Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

еднакво IP за 2 ферми

добър ден чух че може да имаме проблеми ако аз и приятелката ми влизаме от едно ИП и че трябва някаква заявка да се подаде за да предотвратим нежелани наказания ако може да ми обясните по подробно майка ми също влиза от това ИП ???

Коментари

 • Magika (BG1)Magika (BG1) Публикации: 1,909
  редактирано 06.09.2015
  Здравей, mircho_98 !

  Нужно е да подадеш заявка до поддръжка, където да отбележиш кои акаунти играят с едно IP. Връзка към поддръжка има на началната страница на форума.

  Поздрави,
  Magika  >:)
 • mircho_98 ()mircho_98 () Публикации: 2
  благодаря 

 • bexito (BG1)bexito (BG1) BG1 Публикации: 3
  Това нововъведение ли е? Тъй като ние от доста време играем няколко човека с различни ферми от един компютър и досега не сме имали проблеми.
  bexito @ bg 1
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Здравей bexito,
  това не е нововъведение. Винаги е било така, тъй като е забранено един човек да има повече от една ферма, а когато няколко души играят от един компютър, няма как да се разбере, че това са различни хора, а не един и същ човек. За това, още от самото начало я има тази опция, да се пише до поддръжката, като се обясни, че различни хора играят различни ферми от един и същ компютър.
  Препоръчвам ти да пишеш и ти, тъй като може да Ви накажат за мултиакаунтинг.


  Поздрави,
  Virginy

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл