защо е толкова трудно да изпълним задачите от събитията ?

Бих искала да попитам защо е толкова трудно да изпълним задачите от събитията ?? Какви са тези ненормално високи числа за постигане? И защо хора на еднакво ниво трябва да постигнат различен брой продукти?Бих била благодарна ако някой даде разумен отговор на въпросите ми.

Forever alone with my parents at home 

0
Коментари
ами сега ще ти кажа ;спиш в биг фарм ;развеждаш се изоставяш децата ,.не ходиш на работа , слагаш един термос кафе за да не заспиш.ако случайно ти попадне някой лев го вкарваш веднага в биг фарм .ако отидеш на работа то ще е само за да изкараш пари за биг фарм .и ще успяваш с всички събития .че може и да не ти стигне пак времето ...
смях смях ама вече не е смешно .вие ни направихте луди тука .ние на работа няма ли да ходим бе хора ,как да ви изкарам пари да си купя злато .след непосилната задача с това мляко ,последва лудата цифра от 8500 ябълки .вие знаете ли как се прави това .това събитие алоха или имаше бъг или нарочно поставяте непосилни цели за да вкараме злато ,ама за да вкарам злато трябва да отида на работа .ако отида на работа няма събера ябълките ......... и те ти омагьосан кръг .нещо много бъгове станаха напоследък .пуснахте един милион неща наведнъж и се оплескахте ,и аз искам да знам как аджеба може да се мине алоха
Събитията се изкарват и без злато- просто с планиране.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
тъй като събитията са с нови награди (различна големина и размер на щастието), съответно и задачите са променени и ребалансирани.
Освен това, нивата на трудност са различни за различните групи играчи, т.е.:
Също така, трудността за изпълнение на задачите зависи и от това, до колко е развита фермата на играча.
Т.е. факторите са много и съответно всеки един от тях влияе.
Искрено се надявам да продължите да играете, да развивате фермите си и съм сигурна, че скоро ще завършвате събитията без особени затруднения.
Поздрави,
Virginy