Търся съвместна игра
Навсякъде където подадох заявка ме отхвърлиха ,а на повечето от визитките пише ,,НИВОТО НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ,,
значи има значение-сменете си визитките и не подлъгвайте хората ,че са добре дошли
Здравейте, играя от около 2 месеца, към настоящия момент съм в СИ "Лунатици", която група за съжаление почти не е активна, въпреки всичко съм им благодарен, че ме взеха, когато бях съвсем малък лвл. В момента съм вече лвл 41, т.е. вече относително пристрастен Търся си нова СИ, като предпочитам играчите да са около 30+ годишни, за да има какво да си кажем, както и самата СИ да е поне в топ 10 Играя играта, заради красотата й, от време на време влагам и реални пари под формата на злато, към настоящия момент съм с "Водна кула - 5 лвл" + Работилница - 10 лвл" в основната ферма, имам "Водна кула" и "Работилница" и в Гурме фермата. Смятам поетапно с течение на времето да ъпгрейдна всички "Водни кули" и "Работилници" на макс, както и да заменя обикновените къщи, хамбари и т.н. Ежедневен играч съм и сега след отпускарския сезон ще напредвам по-бързичко. Защо искам да играя в нова СИ?!? Първо и основно, ако Кокошарниците вече само от мен си зависи кога ще ги подменя с "ирландски" от колелото на късмета, то "кооперативните" градини няма как сам да ги спечеля. Та, ако искате активен и отборен играч, на когото няма кой да държи сметка по колко десетки часа си играе на компа, добра и възпитана компания, еми, то аз съм Вашия човек. Моля, изпратете ми ЛС тук или в самата игра - никът в играта ми е същия Бтв. използвам случая да благодаря на "S T Y X", в лицето на Vendetaaaa за добрината, той си знае за коя
Благодаря, Ива В интерес на истината благодаря на всички, които ми пратиха покани, но пък СИ "Хармония" ме взеха вече, надявам се, че не ще ги разочаровам
Коментари
Навсякъде където подадох заявка ме отхвърлиха ,а на повечето от визитките пише ,,НИВОТО НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ,,
значи има значение-сменете си визитките и не подлъгвайте хората ,че са добре дошли
Редактиран от Magika: Моля пиши на кирилица!
11ниво
alegrina:)
Начинаещ фермер съм, ама съм много добра.Моля да ме приемете в кооперация!
Благодаря!
Постът е редактиран от Virginy: Моля, пиши на кирилица!
И аз търся съвместна игра
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.