Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Треската за Черните оферти едва започва

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 617

Треската за Черните оферти едва започва

2021

Здравейте, фермери!

Ноември е сезонът за пазаруване! Днес Черните оферти в Big Farm ще открият фантастичната седмица за пазаруване и ще има свежи предложения всеки до 29 ноември 2021 г. Така че се оглеждайте за най-добрите оферти и не ги пропускайте!


Предложения за мощна декорация

2021

Черните оферти ще включват една мощна декорация, която не сте виждали преди и ще бъде достъпна само през седмицата на Черните оферти. Луксозният павилион може да намали времето за производство на нивите, градините и ливадите ви с 1% и можете да поставите до 15 броя от него в общо три ферми. Затова разгледайте офертите в раздела за супер разпродажба в магазина в играта или в центъра за оферти и ги грабнете, преди да отлетят!

Повече производство и по-богата реколта!

2021

Най-продаваната производствена сграда за 2021 ще се завърне, и то по-добра. Есенната плодовита нива е подобрена и вече може да произвежда 50% повече от обикновена нива. Тази мощна нива ще бъде достъпна чрез магазина в играта и центъра за оферти.

Популярна декорация на отлична цена

2021

Двете декорации Мъдро плашило и Снежен човек, които бяха най-продаваните през 2021, ще се завърнат по време на седмицата на Черните оферти. И двете ще се продават с 50% намаление и ще се появят само в центъра за оферти!


Бране на гъби около фермите ви!

Ноември може да ви предложи много неща, специално за сезона. Тематичното есенно събитие за търсене и събиране Търсене на гъби ще започне днес. Ще можете да търсите хубави гъби и ще събирате страници с рецепти по целите ви ферми! Помогнете на Матилда да приготви прочутата си гъбена супа през зимните месеци!


Искрено ваша, Теса от Big Farm

Sign In to comment.