Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Ексклузивна разпродажба за Деня на необвързаните

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 553

2021

Здравейте, фермери!

Видяхте ли вече разпродажбата за Деня на необвързаните, която започна в началото на ноември? Днес сме ви приготвили няколко още по-добри оферти. Възползвайте се от предложенията за Деня на водораслите и съберете още предмети от водорасли за идните месеци.


Само днес: изключителни оферти за водорасли

2021

Винаги има полза от още предмети от водорасли! Не пропускайте изненадващите оферти в магазина в играта и центъра за оферти! Всеки пакет има същия ценови диапазон, както обикновено, но съдържа много повече предмети от водорасли. Тези специални предложения са достъпни само днес!

2021

Днес е специален ден, така че ви съветваме да разгледате центъра за оферти, където има ексклузивно предложение за една декорация. Тази декорация Небесно езеро беше преработена само за днес и стана много по-мощна от преди! Щракнете бутона за информация на офертата и вижте уникалните стойности на декорацията!


Ден на водораслите! Подарък от водорасли!

2021

Ще има подарък по случай Деня на водораслите днес. Подаръкът се състои от три различни предмета от водорасли и ще е достъпен само днес. Така че не забравяйте да грабнете подаръка си преди края на деня!


Вашата мисия е да сънувате

Светът на сънищата на Теса със системата за награди от мисии ще започне днес. В тази актуализация на Света на сънищата на Теса ще изпълнявате мисии, ще трупате точки за високи резултати и ще получавате приказни награди! Събитието е подобно на кооперативното първенство, но тук всичко е за вас!


Искрено ваша, Теса от Big Farm


Sign In to comment.