Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Треската за Черните оферти продължава!

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 617

Треската за Черните оферти продължава!

2021

Здравейте, фермери!

Пропуснахте ли Черните ни оферти? Не се тревожете! Черните оферти в Big Farm продължават и все още можете да се възползвате от тази уникална седмица за пазаруване! Така че продължавайте да се отбивате в магазина в играта и центъра за оферти!


Само днес: Огромни оферти за сгради

2021

Само днесще намерите пакети с много тематични сезонни производствени сгради и предмети за облик. Пакетите ще се продават в магазина в играта и в центъра за оферти на страхотни цени! Всеки пакет с оферти има същия ценови диапазон, както обикновено, но съдържа много повече ценни сгради и предмети. Така че идете и ги грабнете днес!

Специална декорация за днес

2021

Днес е специален ден, така че ви съветваме да разгледате центъра за оферти, където има ексклузивно предложение за една декорация. Тази декорация Традиционен лъвски танц беше преработена само за днес и стана много по-мощна от преди! Щракнете бутона за информация на офертата и вижте уникалните стойности на декорацията!

Съкратете времето за построяване!

2021

След като си купите красивите тематични сезонни сгради, трябва само да си вземете подсилването за по-кратко време за построяване, за да ускорите построяването! Грабнете подсилвания за 12 часа за новите си производствени сгради! Тази оферта ще се появява в центъра за оферти на няколко пъти днес!


Искрено ваша, Теса от Big Farm

Sign In to comment.