Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Актуализация - Време за филми - 01.09.2015

Коментари
Въздържах се от коментар като видях темата, но не мога да не те подкрепя.
Толкова много неща има за оправяне, а вместо това, ще получим нови бъгове и допълнително натоварване на играта. Е, аз нов компютър няма да си купя заради една игра.
Хора, вземете поправете всичко, което о*акахте и после внедрявайте новости. Не ви искам наградите, искам игра за разтоварване.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Благодаря за изказаните позиции. Важно е за нас да знаем какво мислят играчите и мога да ви уверя, че коментарите ви ще бъдат предадени на клегите от екипа на играта, които преценяват кога какви промени да бъдат направени. Ще помоля в тази тема да се коментира само посочената актуализация. За всякакви други въпроси или проблеми, моля да намерите съответната тема.
Поздрави,
"
Злато
Долари
Подкови
Консумативи и премиум консумативи
Възможни други валучи, например карма точки и т.н.
"
които са възможни за спечелване или ще са минимални от порядъка на долари(до 1000 предполагам), както и останалите неща са с нулева стойност (поне за мене). Единствените награди, които биха ми привлекли внимаето биха били ТО или артикули за някои от най-често пусканите проекти от отбора ми.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Това е свързано с новата функция гледане на клипчета. Понеже слота за строеж ще е въпросния ТВ екран, за да се вижда строежа са направили таймер за него при таймерите за следваща реколта реколта.
П.П. Да добавя, че към този момент не всички играчи имат тази функция.
Поздрави,
Magika
Понякога дори подобни функции ги пускат само на някои сървъри, както се случи и този път. От вчера има играчи на нашият сървър с таймер за слота за строеж, което означава, че или функцията вече е пусната или поне има подготовка. Не съм сигурна тъй като все още никой от играчите, които знам, че имат таймер за слота не ми е писал, че е гледал клипче.