Изключително сложно и надявам се добре изпипано. Със сигурност очаквам и редовните бъгове след актуализацията. Но звучи интересно. Надявам се да има достатъчно хора, които да се занимават с това. А и докато се качат всички кончета до ниво 100 - минаха още 2-3 годинки и ГГС си осигурява будали да вкарват по 100 милиона в острова...и не малко злато. Докато не зарежат играта
Аз искам да Ви попитам, защо не мога да вдигам нивото на конюшнята?
Гледах на ляво и дясно, но нищо не намерих. Нито кога ще мога да дигна ниво нито нищо. Като сложа мишката на стрелката за ъпгрейт и ми пише "още не е налично".
Давам информация на конюшнята, но там не пише на кое ниво може да се ъпне.
Ще Ви помоля да ми помогнете, защото съм на няколко дена и разучавам още нещата, а форума е залят с толкова много теми, че нямам толкова време да ги прегледам.
Аз искам да Ви попитам, защо не мога да вдигам нивото на конюшнята?
Гледах на ляво и дясно, но нищо не намерих. Нито кога ще мога да дигна ниво нито нищо. Като сложа мишката на стрелката за ъпгрейт и ми пише "още не е налично".
Ще Ви помоля да ми помогнете, защото съм на няколко дена и разучавам още нещата, а форума е залят с толкова много теми, че нямам толкова време да ги прегледам.
Благодаря за вниманието и успех на всички.
Здравей, Джоневи!
Информация по въпроса за надгаждането на конюшнята можеш да получиш тук! Всичко това ще се случи днес! Успех!:)
Аз съм ужасно разочарована във връзка с актуализацията и времето което отне! Първо беше "Тази актуализация се очаква да се проведе между 10:30 и 13:00 часа българско време в четвъртък, 11.12.2014 и ще продължи около един час. '' после ''Очаква се актуализацията да започне в 13:00 часа българско време и да отнеме около 2 часа.....'' ако от 13:00 до 19:00 не са 2 часа... Според мен трябва да има някаква компенсация за загубения ден!!!
Прави сте, но се получи неочакван срив на сървартите и ..! Било е необходимо техническо време за възстановяването им! Нямаше начин да бъдем уведомени по-рано, тъй като този срив засегна и форума! На никой от нас не му е било приятно!
Мани, аз всичко си бях изчислил, имах наистина страхотна стратегия да завърша поне глава 2, защото почнах на 19-тият ден и даже нямах много време, накрая почнах яко да играя и наиситна си бях направил нещата така, че да съм близко да завършване, а сега не знам какво ще е.... трябва да ни върнат тези 5,6 часа!
Съжалявам, trevata! Сигурен съм, че дори да не ги върнат пак ще се справиш! Предлагам ти да се обзаложим!:p
При всички вече, май е нормално, papaya, дано да е така!
preslav94, скъпичко е, но ще има и още коне, и още турнири... Това за мен означава повече златни подкови? Всеки кон ще става все по конкурентноспособен!
Ами то хубаво да се обзаложим, но тази пета задач и събирането на 5 000 тор, определно ме затруднява адски много и бях изчислил, не да завърша, а да съм близко да завършването, сега не знам как ще е. Нищо не им коства, да има компенсация на времето, което ни отнеха! Даже така е честно!
Обаче са направили надграждането на конюшнята много скъпо- за трето ниво иска 1600 златни подкови!
Любопитно ми е каква е наградата за това надграждане!
Ако не е тайна разбира се.
Още съм доста далеч от тази опция, но питането ми е по друга причина.
Благодаря предварително!
[SIGPIC][/SIGPIC]Ако не знаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Не ми е ясно защо разработчиците правят всичко възможно да ни откажат от играта.Все по-безмислени актуализации.Предполагам,че следващата изненада ще бъде срив в системата за коледните празници.А модераторите вместо да дадат някаква информация ще ни убеждават колко прекрасен е поредния бъг.Очаквам постът ми да бъде премахнат за играта или добро или нищо
Каква информация да дадем след като никой нямаше достъп до играта и форумите. Оги е писал при първа възможност и е обяснил това. Във facebook има информация.
Утре когато се изяснят нещата и КМ разполагат с необходимата информация ще я споделят с нас.
Аз не видях някой да ви убеждава колко "прекрасен е поредният бъг", на всички ни беше неприятно, но не забравяйте, че понякога нещата не зависят от човек, но от нас зависи как ще ги приемем. Това е една игра все пак, наближават празници сигурна съм, че е имало с кого да прекарате "изгубеното" време.
Колкото до събитията, приемайте нещата по-леко. Нали живота ви не зависи от тях, като не сте успели сега ще успеете следващия път.
Аз съм сигурна, че екипа ще помисли за компенсации, както не веднъж се е случвало.
Съжалявам, trevata! Сигурен съм, че дори да не ги върнат пак ще се справиш! Предлагам ти да се обзаложим!:p
preslav94, скъпичко е, но ще има и още коне, и още турнири... Това за мен означава повече златни подкови? Всеки кон ще става все по конкурентноспособен!
Откъде повече златни подкови като можем да пускаме само по 1 кон на турнир?
Здравейте, дано тук да е мястото на което трябва да се пита.... Защо след развъждане изчезва първото конче, което се появи още с конюшнята? Тренирано, обучено и сега го няма..
Здравейте, дано тук да е мястото на което трябва да се пита.... Защо след развъждане изчезва първото конче, което се появи още с конюшнята? Тренирано, обучено и сега го няма..
Здравей!
Да, тук е мястото да питаш! Когато чифтосаш два коня, те ще изчезнат и ще дадат път на новото поколение!:)
Тъй като това е темата и мисля, че тук му е мястото ще споделя, защо според мен новите коне ще се тренират по-бързо и ще са необходими по-малко подкови за това! За всички е ясно, че ще можем да ги чифтосваме, след чифтосването, старите коне - родителите - ще отстъпят място на поколението! И в реалността е така! Нормално е, когато ще има такъв процес всичко да се улесни за да можем по-бързо да създадем пълна Конюшня! Дали не е това целта на намаленото количество подкови? Сега ще ми кажете: Да, ама ние хвърлихме много време и подкови за първия кон! И аз съм в това число, спокойно!:) Изобщо не страдам!:) И в живота е така! Замислете се върху това! Идва Коледа, нека си чифтосваме кончетата и да се радваме на играта, всеки по-негов си начин, без обиди и налагане на мнение! Радвам се когато се споделя мнение и се аргументира, без излишно изнервяне! Това го пиша като играч, какъвто всъщност съм! Инаме си една национална черта - първо да оплюем и да обидим, а после да прочетем и да мислим!
Доги, според теб колко пъти се чифтосва в живота един кон? Няма бозайник на този свят, който да се размножава само един път в живота си (част от хората го правят, но пък други здраво наваксват). Иначе видът е загубен като такъв. И явно програмистите на ГГС са гледали размножаване само по youtube и не знаят що е то биология. Или пък си мислят, че някой път ако стигнат до този етап на развитие в живота ще умрат?
Това че ти се чустваш добре от факта, че недомислиците на разработчиците са хвърлили двумесечен труд на боклука и пишеш жизнерадостни постове колко е хубаво всичко и как слънцето грее (добре че поне то се показа най-сетне), съвсем не означава, че истината е такава. Безхаберието и неуважението към вложения труд са пословични за нашите географски ширини. И явно не само тук. Това че някой не е помислил след поредния запой и е на...л много л...а, с които трябва да торя ябълките (апропо 127 подкови, 1597 ябълки - сам си сметни колко ябълки и време трябват за 80000 подкови), не означава че трябва да ми харесва. Би било честно към редовните играчи, развивали коня си, той да е на нивото, съответстващо на придобитите тренировъчни точки.
Приятен ден!
Petiape, не се ядосвай, защото нищо няма да се промени.... подкрепям позицията ти, би било много по - добре да имаме право на избор какво да правим с кончето след чифтосването, но за съжаление нямаме... така че радвай се на слънцето, защото при нас вали и не се ядосвай
Доги, според теб колко пъти се чифтосва в живота един кон? Няма бозайник на този свят, който да се размножава само един път в живота си (част от хората го правят, но пък други здраво наваксват). Иначе видът е загубен като такъв. И явно програмистите на ГГС са гледали размножаване само по youtube и не знаят що е то биология. Или пък си мислят, че някой път ако стигнат до този етап на развитие в живота ще умрат?
Това че ти се чустваш добре от факта, че недомислиците на разработчиците са хвърлили двумесечен труд на боклука и пишеш жизнерадостни постове колко е хубаво всичко и как слънцето грее (добре че поне то се показа най-сетне), съвсем не означава, че истината е такава. Безхаберието и неуважението към вложения труд са пословични за нашите географски ширини. И явно не само тук. Това че някой не е помислил след поредния запой и е на...л много л...а, с които трябва да торя ябълките (апропо 127 подкови, 1597 ябълки - сам си сметни колко ябълки и време трябват за 80000 подкови), не означава че трябва да ми харесва. Би било честно към редовните играчи, развивали коня си, той да е на нивото, съответстващо на придобитите тренировъчни точки.
Приятен ден!
Насочи гнева си в правилната посока, моля те! Все пак нали не мислиш, че модераторите правят промените в играта. Не е справедливо да си изливаме негативните емоции върху тях!:):):)
пиги1022, в нашата родна България всеки ден ми се обяснява, как всичко е наред и как ставаме все по-добре. И в същото време хората, имащи власт продължават да си правят каквото си искат. Вчера, след като написах един достатъчно гневен пост, ми се обясни как така всъщност ми било по-хубаво. Е, за вас господа модератори - може би, но това ви е работата. И също така е част от работата ви е да четете негативните постове и да ги предавате на разработчиците. Така че, господа играчи, модератори и програмисти, ако искате играта да се развива, всеки да прави това, което се очаква от него. Играчите играят и си плащат (къде с пари, къде с време, къде и с двете). Дават си мнението, ако не тук, то с парите, похарчени за играта. Модераторите предават техните мнения на програмистите, а последните си оправят кашите. От мен толкова. Надявам се мнението ми да стигне до хората, за които е предназначено.
Приятен ден!
Много се радвам на новата актуализация. Доволна съм, че се пускат нови неща за развиване и нови събития. Сега вече няма просто да стоя и да трупам продукция и долари, а ще има нещо различно и интересно.
Доволна съм, че има място, където липсва напрежението от реалния живот и нещата да се случват както аз си ги подредя.
С нетърпение очаквам следващите новости!!!
Коментари
Благодаря за вниманието и успех на всички.
Здравей, Джоневи!
Информация по въпроса за надгаждането на конюшнята можеш да получиш тук! Всичко това ще се случи днес! Успех!:)
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
Прави сте, но се получи неочакван срив на сървартите и ..! Било е необходимо техническо време за възстановяването им! Нямаше начин да бъдем уведомени по-рано, тъй като този срив засегна и форума! На никой от нас не му е било приятно!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Мисля, че това ще даде отговор на въпроса ти!
• Ново Събитие, подобно на Островната ферма, ще ви даде някои хубави награди, ако участвате в него.
Любопитно ми е каква е наградата за това надграждане!
Ако не е тайна разбира се.
Още съм доста далеч от тази опция, но питането ми е по друга причина.
Благодаря предварително!
Каква информация да дадем след като никой нямаше достъп до играта и форумите. Оги е писал при първа възможност и е обяснил това. Във facebook има информация.
Утре когато се изяснят нещата и КМ разполагат с необходимата информация ще я споделят с нас.
Аз не видях някой да ви убеждава колко "прекрасен е поредният бъг", на всички ни беше неприятно, но не забравяйте, че понякога нещата не зависят от човек, но от нас зависи как ще ги приемем. Това е една игра все пак, наближават празници сигурна съм, че е имало с кого да прекарате "изгубеното" време.
Колкото до събитията, приемайте нещата по-леко. Нали живота ви не зависи от тях, като не сте успели сега ще успеете следващия път.
Аз съм сигурна, че екипа ще помисли за компенсации, както не веднъж се е случвало.
Поздрави,
Откъде повече златни подкови като можем да пускаме само по 1 кон на турнир?
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
Здравей!
Да, тук е мястото да питаш! Когато чифтосаш два коня, те ще изчезнат и ще дадат път на новото поколение!:)
Хах, идеално....И за какво отидоха толкова много подкови?!
Весели празници!
Приятен ден!
Насочи гнева си в правилната посока, моля те! Все пак нали не мислиш, че модераторите правят промените в играта. Не е справедливо да си изливаме негативните емоции върху тях!:):):)
Приятен ден!
Доволна съм, че има място, където липсва напрежението от реалния живот и нещата да се случват както аз си ги подредя.
С нетърпение очаквам следващите новости!!!