Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Треската за черните оферти се разгаря

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 553


Треската за черните оферти се разгаря


2021


Здравейте, фермери!

Днес е специален петък за пазаруващи като вас! Време е да си приготвите списъка за пазаруване и да си купите всичко, което желаете, с отстъпка. Така че продължавайте да се отбивате в магазина в играта и центъра за оферти днес!


Само днес: Вземете повече балон-жетони

2021

Можете да вземете повече балон-жетони, без да плащате допълнително! Ако искате да завършите нов комплект от декорации, които можете да вземете от събитието Колело на късмета в балон, този петък е най-добрата възможност да се сдобиете с възможно най-много жетони! Освен това, тези балон-жетони идват в пакет с много купони за производство и един куп предмети от водорасли. Така че разгледайте магазина в играта и центъра с оферти!


Разпродажба на прясно преработени декорации! 

2021

Двете декорации Отмъщението на кралица Ана и Пуякът Пепи бяха преработени специално за днешната оферта и станаха много по-мощни от първоначалните си версии! Така че вижте по-подробна информация за двете декорации в офертата. Този пакет с оферти ще се появява в центъра за оферти на няколко пъти днес! 


Искрено ваша, Теса от Big Farm


Sign In to comment.