Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Септемврийска актуализация

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 553
редактирано 29.09.2021 в Официални съобщения


Септемврийска актуализация

September 2021 Update

Здравейте, фермери,

Време е за новата актуализация! 

С наближаването на годишнината на Big farm, Вие, фермерите, може би вече сте в празнично настроение. Отново, както и миналата година, ние сме ви подготвили много неща, на които да се насладите през предстоящите седмици. Така че нека да стигнем до него!Autumn Branch DividerLeaves Divider Pixel Autumn Branch Divider


Развейте знамето за годишнината

September 2021 Update


Една от трайните ни традиции за годишнината на Big farm е да правим знаме, показващо номера на годината. Годишнината би била толкова различна без тази традиция, нали? И така, ето го! В чест на нашата 9 -та година на земеделие и обиране на реколтата, можете да получите знаме "Девет години Big farm", като участвате в предстоящото юбилейно събитие, което е планирано да започне през първата половина на октомври.

September 2021 Update


Помогнете ни да изградим юбилейна платформа във вашата ферма за всички празници! Отидете и вземете знамето чрез участие в събитието и го сложете във фермата си, за да отпразнувате 9-тата годишнина на Big Farm през месец октомври!


Autumn Branch DividerLeaves Divider Pixel Autumn Branch Divider


Изследване за специални семена

September 2021 Update

Подобно на правенето на специални семена в разсадника във вашата основна ферма, сега можете да произвеждате специални зелени семена за вашите обсидианови ферми. За да направите това, трябва да завършите наскоро добавено специално изследване на семена, което изисква от вас предварително да приключите изследването на оранжерията. След като приключите, вашата оранжерия може да започне да произвежда специални семена за ръж, шафран, градински чай, домати и кралска сьомга. Отключвайки тази функция, със сигурност можете да развиете своята обсидианова ферма допълнително, както и да донесете повече печалба за основните ви ферми.


Autumn Branch DividerLeaves Divider Pixel Autumn Branch Divider

Ново допълнение за младите фермери

September 2021 Update


За тези от Вас, които играят Big Farm от дълго време, това ще бъде лесна задача. За начинаещите обаче това може да се окаже предизвикателство, помните ли? След урока, новите фермери могат да участват в специална версия на индивидуалното събитие на усърдните работници и да научат всички важни неща за Big Farm, като земеделие и прибиране на реколтата. На всичкото отгоре, новодошлите могат да получат и селски кокошарник като награда. Тези от Вас, които са правили това преди, могат да помогнат на новите фермери, които играят първото си събитие на усърдните работници, така, както навремето фермера Джордж помогна на Вас!


Autumn Branch DividerLeaves Divider Pixel Autumn Branch Divider


Не на последно място, искаме да ви представим техническо подобрение за времето за зареждане на играта. Надяваме се, че някои от Вас ще забележат тази промяна при влизане.

И това е всичко за днешната актуализация! Със сигурност нямате търпение за юбилейните празници през октомври. Насладете се!


Post edited by Tiana on
Sign In to comment.