Здравейте! Аз пък затворих за около 2 часа играта и сега съм блокиран .Достъпа до сайта ми е отказан.Нямам идея какъва е била поредната актуализация,но мен направо ме отрязаха и отказаха да играя.
Няма как да е от скороста на интернета,след като ми се отказва достъп до страницата,защото съм блокиран.В момента не съм в къщи ,по-късно ще пробвам пак.
Здравей, @Slavcho582Gamer (BG1) Първо трябва да провери дали въвежда правилната парола- на правилния език, с правилния шрифт и не на последно място- на правилния сървър. Ако всичко е както трябва, но въпреки това не може да влезе, трябва да се пусне тикет за забравена парола, който да бъде изпратен на имейла, с който е създадена фермата. Този случай е подходящ да припомня, че е забранено споделянето на пароли. Защото ако няма грешка в изписването, значи някой с достъп до данните на играча е сменил паролата.
Здравейте.Моят проблем е свързан с паролата ми,забравена е ,а не мога да я сменя,защото след,като я подам на забравена парола в абв-пощата ми излиза,че не може да се смени.Моля насоете ме как да оправя този проблем.Благодаря предварително.
Това няма как да стане.Има си стандартни процедури.Аз лично не разбрах дали проблема е с паролата на абв или на играта.Ако е на абв при регистрация се пишат насочващи въпроси(поне преди така беше).Ако все пак не можеш да се сетиш ти сменят паролата но чак до там не съм стигал.Ако проблема е с паролата на играта задължително е да се знае имейла.Ако не е актуален(колега от играта имаше подобен проблем)работата става много много сложна и дълга.
Здравей,Магика ,пиша и на теб,не можах да сменя старата си парола,а сега вече 4 часа не ме пуска изобщо в играта.Това е втората ми ферма и не искам да я загубя ще ми помогнеш ли,моля те от сърце.Влизам в играта чрез Гугъл хром,но съм притеснена и силно се надявам да ми помогнеш.Благодаря ти предварително и хубав ден.
Здравей,Магика ,пиша и на теб,не можах да сменя старата си парола,а сега вече 4 часа не ме пуска изобщо в играта.Това е втората ми ферма и не искам да я загубя ще ми помогнеш ли,моля те от сърце.Влизам в играта чрез Гугъл хром,но съм притеснена и силно се надявам да ми помогнеш.Благодаря ти предварително и хубав ден.
Здравей и тук. Магика не е модератор от доста време и няма как да ти помогне. Писах ти лично съобщение. Моля за отговор.
asia29 ти даде ли си паролата на ROSITCA? Ако си си я дала, може да ти е сменила паролата и e-mail-а, което на практика означава, че фермата ти вече е найна. А относно това, че Magika е казала да си дадете паролите, съм абсолютно сигурна, че няма такова нещо.
i az biah othvyrlena a ne si znam parolata ne mi davat dr parola iqvno sym si zagybila vremeto s tazi igra
asia29 ти даде ли си паролата на ROSITCA? Ако си си я дала, може да ти е сменила паролата и e-mail-а, което на практика означава, че фермата ти вече е найна. А относно това, че Magika е казала да си дадете паролите, съм абсолютно сигурна, че няма такова нещо.
i az biah othvyrlena a ne si znam parolata ne mi davat dr parola iqvno sym si zagybila vremeto s tazi igra
Моля помогнете!
При опит да получа забравена парола ми съобщава "играчът не беше намерен".
Каква може да е причината за това? Не мога да вляза в акаунта си.
Моля помогнете!
Моля помогнете!
Моля помогнете!
Моля помогнете!
Здравей. Първо искам да кажа, че си имаме чудесна азбука и в български форум се пише на кирилица. Моля, съобразявай се с това. После- забравена парола се сменя само от Поддръжка. Когато опиташ да влезеш в играта, но не помниш паролата си, използвай бутончето Забравена парола, за да поискаш смяна. Само и единствено екипът от Поддръжка могат да ти помогнат, а единственият начин да се свържеш с тях е от бутончето, което вече споменах или от ТУК.
Моля помогнете!
Каква може да е причината за това? Не мога да вляза в акаунта
аз също вече загубих всичко акаунт и парола само знам че съм писана petia32
Здравей! Грешен имейл.
Моля помогнете!
Моля помогнете!
Моля помогнете!
Моля помогнете!
Получаването на нова парола при забравена стара е много лесно стига да се знае имейла от който е регистриранпрофила.Когато има проблеми с имейла става доста по-трудно.Имало е такива случаи в разлини игри на ГГС тъй че пиша от опит.
какво означава браузър и флаш кеш и как мога да се върна в първата си ферма.Пърава ми ферма беше на 108 ниво а втората ми ферма на 71 и пак почвам отначало и мога ли да се върна в една от двете щото не ме пускат никъде и на първата даже и не помня паролата си
Здравей. Много моля, погледни ТУК, за да разбереш защо не можеш да се върнеш в другата си ферма. А за забравената парола не мога да помогна по никакъв начин.
Здравей. Можеш да преименуваш само имената на фермите си. Никът, а който си регистриран/а в играта не може да се променя. Евентуално поддръжка биха могли да направят това, но трябва да имаш много сериозна причина.
Коментари
Днес все още не е имало актуализация. Така че, проблемът ти няма как да е от това. Провери скоростта на интернета.
Моля, пиши на кирилица!
Първо трябва да провери дали въвежда правилната парола- на правилния език, с правилния шрифт и не на последно място- на правилния сървър. Ако всичко е както трябва, но въпреки това не може да влезе, трябва да се пусне тикет за забравена парола, който да бъде изпратен на имейла, с който е създадена фермата.
Този случай е подходящ да припомня, че е забранено споделянето на пароли. Защото ако няма грешка в изписването, значи някой с достъп до данните на играча е сменил паролата.
Поради технически причини името в играта не може да се сменя.
Магика не е модератор от доста време и няма как да ти помогне.
Писах ти лично съобщение. Моля за отговор.
Моля, пиши на кирилица!
Първо искам да кажа, че си имаме чудесна азбука и в български форум се пише на кирилица. Моля, съобразявай се с това.
После- забравена парола се сменя само от Поддръжка. Когато опиташ да влезеш в играта, но не помниш паролата си, използвай бутончето Забравена парола, за да поискаш смяна. Само и единствено екипът от Поддръжка могат да ти помогнат, а единственият начин да се свържеш с тях е от бутончето, което вече споменах или от ТУК.
Много моля, погледни ТУК, за да разбереш защо не можеш да се върнеш в другата си ферма. А за забравената парола не мога да помогна по никакъв начин.
Как мога да си сменя името?Платих със злато,но не се получава?
Можеш да преименуваш само имената на фермите си. Никът, а който си регистриран/а в играта не може да се променя. Евентуално поддръжка биха могли да направят това, но трябва да имаш много сериозна причина.