Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Гответе се за пакости!

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 617

Гответе се за пакости!


Здравейте, фермери

Задава се нещо чудовищно добро! Хелоуин дебне зад ъгъла и искаме да отпразнуваме фестивала на духовете и страхотиите заедно с вас във фермата ви!

Здравейте, духове!

Ще ви отведе на пъклено приключение! Мрачният ездач е вашият подарък за Хелоуин и е дошъл да се забавлява! Отпразнувайте Деня на мъртвите с този плашещ, но моден лорд скелет.

Можете да грабнете декорацията Мрачен ездач безплатно от центъра за оферти до 4 ноември 2021 г., през първите 24 часа от влизането ви!


Открийте тиквите!

Всеки ден из фермата ви се появяват тикви – сякаш духовете ги слагат нарочно, та всички да се спъвате. Можете ли да намерите и съберете всичките за награда?

Този сезон можете да съберете още повече награди! Събирането на реколтата и производството ви носят свещи, а ако съберете достатъчно, ви очаква страхотна хелоуинска декорация! 


Хелоуин е по-добър с премиен период!

За да се възползвате максимално от хелоуинското събитие, сме ви приготвили няколко предложения за премиен период! Не чакайте, а скачайте в забавата и се насладете максимално на хелоуинското изживяване!

Искрено ваш, Джордж Хелоуински от Big Farm
Фермерски факт от Матилда МакМъфин: Миналата година ви казах, че Хелоуин е любимият празник на фермера Джордж! Тази година той е начело на събитието ни по повода! Дори започна да се нарича Джордж Хелоуински.
OK
Sign In to comment.