Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Нова актуализация – Покажете майсторство в дизайна с новите декомплекти

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 553

Нова актуализация – Покажете майсторство в дизайна с новите декомплекти

2021

Здравейте, фермери

Време е за актуализация! В тази актуализация взехме предвид обратната връзка от вас и подобрихме книгата с куестове, а и добавихме нещо за дизайнерите по душа сред вас! Хайде да видим новите неща!


Представяме ви декомплектите

Такава хубава ферма като вашата ще грейне още по-ярко, когато я разкрасите с хубави декорации. Понякога фермерите искат да изберат определени теми, с които да оживят фермите си. За тази цел с гордост ви представяме декомплектите.

Те са комплекти от декорации, които работят заедно и дават допълнителни ефекти. Колкото повече части от декомплекта поставите на фермата си, толкова повече ефекти можете да отключите. Има няколко важни неща за декомплектите, които трябва да знаете. Например че всички трябва да са поставени на една и съща ферма, за да ги активирате, а ако имате два броя от даден комплект на една ферма, само един ефект ще е активен.

Ако кликнете на отделните части, те ще ви покажат състоянието на декомплекта ви. В менюто с информация ще видите името на комплекта, състоянието му, състоянието на ефекта и подробен преглед на ефектите от комплекта. Информация за декомплектите ще можете да намерите и в менюто пръстен и поясненията. Първият декомплект ще бъде достъпен скоро, като част от колелото на късмета за Черния петък!


Надграждане на книгата с куестове

Благодарение на обратната връзка от вас, успяхме да направим книгата с куестове още по-добра! Нека ви разкажа за промените. Вече ще има трети слот за любими, а завършените куестове ще се показват в страничния панел! Дневните куестове също ще получат собствен слот в страничния панел за по-лесен достъп.

Освен това, ако следвате верига от куестове и я отбележите като любима, следващата ѝ част също ще бъде отбелязана като такава! Мен ако питате, тези промени са сбъдната мечта!


Толкова за тази актуализация! Надявам се, че нямате търпение да съберете всички части от първия си декомплект и да организирате куестовете си в подобрената книга с куестове. Благодаря ви, че играете Big Farm!

 

Искрено ваша, Теса от Big Farm

Sign In to comment.