Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове

Класация на фунията

Не знам защо, но ми се струва, че класирането ми на фунията върви на обратно, т.е. вместо да се изкачвам нагоре, аз слизам на долу. От 7 часа съм със скорост по-висока от 10 , а на всяка минута се качвам с 1 позиция нагоре /естествено като мина играча пред мен, когото следя/ и после ме връща 4 надолу./преди 7 часа бях на позиция 209, а сега съм 262/ Кеш, рестарт...нищо не помага :(  играя с HTML  Явно е пореден бъг и ако е така, МОЛЯ докладвайте го. Все пак всеки се стреми към определени награди и аз също не правя изключение. Благодаря предварително.

Коментари

• FreyjaFreyja Публикации: 3,258
    Здравей.
    Първо се извинявам за ужасно закъснелия отговор.
    Класацията се обновява автоматично на определен интервал от време. А когато някой играч не е онлайн, класацията не го отразява и когато влезе, веднага заема полагащото му се място. Затова позицията ни в тези събития постоянно се мени.
  • Moni66 (BG1)Moni66 (BG1) BG1 Публикации: 38
    Честно да си призная, не съм много съгласна с това, което си написала :) не може от 24 часа в денонощието 17 да играеш, на всяка минута да презареждаш класирането, да виждаш, как минаваш предходния играч / а следя и по-горните над него/, а да не мръднеш дори 1 позиция нагоре...по-скоро дръпнах доста по-надолу, което до сега не беше ми се случвало. За това и ми направи впечатление. Винаги на това събитие съм успявала да стигна поне до 100 - та позиция /да не казвам и по-нагоре/, а сега се класирах на 298-ма /като се има предвид, че тръгнах от 413 и с изключение на 1 ден фунията ми вървеше на 12 до края/. Как да си го обясня това...

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл