Начало Bulgarian Работни проекти

Предстоящи акценти – второ тримесечие на 2019 и след това

FreyjaFreyja Публикации: 3,258
редактирано 28.03.2019 в Работни проекти
Здравейте, фермери,

Радваме се, че сте тук с нас и проявявате интерес към развитието на играта ни.

 

Въведени акценти от началото на 2019

-       Долината на декорациите

-       Търговски център

-       Завръщане на режима за подредба

-       Нови улесняващи функции (за абонаментните пакети)

-       Котешка катерушка

-       Нова идея за победител в СП – първият шедьовър на Грета

И последните ни промени:

-       Нови нива на фермерски машини

-       Завършване на селския панаир

-       Подобрения на ландшафтния дизайнер Грета

 

Предстоящи акценти за второто тримесечие на 2019

 

-       Допълнителни функции за абонаменти

Въведохме някои промени и подобрихме досегашните пакети, които вече присъстват в играта, а сега ще добавим и нов пакет в семейството. Имаме си трио!

Този пакет ще е вариант за самостоятелна игра и ще съдържа допълнителни улесняващи функции, както и още някои съблазнителни бонуси.

 

-       Преработени класации

От известно време обмисляхме да разширим някои от класациите си до световен мащаб, а и работим по ново дългосрочно събитие, което ще въведе нова система за класиране в играта, за да създадем по-добро събиране на играчи, което да предоставя подходящо предизвикателство за всички.

 

-       Въвеждане на тематични мистериозни кутии

Харесвате ли мистериозни кутии? Имаме страхотна новина за вас! Ще добавим още мистериозни кутии в играта и за да ви дадем повече власт да избирате какво съдържание да получите, те ще са разпределени по цвят според съдържанието ви – например в зелените кутии ще има семена, в лилавите ще има продукти от водорасли и т.н.

 

-       Световно първенство за жени 2019

Всички помним как миналогодишното първенство беше много успешно, затова бихме искали да продължим традицията по време на Световното първенство за жени, което ще се проведе през юни. Пригответе си екипите и свирките!

 

-       Преработка на дълбоководната зона

Както вече споменахме през октомври и декември 2018 г., ще работим по това през 2019 г.... Чакайте, ама 2019 г. вече е тук! През втората половина от годината ще завършим работата по дълбоководната зона:

 

●     Нов начин да покажете флотилията си от лодки и да ги използвате

●     Повече наблягане на уменията, отколкото на случайните събития в настоящата система (всички риби ще са налични по всяко време)

●     Повече места за риболов, повече достъпни лодки и следователно още по-голям улов!

 

-       Нови производствени сгради

Планираме да въведем нови видове производствени сгради в Big Farm, за да разнообразите живота на фермата си! Не, няма да допуснем месари в градчето ни.

 

-       Преработени събития на усърдните работници.

Знаем, че в миналото не всичко покрай събитията на усърдните работници е минавало без засечки, затова ще пробваме още веднъж. При преработването ще въведем някои промени и нови попълнения към наградите, както и цялостно ребалансиране на събитията.

 

Други идеи за 2019 и след това

 

-       Система за изгледи 2.0

Преоценяваме едно освежаване на системата за изгледи, налична в играта, за да я направим по-организирана и интуитивна за вас. Все пак бихме се радвали да получим обратна връзка с гледната ви точка по тази тема. По принцип трябва да е по-лесно да намирате и използвате вече достъпните изгледи на сгради, както и да знаете какви изгледи могат да се закупят за определена сграда.

 

-       Събития в подготовка

Идеята за събитие с трактори съществува от известно време и най-после сме готови да продължим да работим по нея. Всички обичат трактори, нали? Като стана въпрос за неща, които обичате, решихме да дадем на вас, нашите играчи, едно ново коледно събитие, на което да се радвате по празниците.

 

-       Вулканична ферма

Разработката на тази функция е официално спряна и прибрана обратно в шкафа ни с идеи. Вместо това разглеждаме други възможности да бъде включена като ново съдържание и ще ви държим в течение за бъдещото ѝ развитие.

 

И това е! Надяваме се, че съдържанието ви харесва и очаквате с нетърпение някоя от новите ни функции да достигне до вас. Освен това ви уверяваме, че освен всичките нови и страхотни неща, които готвим за играта, работим и по подобрения на стабилността, както и по бъгове като временни проблеми с влизането в края на някои събития. Щом разберем повече подробности за новите функции, задължително ще ги споделим с вас. И както винаги, приятно фермерстване!


А ТУК можете да се изкажете по темата.

Вашият екип за общността

Post edited by Freyja on

Коментари

 • ruska193 (BG1)ruska193 (BG1) BG1 Публикации: 3
  защо бях изхвърлена от кооперацията си при положение че бяхме там 7 играча????
 • ruska193 (BG1)ruska193 (BG1) BG1 Публикации: 3
  кой ще ми отговори?

 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравей @ruska193 (BG1)
  На този въпрос може да ти отговори единствено ръководителят на съответната кооперация. Препоръчвам да си зададеш въпроса на него/нея с лично съобщение в играта, не тук.
Sign In to comment.