Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Готови за сезона на реколтата

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 617

Готови за сезона на реколтата

2021

Здравейте, фермери!

Есенният сезон на реколтата още не е приключил. За да се насладите на това време на годината, разпродажбата за Октоберфест се завръща като разпродажба с втори шанс през октомври, а има и няколко изненадващи промени!


Не пропускайте втория шанс 

2021

Най-хубавото в разпродажбата „Втори шанс“ през октомври е, че можете да получите повече предмети на същата цена. Например декорацията за годишнината ще бъде включена в съществуващите пакети, продадени през последните дни на разпродажбата.

2021

Искате ли да вземете тази декорация Консервите на Теса? С нея фермите ви ще заприличат на фестивал, а и ще ви помогне да спечелите още точки за събитието Усърден рибар. Моля, имайте предвид, че можете да слагате до пет броя от тази декорация на всяка ферма.

2021

Ще има нови декорации в офертите за най-продавани в дните на разпродажбата. Като част от празненството за годишнината на Big Farm, ще имате възможност да получите ексклузивната декорация Спортна площадка за годишнината чрез една от офертите!

Разпродажбата „Втори шанс“ през октомври е достъпна за ограничено време – започва днес и ще продължи до 17 октомври 2021 г.


Още есенен премиен период за вас!

150

Пробвайте есенния премиен период и няма да съжалявате! Това е вашата възможност да изпъкнете и да се възползвате от премийния период на няколко пъти днес!


Искрено ваша, Грета от Big Farm

Sign In to comment.