Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Съжалявам, че не ви допада отговора ми. Не разбирам какво очаквате от мен - аз не съм техник и не мога да оправя с мах на вълшебна пръчка проблемите на играта. Каквото зависи от мен, е направено, повече от това не е във възможностите ми. Разбирам ви, разбирам, че сте ядосани, разочаровани, отчаяни, ако щете. Ама хайде и вие да ме разберете и мен - не си го изкарвайте на модератора и останалите играчи, които четат и пишат тук. Никой от нас няма вина за случващото се и нападките и негативизма ви ми идват малко в повече.
Хубава вечер!
Ясно е за всичко трябва време ,но това вече доста дълго продължава и търпението ни е на изчерпване .
Може би трябва (за пореден път) да обясня, че аз съм само форумен администратор - не чупя, не ремонтирам, не създавам нищо. Моята "работа" е да администирам форума, да превеждам официални съобщения и да отговарям на въпросите ви, доколкото мога. Съжалявам, че отговорите не ви харесват - те не са мои - вие питате, а аз предавам отговора - възможностите ми стигат само за това.
Oправете провлачването (зареждането) на корабните такъми за лодките на новия риболов. Дразнещо и изнервящо е.
Опитай с Shift+клик на мишката върху избрания елемент за зареждане.
Моля, проверявай внимателно не само суровината, а и произвежданата стръв. Защото с риба тон можеш да произведеш стръв от риба тон, но и обикновена стръв, която може да се прави от всички видове риба.
Ако съм разбрала правилно, имаш мисия примерно Мляко, обираш няколко крави, отчита млякото в мисията и след малко кравите не са обрани, така ли? В такъв случай, може ли инфо какво се случва и с мисията?
Няма ли да го оправите, вече? Ужасно изнервяящо е !
Ако разбирам правилно, играта ти се затваря, така ли? Съжалявам, но не смятам, че това е проблем, който екипът на ГГС може да оправи. Може би е добра идея да провериш антивирусната си програма, или ако има инсталирани някакви други добавки, които са в състояние да влияят върху сайтовете, които посещаваш.