Начало Bulgarian Представяне на играчите
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Имитиращ акаунт

Тази дискусия беше създадена от коментари, разделени от: Дискусия - Промени в начина на комуникация.

Коментари

  • todorininin (BG1)todorininin (BG1) BG1 Публикации: 26
    редактирано 04.12.2019
    Искам да ви информирам че някой не много интелигентен е направил ферма двойник на моята като едното 0 е на български, мисля второто. Направил си е съюз имим. който е един от последните там може да намерите фермата. Тази ферма е 20 ниво. Беше създадена преди около две години не от мен а от този не много интелигентния за да слага лоши от мое име, явно за да сее интриги. Вече има сложени лоши на ферми, но хората си ме познават и само ми пишат и му се смеят. Сигурен съм че ще има и такива които ще се вържат на тази неинтелигентност. Затова пиша тук за да кажа че не слагам аз лоши на фермите и тези които ми върнат на мен аз няма да им връщам. Едно време това продължи около два месеца и този не много интелигентния, миряса, сега сигурно пак ще е така. Жив и здрав да е! 
    todorininin @ bg 1

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл