Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Весел Хелоуин на всички

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 617

2021

Здравейте, фермери!

Нещо страховито се задава! Пригответе се за страшни деца и истински духове, когато посетите фермите си през сезона на Хелоуин. Трябват ли ви много сладки, бонбони и плашещи декорации? Тогава хелоуинската разпродажба определено ще ви помогне с подготовката.


Има страшни оферти за Хелоуин!

2021

На тази хелоуинска разпродажба ще намерите декорацията Плашещо дърво в пакетите от магазина в играта или предложенията от центъра за оферти. Тази плашеща декорация ще ви помогне да спечелите още повече точки от събитието за спасяване на златни рибки. Освен това много оферти включват есенния курник за патици, който може да подсили производството ви на яйца с 25% в сравнение с обикновения курник за патици.

2021

Оглеждайте се за специално предложение в центъра за оферти, от което ще ви изхвръкнат очите – ще се появява много често по време на хелоуинската разпродажба! Този фантастичен пакет се състои от полезни предмети от водорасли и ще е достъпен на невероятно ниска цена! Просто няма да можете да устоите, когато тази оферта ви изскочи пред очите. Насладете се!

2021

Декорацията Есенно място за отмора, която дава нови стойности на удовлетворение и щастие в селото, ще се завърне в офертата за най-продавани! Ако украсите фермата си с тази декорация, мястото ще стане любимо на работниците и животните там и те с радост ще се наслаждават на пъстрите есенни листа!

2021

Няма хелоуинска разпродажба без подарък от нас! Приготвили сме ви два безплатни предмета за подсилващ изглед, от които фермите ви ще разцъфнат с пълни есенни одежди! Този подаръкще е достъпен днес до 1 ноември 2021 г., но ще можете да го вземете само до 48 часа след първото си влизане.

Страшна хелоуинска разпродажба, нали? Ще е достъпна от днес до 1 ноември 2021 г.


150

Не ви се привижда – това е 150% премиен период! Не искаме да ви плашим, но тази оферта за премиен период е като призрак и ту се поява, ту изчезва. Така че не я пропускайте. Възползвайте се от възможността да получите 150% повече злато, преди да изчезне завинаги! Премийният период ще се появи на няколко пъти днес!


Искрено ваш, Джордж Хелоуински от Big Farm

OK
Sign In to comment.