Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта

Колко жетона са нужни за ранг 1 или от 1 до 5?

Здравейте!

Може ли някой ориентировачно да ми каже, колко жетона са нужни за да станеш първи в класацията на Колелото на късмета и поне от първи до пети ранг.. 100, 200, 300... виждам, че и класацията е скрита, тоест никой не може да я вижда, нали? Понеже ако някои могат, а други не, просто не е е честно...

Благодаря!
Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
http://vbox7.com/play:0881f7a3

Коментари

 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравей.
  Няма точна бройка, тъй като количеството зависи от това колко играчи са се включили и колко от тях се борят за място в Топ 5. Ако няма много кандидати, може и със 100 жетона да стигнеш заветната позиция, но ако са много, може и 300 да не стигнат.

 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  А мога ли да разбера на коя позиция съм, ако играя с много жетони и може ли въобще да се разбере, каква е ранглистата по време на събитието, преди неговият край? Това са мойте два въпроса.
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3
 • ElleBelle (FormerMod)ElleBelle (FormerMod) Публикации: 168
  редактирано 12.06.2019
  Здравей @trevata (BG1) ,

  можеш да провериш на коя позиция си, като отвориш прозореца на събитието, горе в дясно, под оставащото време се показвай кой е твоя ранг в момента.

  Общата класация е недостъпна, т.е. няма от къде да се погледне за съжаление. Дадено е като предложение на екипа, но решение за сега нямаме.


  Поздрави,
  Ели
  Post edited by Freyja on
 • trevata (BG1)trevata (BG1) BG1 Публикации: 279
  Да, да, аз знам къде да видя, на кое място съм.. исках да разбера за обща класация. Мерси. Добре е от една страна, че не може да се вижда, за да седим в невдение.. така играчите, които не дават всяка седмица пари за злато и т.н. като мен, могат да спечелят, както и стана впрочем днес, защото спечели първи ранг. Спечелих с около 150 жетона, даже може би при 120 бях ранг 1, макар че изхарчих около 220 някъде, че и отгоре за по-сигурно. Не, че не съм си купувал злато и прочие, но някои хора в тая игра го правят всяка седмица и реално нямаш шанс срещу тях ако знаят общата класация и купуват 500 жетона примерно.
  Следва ИЗТРЪПВАНЕ!!!
  http://vbox7.com/play:0881f7a3

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл