съжаление, май няма да Ви хареса. :(
    Договорът с партньора, който е представял услугата за закупуване на злато чрез СМС е прекратен. Поради тази причина, за сега тази опция няма да я има налична в играта. От GGS съветват да се използват другите начини за плащане.

Поздрави,
    Virginy
  • ivi3 (BG1)ivi3 (BG1) BG1 Публикации: 240
    Аз съветвам ГГС да прекратят всички договори и да не се използва злато. Това спрели, онова спрели, съветвали ни......Защо те ще определят как да си купуваме пендарите? Аз не ползвам тази опция, но ми писна от измишльотините им, които са все в ущърб на играчите. Всеки знае, че най-изгодно е закупуването с карта, но......както писа Ива не всеки има. Причините са ясни на всички  >:)
    ivi3 @ bg 1
  • Ivakriva (BG1)Ivakriva (BG1) BG1 Публикации: 3,743
    На първо четене се сещам за двама играчи, които купуваХА злато само и единствено с СМС.
    Искат от нас да купуваме нещо, но не ни предлагат начини за заплащането му.
    Вержи, "От GGS съветват да се използват другите начини за плащане.". ДругиТЕ? Кои са другите начини? Ми то остава един-единствен- с карта. Дали ще е дебитна, дали ще е кредитна- карта си е. Това предполага банкова сметка. А не всеки има или желае да има. Мога да ви кажа и какво ще се случи сега, защото вече получих оферта за това. Пари се изпращат по пощата или се внасят директно в моята сметка, а аз получавам парола за чужда ферма, за да вляза и да купя злато. Ами, хайде- честито ни насилствено нарушаване на правилата на играта!
    Живи и здрави да са от ГГС. Както каза ivi3- по-лесно ще е да спрем да купуваме. И да си намерим друго място, където да си харчим левчетата.

Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.

• mdriako99 (BG1)mdriako99 (BG1) BG1 Публикации: 15
    С всеки изминат ден играта става все по-неприемлива и все по-пе4еливливша за хората които са я създали..но ако не може да спазвате  условията с които с които сме я запо4нали ..просто питайте и нас...Замислям се ..Каква е вашата стратегия и какво то4но искате да направите...толкова много глупости сътворихте..мислете 4е хората нямат безграни4но търпение..
    mdriako99 @ bg 1
  • qwer (BG1)qwer (BG1) Публикации: 44
    Току що разбрах че е премахната опцията с СМС-ите, и това никак не ми харесва.Аз копувах злато само така.Имам карта но не смятам да я ползвам тук. Така че докато не се възстанови тази опция от мен няма да получат нито грош "миличките от GGS".Да им е честита печалбата!
    qwer @ bg 1
  • Aivanov.26User (BG1)Aivanov.26User (BG1) Публикации: 1
    Защо в последните 3 праймтайма няма възможност за закупуване на злато чрез SMS?
  • ажи (BG1)ажи (BG1) Публикации: 1
    аз лично играя,защото мога да ползвам sms,принципно е заложено в договора с играта.стигам до определено ниво и трябва да спра да играя.защо?и защо правата ни на потребители са игнорирани?не ни съветват,а принуждават,но аз карти не искам и няма да ползвам!банковите системи нямат нужната защита,та да се доверя на играта,чиито условия се променят едностранно,как ли не???!!
  • -kiborga- (BG1)-kiborga- (BG1) Публикации: 1
    каква е причината да премахнат SMS-те.лично ас доста често ги използвах,а това е във ваш плюс.чрез карта няма да плащам,КОЙ ЩЕ ИЗГУБИ СЕГА???
  • jenito (BG1)jenito (BG1) BG1 Публикации: 20
    редактирано 25.03.2016
    Ще възобновите ли опцията закупуване на злато черз SMS

Post edited by Virginy (BG1) on
  • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
    Здравей @jenito (BG1) ,

за съжаление, не мога да кажа дали и ако да, то кога, ще бъде възобновена тази опция. когато имам повече информация, ще я споделя с Вас.

Поздрави,
    Virginy
  • Ивайло7 (BG1)Ивайло7 (BG1) Публикации: 87
    Не виждам нищо толкова трагично в това - има си PayPal, Skrill и т.н. И аз съм в този бранш ( с онлайн игрите ) и знам, че е много трудно да се организират разнообразни методи за плащане и своевременна активация, а СМС компаниите са пълни монополисти и си правят каквото си искат, тъй че не е изненадващо това.
    IvoGamer7 @ bg 1
  • dia76 (BG1)dia76 (BG1) BG1 Публикации: 6
    То и с карта да пазариш, опцията 2.50 лв. я няма.....тарикати. :))))  
    Малките суми изчезват след известно време и закупуването на неуточнен брой пакети. Но ако се подаде тикет до поддръжка, ги връщат.IvoGamer7 каза:
    И къде изчезна, че не разбрах нещо?

Това, че при теб седят, не означава, че при някой друг ги няма.

• Ивайло7 (BG1)Ивайло7 (BG1) Публикации: 87
    Съжалявам, не знаех за този "тарикатски" номер.
    IvoGamer7 @ bg 1
    редактирано 29.03.2016
    Ами аз откъде да знам, че при другите ги няма......предположих, че е за всички. Значи имам право на определен брой пакети само. Ми ....не знаят как се печели явно тези хора. Загубиха доста пари. От мен лично повече стотинка няма да видят. Като клиент, трябва да имам право на избор, или най-малкото да предупредят, че имам  някакъв лимит. И да вметна, купувала съм и по-големи пакети, ако и те са лимитирани, скоро ще трябва да си давам заплатата тук по тая логика.
    Неееее. Не сте ме разбрали правилно. Имаш право на безброй пакети. Просто е по-хитро да ги скрият и да се налага да купуваме по-големите. Но като си ги поискаш обратно, няма как- връщат ги. Връщат ги и след време пак изчезват. Всичко е направено, за да купуваме. По много.

Ок. Благодаря за инфото. :)
    Моля. Успех в играта! :smile: 

• ani007 (BG1)ani007 (BG1) Публикации: 11
    от чужбина не можеше да се изпраща смс а сега и тук го махнаха а  като плащаш само  с карти не ти вземат обявената сума за даден пакет а  като провериш сметката си липсват още 6-8 лева затова не искам да плащам с карти как  да си купиш злато от чужбина по друг начин
    ani007 @ bg 1
  • Boyo (BG1)Boyo (BG1) BG1 Публикации: 52
    редактирано 12.04.2016
    Хм...
    Само аз ли забелязах, че като изчезна опцията с СМС, се появи много по-добър вариант за закупуване на злато? Може и да бъркам, но опцията ДАО-Пей се появи в същия момент и е много по изгодна от СМС-ите. :)
    Post edited by Boyo (BG1) on
  • YAKKAY (BG1)YAKKAY (BG1) Публикации: 9
    редактирано 01.05.2016
    ОПЦИЯТА  ДАО-Пей не е по изгодна от СМС-ите.   защото ти вземат и по 2.40 на минута и сами можете да се досетште защо са махнали  СМС-ите.....

А само за СМС-ите..... можеше да се правят справки къде кога колко и за какво си платил и ако случайно ти вземеха парите и не ти доставеха златото ти даваха ваучер които можеше да се използва в срок от 6 месеца за съшата опция,,,

Отделно от това можеха да се изтеглят и електронни фактури за направените плашания за до една година назад във времето...   Не, че в началото не крадяха и от  СМСю.-ите но за 4.80 ги принудих всичките фирми по веригата да водят редовно счетоводство и да мога да получавам фактура за сделките макар и с ниски стойности...

А след като махнаха опцията със СМС-ите ми спестяват по 5-10 лева месечно да купувам злато за да помагам на отбора отделно от това 10-12 човека от отбора спряха да влизат в играта след като им съобщих отговора на подръжката, че вече няма да я има опцията със СМС-ите...

А дали ще печели или ще губи фирмата собственик на играта си е нейна лична политика която не ме засяга лично... но на засегнатите препоръчам да си пуснат жалби в комисията за защита на потребителите която процедура е безплатна...А тези който искат да бъдат обещетени за понесените материални и най вече морални щети ще трябва да си намерят подходящия адвокат които да осъди фирмата...

Приятна и вече безплатна игра на всичи Ви...

Забранен

Вие нямате разрешение за достъп до /mymopay/index.action на този сървър.

Apache сървър в my.mopay.com Port 443
    Post edited by Virginy (BG1) on
  • valka1 (BG1)valka1 (BG1) Публикации: 18
    jenito (BG1) каза:

и аз питам същото???????
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    valka1 (BG1) каза:
    jenito (BG1) каза:

и аз питам същото???????
    На този етап не е предвидено.

Повярвайте ми, има доста по-изгодни и безопасни начини да се закупи злато.
    Наистина ваучерите на PaySafeCard са (поне за мен) най-удобният начин. Единственото, което не им харесвам, е стойността- 10, 20, 50 лв. Но пък ако човек купи ваучер от 10 лв и изразходи 6 от тях в играта, другите 4 не се губят, а си седят във виртуална сметка. И при следващо купуване на ваучер от 10 лв, в сметката вече ще има 14 лв.

• Snejad (BG1)Snejad (BG1) Публикации: 7
    Защо не мога да си купя злато с дебит карта Master Card
    Snejad @ bg 1
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Snejad (BG1) каза:
    Здравей. В момента нямам отговор на този въпрос. Но ще опитам да разбера някой друг имал ли подобен проблем и ако има, как е разрешен.

• jasmina (BG1)jasmina (BG1) Публикации: 1
    Snejad (BG1) каза:

И аз имам същия проблем.Имам две дебитни катри и не мога да закупя злато с нито една от тях.Само с кредитна карта ли може?
  • Winnie the Pooh (BG1)Winnie the Pooh (BG1) Публикации: 156

С дебитна карта не може директно да се купува, поне аз не съм виждал тази опция.

Вариант е да си направите account в PayPal и от там да пазарувате :)

Winnie the Pooh @ bg 1
  • Snejad (BG1)Snejad (BG1) Публикации: 7
    До сега съм купувала само с дебитна карта, но тя беше Маестро. След като й изтече срока, ми  замениха с Мастер кард и с нея не става.
    Snejad @ bg 1

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл