ЗА ИЛИ ПРОТИВ КМЕТИЦА

Здравейте напоследък се появи един играч КМЕТИЦА много шум вдигна ,доста играчи наказания отнесоха заради него споделете си мнението да спре да досажда на всяка тема и да си ходи по живо по здраво или да продължава да помага с коментарите си по страна на ,,силните,, играчи водещи съвместни игри .ето и визитката на кметицата http://vbox7.com/play:72bc76c1
Post edited by КМЕТИЦА (BG1) on
0
Коментари
Какви съвети и помощ може да даде някой, който не играл даже месец?????
Доги, не допускаш ли че може да е мъж???
Е тя точно на това разчита. Докато има кой да и се дразни ще бълва. Игнорирайте я и ще млъкне. Това състояние е описано в учебниците по психиатрия!:)
много е хубаво има свободни места заповядайте .
Г-н кМЕТЕ разбра ли сега че буратино5 не е КМЕТИЦА???
Оставете ги гладни. Не ги хранете с думи. Игнорирайте ги. Сигурно сте срещали абревиатурата DNFTT, която произлиза от максимата "Do not feed the trolls". Запомнете я добре!
Знам, че е трудно, но се научете да преглъщате обидите в Интернет. Няма смисъл да отговаряте на троловете. Вниманието им дава сили и ги възпламенява. Да спориш с трол е като да гасиш пожар с нафта
http://www.fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=2089:molya-ne-hranete-trolovete&catid=46:tova-e-lichno&Itemid=90
"Целта на трола е – да те хване на кукичката си и да предизвика реакция. Да стане Интернет скандал, който задължително трябва да е видим за останалите потребители. Рядко тролът ще си позволи да ви храни чрез лични съобщения или e-mail-и. Така не му е интересно."
Само за едно мога да поздравя Кметицата. От статията стигнах до заключение, че е стигнала до ниво "сложен трол"
Почти съм убедена, че КМЕТ- а и КМЕТИЦА- та нямат нищо общо. Донякъде мненията им по определени въпроси съвпадат, но съдейки по речниковия и умствения запас и на двамата, смятам че съвпадението е нарочно търсен ефект, точно за да решим, че са един и същ човек.
Но това, разбира се, си е мое лично мнение и само го споделям, без да го натрапвам никому.
Да ако се сравнят постовете и на двамата няма нищо общо,;) но явно КМЕТИЦАТА е вдигнала на мерник КМЕТА и е създала този профил като КМЕТИЦА за да го дразне и аваторите го караше да си сменя постояно докато не се отказа да си слага и сега и двата профила са без аватори.
Абе тя е добра жена или мъж, но си търси внимание и е решила да се дразни с всички. Какво пък толкова, нека се дразни!:) Ако вникнете в това което пише ще забележите, че не е хейтър, а ако реши да махне тази маска и да сложи другата, ще се открие едно същество, което може да помага много в играта.
Та молбата ми към КМЕТИЦАТА е:
Хайде бъди бяла и добра?!
От време на време пак може да се позаяждаш, че то иначе скучно ще стане!
Ваш гласоподавател!:)
Това е мое мнение.
И аз споделям това мнение с две ръце :d
Кметицата беше в нашата игра и ни даде доста добри съвети за нея както и за фермите ни!
Лично от мен ако зависеше още щеше да е при нас!
Не виждам проблем в това човек да има мнение за всичко и по всички въпроси,да,досадно е понякога за някои, но пък не е задължително да го четеш,подминаваш коментарите му и всичко е ок,нали?
Аз разбрах едно за тази особа!
Някой много лошо го е изиграл или прецакал и това е неговият начин да се справи с това,като митарства напред назад и се заяжда или коментира всичко и всички!
Не виждам тук никакъв проблем и не мога да кажа че това е чак толкова лошо!
Мнение на още един фен
Абсолютно си права!
Много по подходящ е ника КЪРТИЦАТА(лично мнение), така би било нормално къртичините Ви да се виждат във всяка тема.
Лошо няма, пишете и забавлявайте публиката!!! Всеки цирк има нужда от клоун, а Вие се справяте чудесно!
Хубаво е, че който иска може да пренебрегне вашите коментари, а който иска може да ги чете!
Чакам с нетърпение следващите представления...при това - Вход безплатен!!!!;)
Помолиха ме да се изкажа по темата, защото щяло война да стане. Подкрепям Клио, направихме мнооооооооого проверки, но няма никъде нарушение на правилата на форума или играта.
Всеки има право да изказва мнението си във форума, стига да не обижда другите играчи. Аз лично не съм видяла обиди, а в доста случаи директно казване на истината.
Ако някой се чувства обиден, защото са му казали, че духовете са му изхарчили парите във фермата или са му изтрили съюза, може би трябва да се замисли, дали той самият не нарушава правилата на играта преди всичко, чрез споделяне на пароли.
Нека продължим да се забавляваме!
Поздрави,
Лариса
Много моля, не подценявайте интелигентността на хората, които пишат във форума!
ГОСПОДИН кметица е очевАден пример за мултиакаунт. Не може човек на двайсет и някое ниво да е толкова компетентен относно неща, касаещи и научаващи се на доста по- горни нива! Аз съм на 63- то ниво и за част от нещата, за които този "новобранец" компетентно се изказва, дори не съм ги чувала.
Не е етично да защитавате така очевидно нарушение на правилата и да ни убеждавате, че такова нарушение няма!
Не ме бърка изобщо колко акаунта има даден играч, но често ни се припомня, че е забранено да имаш повече от една ферма и едновременно с това ни обяснявате, че тук няма нарушение...???!!!
Ако някой се чувства обиден, защото са му казали, че духовете са му изхарчили парите във фермата или са му изтрили съюза, може би трябва да се замисли, дали той самият не нарушава правилата на играта преди всичко, чрез споделяне на пароли.
Извинявай Лариса, вие всъщност разбрахте ли, че са си сменяли паролите? Нали уж нищо не можеше да се разбере. Абе и КМ са пародия като играта.
Да разясня всеки който се е регистрирал посочва email ако поиска наградата си за добре дошъл така може да се провери кой колко акаунта е регистрирал има и ip което бива динамично и статично по него се разбира кой от къде влиза в системата .Аз че си живея в хотела и санитари ме гонят не го отричам .Но темата е друга ЗА ИЛИ ПРОТИВ .