Пробвала ли е стандартните процедури, друг браузър, друг компютър. Сигурна ли е, че браузъра и флаш плеъра са последна версия. Може да има проблем с интернет връзката. Ако всичко това е наред да пише до поддръжка.
Какъв ѝ е проблемът, Руми? В смисъл- какво ѝ изписва, за да не я допуска до играта? Щото причини много може да има. Нека уточни, за да знаем как да помогнем.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Не мога да си вляза във фермата - когато напиша името и паролата си ми излиза надпис, че вече има играч регистриран с този имейл, а аз съм този играч. Какво да направя?
А трябваше да се регистрирам наново, за да мога да пиша тук.
Не мога да си вляза във фермата - когато напиша името и паролата си ми излиза надпис, че вече има играч регистриран с този имейл, а аз съм този играч. Какво да направя?
Влез от табчето горе вдясно, където пише Влизане. Ти опитваш да влезеш през формата за регистрация, която се показва на средата на екрана.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
здравейте aleksa232 от нашия отбор ми писа че от 2 дена не може да влезе в фермата
Проблемчето и е от интернета тъй като тя ползва безжичен интернет,да си рестартира настроиките на лан картата и ще може да си храни кокошките.Ако все още има проблем при нея.
прегледайте първият пост на тази тема. Там е обяснено подробно и нагледно от къде и как да зададете правилния сървър, къде да въведете потрбителското си име и парола, за да влезнете в играта със вече съществуващия си акаунт. Ако имате някакви въпроси, пишете, за да се опитаме да Ви помогнем. Надявам се проблемът Ви да се разреши скоро!
Значи започнах да играя играта от компютъра в работата ми , но когато се опитам да си влезна от моя от вкъщи не ми позволява или ме пуска в друг профил на 1-во ниво . Защо и как да го оправя ?
прегледай първият пост на тази тема. Там е обяснено подробно и нагледно от къде и как да зададеш правилния сървър, къде да въведеш потрбителското си име и парола, за да влезнеш в играта с вече съществуващия ти акаунт. Ако имаш някакви въпроси, пиши, за да се опитаме да ти помогне. Надявам се проблемът ти да се разреши скоро!
От
два дни не мога да вляза в фермата. Като натисна да посетя фермата ме
изкарва от играта. Каква е тази
оптимизация на играта, толкова дълго трае това.
Вече ми изписва, че не мога да се свържа със сървъра, ако това не е бъг,
какво е?
необходимо е да пишеш до поддръжката, ако след като си направила стандартните процедури - чистене на кеш, рестарт на браузъра, компютъра и обновяване на Flash player-а, все още не можеш да влезнеш в играта. Надявам се скоро проблемът ти да бъде разрешен.
Здравейте, от няколко дни не мога да влезна в играта. Пробвах от
различни браузъри и на различни компютри. Появява ми се началния екран
,но дори не започва да зарежда (не стига до надписите "събиране на
яйцата, издояване на кравите и т.н. че не ги помня много добре).
Изчистих кеша с ctrl shift i delete ,но няма никаква разлика- все такъв
си седи екрана
И при мен се явява същия проблем,тогава затварям търсачката и рестартирам,после иска доста чакане да се отвори играта,която от ден на ден става все по-тежка и претрупана с много излишни неща.
Всеки път като се реша да пиша в този раздел, се чудя защо ли изобщо си губя времето? 1-2 да бяха проблемите, да ги позлатим тези немци. Човек колкото и да смята, да прави планове, трябва задължително да включи в тях и компонента "програмисти". Тази седмица една нощ ги чаках до 2 часа да пуснат достъп до играта, тази вечер когато трябваше да презаредя фунията - няма логване. Пак ли до 2 ще трябва да чакам, или ще сколасат по-бързо?
Коментари
Здравей!
Моля те най-добре да се обърнеш към поддръжка, за да проверят какво точно се е случило. ТУК има помощната тема ако има нужда.
Поздрави
Magika
Пробвала ли е стандартните процедури, друг браузър, друг компютър. Сигурна ли е, че браузъра и флаш плеъра са последна версия. Може да има проблем с интернет връзката. Ако всичко това е наред да пише до поддръжка.
Поздрави
Magika
http://bg.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?8750-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-09-06-2015%D0%B3
Влез от табчето горе вдясно, където пише Влизане. Ти опитваш да влезеш през формата за регистрация, която се показва на средата на екрана.
Проблемчето и е от интернета тъй като тя ползва безжичен интернет,да си рестартира настроиките на лан картата и ще може да си храни кокошките.Ако все още има проблем при нея.
Прочети ТАЗИ ТЕМА на последната страница има отговор.
Постът е редактиран от Virginy: Моля, пиши на кирилица!
Постът е редактиран от Virginy: Моля, пиши на кирилица!
прегледайте първият пост на тази тема. Там е обяснено подробно и нагледно от къде и как да зададете правилния сървър, къде да въведете потрбителското си име и парола, за да влезнете в играта със вече съществуващия си акаунт.
Ако имате някакви въпроси, пишете, за да се опитаме да Ви помогнем.
Надявам се проблемът Ви да се разреши скоро!
Поздрави,
Virginy
прегледай първият пост на тази тема. Там е обяснено подробно и нагледно от къде и как да зададеш правилния сървър, къде да въведеш потрбителското си име и парола, за да влезнеш в играта с вече съществуващия ти акаунт.
Ако имаш някакви въпроси, пиши, за да се опитаме да ти помогне.
Надявам се проблемът ти да се разреши скоро!
Поздрави,
Virginy
Постът е преместен от Virginy: Грешна тема!
От два дни не мога да вляза в фермата. Като натисна да посетя фермата ме изкарва от играта. Каква е тази оптимизация на играта, толкова дълго трае това.
Вече ми изписва, че не мога да се свържа със сървъра, ако това не е бъг, какво е?
необходимо е да пишеш до поддръжката, ако след като си направила стандартните процедури - чистене на кеш, рестарт на браузъра, компютъра и обновяване на Flash player-а, все още не можеш да влезнеш в играта.
Надявам се скоро проблемът ти да бъде разрешен.
Поздрави,
Virginy
зарежда (не стига до надписите "събиране на яйцата, издояване на кравите и т.н. че не ги помня много добре). Изчистих кеша с ctrl shift i delete ,но няма никаква разлика-
все такъв си седи екрана