Ох, това с прасетата хич не ми хареса. Моите отидоха за пържоли още миналата Коледа... Сега ще се наложи да строим. Иначе е хубаво, че се разнообразяват мисиите. Даже много хубаво.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
и аз сега видях, че е променено името на Брюкселското зеле и съответно го промених и в Официалното съобщение.
Допълнение: Специалните семена за Разсадника на новите две култури са налични вече в играта. Книгите в Библиотеката за тези две култури ще бъдат добавени на по-късен етап.
Харесва ми този жълт цвят. Даже много ми харесва. Само дето повече ми прилича на небесно кафяво, отколкото на жълто, ама нейсе. Хихихи. Да го бяха кръстили просто ряпа.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
в кръговото меню ще ти се покаже информацията за това, колко ГМО ряпа/люцерна ще получиш при посаждане на такива семена, след като имаш вече налични такива семена. За люцерната мога да кажа за сега, че за 35 минути при нива: * 5-то ниво: 400 * 6-то ниво: 405 * 7-мо ниво: 410 * 8-мо ниво: 415 За жълтата ряпа, за 35 минути при нива: * 5-то ниво: 650 * 6-то ниво: 655 * 7-мо ниво: 660 * 8-мо ниво: 665
Всичко е добре,най после нещо ново е по бързо.А ще бъдат ли включени скоро в проектите?
Здравейте,
на по-късен етап, новите семена (Люцерна и жълта ряпа) ще бъдат включени в проектите и кораба. За сега тези семена са включени само в поръчките на съседите (хората пред Пазара).
Имаше един проблем, за който писах на съпорт. След коледната актуализация не съм попадала в пълна група с играчи. Най-често бях сама или най-много с 1 играч до мен. И все с едни и същи играех. Когато бях сама пък, излизаше за кратко група, в която съм включена, изхвърляше ме от нея и оставах сама. Успях да снимам и изпратих снимките до съпорт. Отговориха ми, че знаят проблема. Сега виждам, че след вчерашната актуализация влизам в пълни групи при това с играчи от различни СИ, с които никога до сега не съм се срещала в мисии. Най-после играта с мисиите е както трябва. Благодаря :-)
Преди актуализацията играех с нива около 200. От вчера вече и с нива 300-500. Под оправен подбор на опоненти разбирам ниво близко до моето а не на светлинни години разлика.Това някаква шега ли е
в кръговото меню ще ти се покаже информацията за това, колко ГМО ряпа/люцерна ще получиш при посаждане на такива семена, след като имаш вече налични такива семена. За люцерната мога да кажа за сега, че за 35 минути при нива: * 5-то ниво: 400 * 6-то ниво: 405 * 7-мо ниво: 410 * 8-мо ниво: 415 За жълтата ряпа, за 35 минути при нива: * 5-то ниво: 650 * 6-то ниво: 655 * 7-мо ниво: 660 * 8-мо ниво: 665
Поздрави, Virginy
има някаква грешка това не са правилните реколти нито пък времена
явно след вчерашната актуализация, тези стойности са променени, за това благодаря за коректната забележка. Новите стойности са: За люцерната, за 14 минути при нива: * 5-то ниво: 136 * 6-то ниво: 140 * 7-мо ниво: 144 * 8-мо ниво: 148 За жълтата ряпа, за 45 минути при нива: * 5-то ниво: 270 * 6-то ниво: 275 * 7-мо ниво: 280 * 8-мо ниво: 285
Коментари
Иначе е хубаво, че се разнообразяват мисиите. Даже много хубаво.
Само че вместо Брюкселско зеле, имаме Жълта ряпа.
и аз сега видях, че е променено името на Брюкселското зеле и съответно го промених и в Официалното съобщение.
Допълнение:
Специалните семена за Разсадника на новите две култури са налични вече в играта. Книгите в Библиотеката за тези две култури ще бъдат добавени на по-късен етап.
Поздрави,
Virginy
в кръговото меню ще ти се покаже информацията за това, колко ГМО ряпа/люцерна ще получиш при посаждане на такива семена, след като имаш вече налични такива семена.
За люцерната мога да кажа за сега, че за 35 минути при нива:
* 5-то ниво: 400
* 6-то ниво: 405
* 7-мо ниво: 410
* 8-мо ниво: 415
За жълтата ряпа, за 35 минути при нива:
* 5-то ниво: 650
* 6-то ниво: 655
* 7-мо ниво: 660
* 8-мо ниво: 665
Поздрави,
Virginy
на по-късен етап, новите семена (Люцерна и жълта ряпа) ще бъдат включени в проектите и кораба.
За сега тези семена са включени само в поръчките на съседите (хората пред Пазара).
Поздрави,
Virginy
явно след вчерашната актуализация, тези стойности са променени, за това благодаря за коректната забележка.
Новите стойности са:
За люцерната, за 14 минути при нива:
* 5-то ниво: 136
* 6-то ниво: 140
* 7-мо ниво: 144
* 8-мо ниво: 148
За жълтата ряпа, за 45 минути при нива:
* 5-то ниво: 270
* 6-то ниво: 275
* 7-мо ниво: 280
* 8-мо ниво: 285
Поздрави,