Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Технически проблеми при вход в играта

11524

Коментари

• nejna (BG1)nejna (BG1) BG1 Публикации: 1
    totka52 (BG1) каза:

Затворих браузъра. След два дни реших да проверя какво е положението. За мое най-голямо учудване успях да вляза без проблем във фермата си.

Не знам къде да пиша?имах игра на 86 ниво но не мога да вляза?изписва ми невалидна парола.Какво да правя???сега отново се боря с нов профил
  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Здравей, @nejna (BG1), моля прочети съобщението, което ти изпращам.

• daniboy4 (BG1)daniboy4 (BG1) Публикации: 2
    Здравейте! Аз пък затворих за около 2 часа играта и сега съм блокиран .Достъпа до сайта ми е отказан.Нямам идея какъва е била поредната актуализация,но мен направо ме отрязаха и отказаха да играя.
    Здравей, @daniboy4 (BG1).
    Днес все още не е имало актуализация. Така че, проблемът ти няма как да е от това. Провери скоростта на интернета.

• daniboy4 (BG1)daniboy4 (BG1) Публикации: 2
    Няма как да е от скороста на интернета,след като ми се отказва достъп до страницата,защото съм блокиран.В момента не съм в къщи ,по-късно ще пробвам пак.
    Хм. Искаш да кажеш, че ти изписва, че си блокиран? Дали ще е удобно да помоля за снимка на началната страница? На лични съобщения ще е добре. :)

• Slavcho582Gamer (BG1)Slavcho582Gamer (BG1) Публикации: 4
    редактирано 02.01.2017
    Една позната ми писа току-що, че не може да влезе в играта си. Паролата не отгваряла и не знае какво да направи. Помогнете.

Моля, пиши на кирилица!
    Post edited by Freyja on
    Здравей, @Slavcho582Gamer (BG1)
    Първо трябва да провери дали въвежда правилната парола- на правилния език, с правилния шрифт и не на последно място- на правилния сървър. Ако всичко е както трябва, но въпреки това не може да влезе, трябва да се пусне тикет за забравена парола, който да бъде изпратен на имейла, с който е създадена фермата.
    Този случай е подходящ да припомня, че е забранено споделянето на пароли. Защото ако няма грешка в изписването, значи някой с достъп до данните на играча е сменил паролата.

здравеи  искам  да попитам  мога ли да си смена профила  за влизане  от  РАДО668
    здравеи  искам  да попитам  мога ли да си смена профила  за влизане  от  РАДО668
    Така поставен, въпросът ти не ми дава никаква информация. Моля да обясниш по-подробно какво искаш да направиш.

питам от името на приател иска да си смени името  за влизане в играта
    Добро утро!
    Поради технически причини името в играта не може да се сменя.

• джак4 (BG1)джак4 (BG1) Публикации: 12
    Здравейте.Моят проблем е свързан с паролата ми,забравена е ,а не мога да я сменя,защото след,като я подам на забравена парола в абв-пощата ми излиза,че не може да се смени.Моля насоете ме как да оправя този проблем.Благодаря предварително.
  • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
    Това няма как да стане.Има си стандартни процедури.Аз лично не разбрах дали проблема е с паролата на абв или на играта.Ако е на абв при регистрация се пишат насочващи въпроси(поне преди така беше).Ако все пак не можеш да се сетиш ти сменят паролата но чак до там не съм стигал.Ако проблема е с паролата на играта задължително е да се знае имейла.Ако не е актуален(колега от играта имаше подобен проблем)работата става много много сложна и дълга.

himik @ bg 1
  • джак4 (BG1)джак4 (BG1) Публикации: 12
    Здравей,Магика ,пиша и на теб,не можах да сменя старата си парола,а сега вече 4 часа не ме пуска изобщо в играта.Това е втората ми ферма и не искам да я загубя ще ми помогнеш ли,моля те от сърце.Влизам в играта чрез Гугъл хром,но съм притеснена и силно се надявам да ми помогнеш.Благодаря ти предварително и хубав ден.
    джак4 (BG1) каза:
    Здравей,Магика ,пиша и на теб,не можах да сменя старата си парола,а сега вече 4 часа не ме пуска изобщо в играта.Това е втората ми ферма и не искам да я загубя ще ми помогнеш ли,моля те от сърце.Влизам в играта чрез Гугъл хром,но съм притеснена и силно се надявам да ми помогнеш.Благодаря ти предварително и хубав ден.
    Здравей и тук.
    Магика не е модератор от доста време и няма как да ти помогне.
    Писах ти лично съобщение. Моля за отговор.

• petia31 (BG1)petia31 (BG1) Публикации: 4
    Virginy каза:
    asia29 ти даде ли си паролата на ROSITCA? Ако си си я дала, може да ти е сменила паролата и e-mail-а, което на практика означава, че фермата ти вече е найна. А относно това, че Magika е казала да си дадете паролите, съм абсолютно сигурна, че няма такова нещо.
    i az biah othvyrlena a ne si znam parolata ne mi davat dr parola iqvno sym si zagybila vremeto s tazi igra

petia31 (BG1) каза:
    Virginy каза:
    asia29 ти даде ли си паролата на ROSITCA? Ако си си я дала, може да ти е сменила паролата и e-mail-а, което на практика означава, че фермата ти вече е найна. А относно това, че Magika е казала да си дадете паролите, съм абсолютно сигурна, че няма такова нещо.
    i az biah othvyrlena a ne si znam parolata ne mi davat dr parola iqvno sym si zagybila vremeto s tazi igra

petia31 (BG1) каза:
    Virginy каза:

a mi be6e interesna
    Magika (BG1) каза:
    СВИНЧО2 написа: »
    Моля помогнете!
    При опит да получа забравена парола ми съобщава "играчът не беше намерен".
    Каква може да е причината за това? Не мога да вляза в акаунта си.

Здравей! Грешен имейл.
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!

Здравей! Грешен имейл.
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!

Здравей! Грешен имейл.
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!

Здравей! Грешен имейл.
    СВИНЧО2 каза:
    Моля помогнете!

редактирано 25.02.2017
    как да си намеря паролата

Моля, пиши на кирилица!
    Post edited by Freyja on
    petia31 (BG1) каза:
    как да си намеря паролата

Моля, пиши на кирилица!
    Здравей.
    Първо искам да кажа, че си имаме чудесна азбука и в български форум се пише на кирилица. Моля, съобразявай се с това.
    После- забравена парола се сменя само от Поддръжка. Когато опиташ да влезеш в играта, но не помниш паролата си, използвай бутончето Забравена парола, за да поискаш смяна. Само и единствено екипът от Поддръжка могат да ти помогнат, а единственият начин да се свържеш с тях е от бутончето, което вече споменах или от ТУК.

• viki petia (BG1)viki petia (BG1) Публикации: 2
    petia32 (BG1) каза:
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!
    Каква може да е причината за това? Не мога да вляза в акаунта 
    аз също вече загубих всичко акаунт и парола само знам че съм писана petia32
    Здравей! Грешен имейл.
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!

Здравей! Грешен имейл.
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!

Здравей! Грешен имейл.
    Magika (BG1) каза:
    Моля помогнете!

Здравей! Грешен имейл.
    СВИНЧО2 каза:
    Моля помогнете!

• himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
    редактирано 26.02.2017
    Получаването на нова парола при забравена стара е много лесно стига да се знае имейла от който е регистриран профила.Когато има проблеми с имейла става доста по-трудно.Имало е такива случаи в разлини игри на ГГС  тъй че пиша от опит.
    himik @ bg 1
  • Anti_tonRunner (BG1)Anti_tonRunner (BG1) Публикации: 3
    какво означава браузър и флаш кеш и как мога да се върна в първата си ферма.Пърава ми ферма беше на 108 ниво а втората ми ферма на 71 и пак почвам отначало и мога ли да се върна в една от двете щото не ме пускат никъде и на първата даже и не помня паролата си
    Здравей.
    Много моля, погледни ТУК, за да разбереш защо не можеш да се върнеш в другата си ферма. А за забравената парола не мога да помогна по никакъв начин.

• Anti_tonRunner (BG1)Anti_tonRunner (BG1) Публикации: 3
    има ли как да се свържа създателите
    Със създателите няма как да се свържеш. Има екип по поддръжка. С тях можеш да се свържеш от ТУК.

• юкi (BG1)юкi (BG1) BG1 Публикации: 67
    Здравей Фрея
    Как мога да си сменя името?Платих със злато,но не се получава?
    Здравей.
    Можеш да преименуваш само имената на фермите си. Никът, а който си регистриран/а в играта не може да се променя. Евентуално поддръжка биха могли да направят това, но трябва да имаш много сериозна причина.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл