Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Пазим най-доброто за десерт

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 553

Пазим най-доброто за десерт – седмица на Черните оферти

2021

Здравейте, фермери!

Седмицата на Черните оферти в Big Farm приключва. Ако търсите втори шанс за предишните ни разпродажби, това е последната ви възможност да купите ценни предмети с отстъпка. Така че не му мислете, а грабвайте каквото пожелаете!


Последен шанс: Всичко, което ви трябва, е в един пакет!

2021

Можете да вземете повече мистериозни кутии и други предмети, без да плащате допълнително! Най-различни мистериозни кутии са събрани в пакети с купища предмети като жетони за колелото на късметапредмети от водорасликупони за производство и дори някои декорации! Рядко се случва да има такова огромно количество предмети в един пакет, при това на тези цени. Така че разгледайте магазина в играта и центъра за оферти , за да видите страхотните предложения!

Подсилете производството на фермата си!

2021

Искате ли да удвоите производството в сградите на фермата ви? Тогава днес ви очаква страхотно предложение! Ще има специална оферта, която предлага три различни подсилвания на производство за ниви, конюшни и овощни градини на фермите ви. Тази оферта ще се появява в центъра за оферти на няколко пъти днес! Продължавайте да се отбивате!


Искрено ваша, Теса от Big Farm

Sign In to comment.