Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика

Числата от последното кооперативно събитие!

trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
Здравейте!

Реших да направя тема, в която да изложа няколко числа. Това е.
От последното кооперативно първенство, играчите, които бяха в топ 50 на българският сървър по направени точки репутация, бяха направили сумарно около 800 милиона точки.
Повечето не дадоха максимума от себе си. Две групи бяха в майсторската лига от България, никой не се напъваше за предните места, нормално. Сами няма как.
50 играча - 800 милиона, без повечето да си дават максимален зор.
В една група може да има над 70 максималните места. Ако всички тези 70 се напънат, така да го кажа и 3 дена се организират, не спят едва ли не, дали няма да са милиард и 600 милиона точки? Двойно на това, което направиха топ 50 в момента при далеч от максималното натоварване? А евентуалните борци ще са над 70.

Просто исках да извадя на показ тези числа и затова пускам темата. Нека хората знаят. 
Лошото е, че пусне ли се подобна тема, веднага едните започват да разсъждават и другите им опонират едва ли не нарочно.
А толкова лесно може да стане... тарторите в групите винаги са 2ма, 3ма човека.. да преглътне егото някой, да пише на тарторите на другите групи и да се обединят, че ако искате толкова, сменете името на едната група само за това събитие, вие решете заедно как, обединете се 70-те най-добри играча в мисиите за големият удар и после пазете спомена завинаги.
Ако тарторите се помирите по някакъв начин, всеки вече оттам нататък може да се оправи със своите хора в своята група и организацията да стане. Няколко големи групи сте, а пък ако тази организация някога стане и на някой не пишат, а той знае, че може да се вложи много и да даде много, сам може да пише.

Нека тази информация седи ей така, да я виждат всички и да помислят какво са пропуснали и какво пропускат, че не са заедно.

Благодаря!

Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
Post edited by trevata (BG1) on

Коментари

  • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    trevata (BG1) каза:

    Лошото е, че пусне ли се подобна тема, веднага едните започват да разсъждават и другите им опонират едва ли не нарочно.


    Здравейте.
    За да си спестим това, заключвам темата и така ще остане просто информативна. :)

Тази дискусия е била затворена.